Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Mintee @ 2007 03 17, 17:56)
O kokia MK akiu valiklio kaina? I pvz palyginus su kitais, koks skirtumas? Greicau nuvalo ar akiu negriauzia?

Kaina turbūt bus ~50 rolleyes.gif Man jis nepatiko, nes paskui vis norėjosi trinti akis unsure.gif Kai galiausiai nusiprausiau su savo prausikliu, viskas susitvarkė. Buvau Mary Kay kosmetikos pristatyme, bet man ji absoliučiai neverta savo kainos. Nuvalius tuo valikliu akis net po 2 val. nėjo užtepti šešėlių g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 03 17, 20:29)
Kaina turbūt bus ~50  rolleyes.gif  Man jis nepatiko, nes paskui vis norėjosi trinti akis  unsure.gif  Kai galiausiai nusiprausiau su savo prausikliu, viskas susitvarkė. Buvau Mary Kay kosmetikos pristatyme, bet man ji absoliučiai neverta savo kainos. Nuvalius tuo valikliu akis net po 2 val. nėjo užtepti šešėlių  g.gif

gal per daug ant vatos uzsipylei? g.gif g.gif Siaip naudoju kartu su valikliu tokias MK serveteles, tai reikia tik laselio valiklio ir puikus rezultatas thumbup.gif
siaip nesu prijaucianti siai kosmetikai, bet yra kelios priemones, kurioms nesu abejinga wub.gif
Atsakyti
As nebezinau koki pirkti valikli g.gif Noriu kokio nors gero, nu aisku visos tokio norim, bet kaip sunku issirinkt tongue.gif Turejau Loreal, parvezta is JAV, tai patiko. Nezinau dabar ar cia pirkt Loreal ar koki kita bandyt g.gif Kazkaip noreciau Clinique, bet nzn ar tkrai geras ax.gif
Atsakyti
as pabandziau Ciorni zemciug ir keista, bet patiko:) nejauciu skirtumo tarp Loreal, lumene, garnier. O kaina tikrai skiriasi:)
Atsakyti
man labai geras akiu makiazo valiklis is kenzoki:clear eyelid and lash gel.kadangi as dazau blaksteinas storu sluoksniu, tai ilgai ieskojau tokio valiklio, kuris be vargo nuvakytu akis ju nedirginant.sis valiklis labai svelnus, uztepu jo su pirstais ir nuplaunu vandeniu.jokiu likuciu, jokiu demiu, zodziu thumbup.gif be to su juo nuvalau ir veido nesvarumus ax.gif
Atsakyti
Man tai is visu kuriuos turejau Loreal pats thumbup.gif nusprendziau pabandyti ir Lietuviska preke Rasos akiu valikli, bet jis man ziauriai nepatiko schmoll.gif sudirgindavo akis, labai grauzdavo oda aplink akis verysad.gif
Atsakyti
as esu turejusi ir rasa, loreal, shisheido, chaneli bet db atradau aliejuka kadangi megstu stora tuso sluoksni kad ir koks valiklis bebuvo visteik bruzint reikedavo o cia patepi svelniai pamasazuoji ir su siltu vandebuku puikiai nusiplauna
Atsakyti
Jau kelinta vakara darau toki "eksperimenta" ir man visai patinka smile.gif Plaukams naudoju Naujosios barmunes vynuogiu kauliuku aliejuka, tai valydama akiu makijaza ant paprastu valikliu sudrekintos vatos gumulelio uzpilu siek tiek to aliejuko - akiu negrauzia ir daug geriau ir lengviau blakstienos nusivalo bigsmile.gif Yapc efektas jauciasi, jei tuso storesnis sluoksnis buna uzteptas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 03 28, 08:18)
Jau kelinta vakara darau toki "eksperimenta" ir man visai patinka smile.gif Plaukams naudoju Naujosios barmunes vynuogiu kauliuku aliejuka, tai valydama akiu makijaza ant paprastu valikliu sudrekintos vatos gumulelio uzpilu siek tiek to aliejuko - akiu negrauzia ir daug geriau ir lengviau blakstienos nusivalo  bigsmile.gif Yapc efektas jauciasi, jei tuso storesnis sluoksnis buna uzteptas  ax.gif

pritariu atradau aliejuka kai buvau pasidaziusi atspariu vandeniui tusu ir nors ir gremsk niekuo nenuvalysi mama pasiule alieju ir super ir odele aplink pamaitina ir tusa nuvalo liuks thumbup.gif
Atsakyti
na aš esu turėjusi Loreal, bet tik ne dvifazį o paprastą, toks vos žydras buteliukas. Nors atrodydavo kad nuvalė tušą, rankšluoščiai po to vis tiek būdavo juodi. Dabar turiu Gosh akių makiažo valiklį. Na visai neblogas, nuvalo švariai, bet reikia pavargti. Žodžiu valiklio kuris visapusiškai man patiktų dar nesu atradus biggrin.gif
Atsakyti
Vakar stagiai pačiupau Meliade akių makiažo valiklį Iki, ateinu čia ir žiūriu, kad daug prišnekėta apie jį thumbup.gif Aš dar nebandžiau, bet smagu jei gera priemonė bus bigsmile.gif
Atsakyti
dažniau prausiuosi prasčiausiai išvis pienelių ir pan nemėgstu, bet kiek esu bandžius eucerin akiu mak valiklis neblogas, mano akys labai jautrios tai čia jau rodiklis:D
Atsakyti