Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 20, 12:15)
cia tiesiog naturalus aliejukas  ax.gif  bet buvo parasyta, kad galima ir akiu makiaza valyti  ax.gif  tai pabandziau ir labai labai patiko  wub.gif  jau antra buteliuka naudoju.. ir siaip sausa oda patepu  smile.gif  zodziu man jis nepamainomas  thumbup.gif

o tą aliejuką galima rasti TBS parduotuvėj( irgi norėčiau pabandyt ax.gif )?
Atsakyti
Labai fainas Lirene firmos, lengvai ir gerai nuvalo tušą bigsmile.gif , bent jau man geriausias iš turėtų thumbup.gif
Atsakyti
As dabar akiu makiaza valau vynuogiu kauliuku aliejumi ("aromatika"), man atrodo, kad nesausina akiu odos, kaip parduotuviniai makiazo valikliai. Sudrekinu vatos gabaliuka, tada uzlasinu aliejaus ir nuvalau smile.gif (tiesa, mano tusas nera atsparus vandeniui).
Atsakyti
Tos, kurios naudoja Meliade akių makiažo valiklį, kurį naudojat? Ten buvo keletas rūšių. maniškis mėlynas g.gif Tai gal kiti geresni ar prastesni už šį.
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 04 26, 19:49)
Tos, kurios naudoja Meliade akių makiažo valiklį, kurį naudojat? Ten buvo keletas rūšių. maniškis mėlynas  g.gif  Tai gal kiti geresni ar prastesni už šį.

O jų daugiau rūšių yra? g.gif Aš irgi mėlyną pirkdavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2007 04 26, 20:54)
O jų daugiau rūšių yra?  g.gif  Aš irgi mėlyną pirkdavau  ax.gif

Aš irgi kol kas tik mėlyną mačiau g.gif
Atsakyti
Na aš kai pirkau mačiau ir žalią ir rožinį g.gif negi maišau... Dar ilgai plušau, kol išsirinkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(strakalas @ 2007 03 26, 20:37)
nusprendziau pabandyti ir Lietuviska preke Rasos akiu valikli, bet jis man ziauriai nepatiko schmoll.gif sudirgindavo akis, labai grauzdavo oda aplink akis verysad.gif

QUOTE(malaizija @ 2007 04 19, 13:27)
Man tai Rasos valiklis  nepatiko schmoll.gif niekados daugiau nepirksiu.

Ziuriu, ne man vienai Rasos akiu valiklis nepatiko schmoll.gif Siaubas kazkoks! Aplink akis visa oda raudona, sudirgusi ir skaudanti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(s@gute @ 2007 04 27, 11:38)
Na aš kai pirkau mačiau ir žalią ir rožinį  g.gif  negi maišau... Dar ilgai plušau, kol išsirinkau  biggrin.gif

Kiek mačiau rožinis yra veido tonikas, o akims tik mėlynas 4u.gif
Atsakyti
Dabar turiu Gaernier va sitoki:
user posted image
Gerai nuvalo, nepalieka riebios pleveles
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2007 04 24, 09:03)
As dabar akiu makiaza valau vynuogiu kauliuku aliejumi ("aromatika"), man atrodo, kad nesausina akiu odos, kaip parduotuviniai makiazo valikliai. Sudrekinu vatos gabaliuka, tada uzlasinu aliejaus ir nuvalau smile.gif (tiesa, mano tusas nera atsparus vandeniui).

ir gerai nuvalo? ax.gif nepalieka riebios pleveles, neerzina akiu? 4u.gif
Atsakyti
Eisiu ryt į IKI pirkti to išgirtojo Meliade. Jei netiks, tai bent nebus gaila išmesti wink.gif
Atsakyti