Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(l.buz @ 2007 02 18, 21:24)
Naudoju lietuvišką "Smilga" Man jis patinka ir tinka. Nuvalo lengvai, atgaivina  flirt.gif

as ji naudoju kaip makiazo valikli, bet tik ne akiu, nes akis labai grauzia.
Atsakyti
Už Lancome Bi facil kol kas geresnio neradau schmoll.gif
Atsakyti
iskeliu tema 4u.gif

viska perskaiciau- tai daugiausia isgirtas Loreal valiklis (neskaitant Meliade, kuris isgirtas ir paskui ispeiktas buvo)

Gal ka naujo radot? bigsmile.gif
Atsakyti
man patinka clarans 4u.gif
Atsakyti
Aš naudoju Mary Kay. Esu tikrai patenkinta ir neketinu keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iguana @ 2007 03 12, 15:39)
Aš naudoju Mary Kay. Esu tikrai patenkinta ir neketinu keisti mirksiukas.gif

as taip pat siuo metu naudoju MK akiu makiazui valyti ale kad ziuriu jis man avon tuso nenuvalo..trint tenka ir vis tiek lieka. su kitu tusu nuvalymu problemu neturiu smile.gif
Atsakyti
O Garnier akiu makiazo valiklis zaliam buteliuke istikruju good.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2007 03 09, 18:41)
iskeliu tema  4u.gif

viska perskaiciau- tai daugiausia isgirtas Loreal valiklis (neskaitant Meliade, kuris isgirtas ir paskui ispeiktas buvo)

Gal ka naujo radot?  bigsmile.gif

As geresnio uz tavo tureta nivea pienelio akim nesu turejus mirksiukas.gif
Atsakyti
teko isbandyti nemazai gamintoju akiu makiazo valikliu, bet apsistojau ties vienu - Mary Kay, naudoju jau 4 buteliuka drinks_cheers.gif Svarbiausi, kad nedirgina akiu 4u.gif
Atsakyti
As irgi MK. Kai tusas taip pat MK ,tai gerai nuvalo. Teko visokiu anksciau bandyti,bet dabar kitokio nebeieskau.
Atsakyti
kadangi naudiju L'oreal dviguba tusa ir dar vandeniui atsparu, tai MK valiklis labai gerai ji nuvalo thumbup.gif
Atsakyti
O kokia MK akiu valiklio kaina? I pvz palyginus su kitais, koks skirtumas? Greicau nuvalo ar akiu negriauzia?
Atsakyti