Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(s@gute @ 2007 04 07, 09:36)
Vakar stagiai pačiupau Meliade akių makiažo valiklį Iki, ateinu čia ir žiūriu, kad daug prišnekėta apie jį  thumbup.gif  Aš dar nebandžiau, bet smagu jei gera priemonė bus  bigsmile.gif

As sita valikli nusipirkau, kai prisiskaiciau siame forume jo pagyru. Ir is tikruju jis thumbup.gif . Pries ji turejau nivea valikli, tai Melade su kartus geresnis, ir kaina trigubai mazesne ir buteliukas trigubai didesnis mirksiukas.gif . Tai dabar vel ji nusipirkau...zvilgciojau i rasos valikli ..ir gerai kad jo nenusipirkau, nes kazkas cia anksciau parase kad jis nekoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 13, 14:42)
As sita valikli nusipirkau, kai prisiskaiciau siame forume jo pagyru. Ir is tikruju jis  thumbup.gif . Pries ji turejau nivea valikli, tai Melade su kartus geresnis, ir kaina trigubai mazesne ir buteliukas trigubai didesnis  mirksiukas.gif . Tai dabar vel ji nusipirkau...zvilgciojau i rasos valikli ..ir gerai kad jo nenusipirkau, nes kazkas cia anksciau parase kad jis nekoks g.gif

as labai ilga laika naudojau meliade aku makiazo valikli, lb gerai nuvalydavo, nors zinoma priklauso ir nuo tuso, kuri valai, nes tas pats valiklis viena tusa gerai nuvalo, o kita blogai..tai meliade patiko, paskui perskaiciau, kad jo sudetyje lb daug erzinanciu ir alergizuojanciu komponentu yra, tai atsisakiau jo.
db pabandymui nusipirkau ziaja valikli tokiam zydram buteliuke, tai labai nepatinka, sunkiai nuvalo unsure.gif
Atsakyti
esu bandziusi lumene. nivea, loreal, rasos akiu makiazo valiklius.. na kitu jau ir nebepamenu.. tongue.gif man kazkaip visi daug maz vienodi buvo..
dabar akytes valau su naturaliu persiku kauliuku aliejumi ax.gif tai sitas man labai labai patinka thumbup.gif labai lengvai ir gerai nuvalo thumbup.gif ir blakstienas pamaitina 4u.gif
Atsakyti
Kur jo galima įsigyti ir kiek kainuoja?

QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 16, 16:59)
esu bandziusi lumene. nivea, loreal, rasos akiu makiazo valiklius.. na kitu jau ir nebepamenu.. tongue.gif  man kazkaip visi daug maz vienodi buvo..
dabar akytes valau su naturaliu persiku kauliuku aliejumi  ax.gif  tai sitas man labai labai patinka  thumbup.gif  labai lengvai ir gerai nuvalo  thumbup.gif ir blakstienas pamaitina  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 13, 14:42)
As sita valikli nusipirkau, kai prisiskaiciau siame forume jo pagyru. Ir is tikruju jis  thumbup.gif . Pries ji turejau nivea valikli, tai Melade su kartus geresnis, ir kaina trigubai mazesne ir buteliukas trigubai didesnis  mirksiukas.gif . Tai dabar vel ji nusipirkau...zvilgciojau i rasos valikli ..ir gerai kad jo nenusipirkau, nes kazkas cia anksciau parase kad jis nekoks g.gif

Nu nėr blogas tas Rasos valiklis - sesė su mama jau antrą banką nusipirko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 04 16, 20:08)
Nu nėr blogas tas Rasos valiklis - sesė su mama jau antrą banką nusipirko  tongue.gif

Man tai Rasos valiklis nepatiko schmoll.gif niekados daugiau nepirksiu. Siuo metu turiu is Dior labai gerai nuvalo ir maloniai, gaiviai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazyte blusyte @ 2007 04 16, 17:59)
esu bandziusi lumene. nivea, loreal, rasos akiu makiazo valiklius.. na kitu jau ir nebepamenu.. tongue.gif  man kazkaip visi daug maz vienodi buvo..
dabar akytes valau su naturaliu persiku kauliuku aliejumi  ax.gif  tai sitas man labai labai patinka  thumbup.gif  labai lengvai ir gerai nuvalo  thumbup.gif ir blakstienas pamaitina  4u.gif

Man irgi būtų įdomu sužinoti apie tą aliejų. Čia skirtas specialiai valyti akims, ar tiesiog aliejukas ?
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 04 20, 09:21)
Man irgi būtų įdomu sužinoti apie tą aliejų. Čia skirtas specialiai valyti akims, ar tiesiog aliejukas ?

cia tiesiog naturalus aliejukas ax.gif bet buvo parasyta, kad galima ir akiu makiaza valyti ax.gif tai pabandziau ir labai labai patiko wub.gif jau antra buteliuka naudoju.. ir siaip sausa oda patepu smile.gif zodziu man jis nepamainomas thumbup.gif
Atsakyti
as tai atradau TBS valomaji krema ramuneliu akiu makiazui valyti...negalvojau, kad toks geris...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mojito: 21 balandžio 2007 - 14:52
QUOTE(Mojito @ 2007 04 21, 15:50)
as tai atradau TBS valomaji krema ramuneliu akiu makiazui valyti...negalvojau, kad toks geris...
user posted image

kur yra pirkti ir kainyte kokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 04 21, 15:06)
kur yra pirkti ir kainyte kokia? g.gif

firmineje The Body Shop parduotuveje, Kaune ir Vilniuje akropoliuose...apie 40lt
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2007 04 22, 16:21)
firmineje The Body Shop parduotuveje, Kaune ir Vilniuje akropoliuose...apie 40lt

aciu reiks butinai paziureti nes maniski fatale reikia gremzti nuo blakstienu unsure.gif
Atsakyti