Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(mango @ 2006 11 24, 23:06)
Man labiausiai patinka Dior "Cleansing water for face and eyes" valiklis, nepalieka joklio riebumo kaip dauguma valikliu, negrauzia akiu ir laabai gerai nuvalo, be to tinka ir akiu, ir veido makiazui valyti. o Lorealio dvifazis valiklis gal ir neblogas, tik nepatinka tas riebumas, kai nusivalius lieka smile.gif

Yra daugybe geru valikliu uz zymiai mazesne kaina,Dior nepirkciau,neverta schmoll.gif
Atsakyti
turiu nedabaigta rasos akiu makiazo valiklio buteliuka, makiaza nuvalo puikiai, bet pats valiklis labai riebus ir su juo nusivalius akis pojutis labai nemalonus schmoll.gif kur kas geriau tam reikalui rasos pienelis brandziai odai thumbup.gif
Atsakyti
Atradau pries puse metu Eurokos parduotuveje, Berlin Cosmetics firmos makijazo valikli, i nieka jo nekeisiu,vandeniui atsparu tusa nuvalo akimirksniu. Kaina apie 11 lt.uztenka 2-4 menesiams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 02 sausio 2007 - 13:32
Man L'Oreal dvifazis thumbup.gif
Atsakyti
kelis buteliukus esu sunaudojusi Lumene, o neseniai pabandziau Matis firmos, tokiame zydrame buteliuke - patiko:)
Atsakyti
Merginos patarkit kuris akiu makiazo valiklis ju geresnis L'Oreal ar Garnier? g.gif Naujoju vandeniui NEatsparu tusa. O gal kuri bandet Zlaja?
Atsakyti
Daug metų naudoju Nivea
Atsakyti
QUOTE(Malka @ 2006 12 30, 20:33)
turiu nedabaigta rasos akiu makiazo valiklio buteliuka, makiaza nuvalo puikiai, bet pats valiklis labai riebus ir su juo nusivalius akis pojutis labai nemalonus  schmoll.gif 

Na žinok, man tai jis nepatiko- prastokai valo, turiu vos ne trinti, kad nuvalyti ir po to oda aplink akis sudirgusi būna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 15 vasario 2007 - 15:39
Nivea ir TBS su Aloja,super thumbup.gif negriauzia akyciu ir puikiai nuvalo
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 02 12, 19:07)
Merginos patarkit kuris akiu makiazo valiklis ju geresnis L'Oreal ar Garnier?  g.gif Naujoju vandeniui NEatsparu tusa. O gal kuri bandet Zlaja?

man Garnier thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju lietuvišką "Smilga" Man jis patinka ir tinka. Nuvalo lengvai, atgaivina flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 11 07, 12:25)
aš naudoju Corine de Farme firmos makiažo valiklį, jis yra kremo konsistencijos, labai mažai jo reik, man jis labai patiko thumbup.gif labai gerai nusivalo, negraužia akių (nes nuo kai kurių priemonių man akys peršti, tiek odą aplink akis, tiek pačias akis doh.gif )

Ir as ji naudoju...patinka,kad neriebina...man tik vienas minusas yra...raso,kad pasalina vandeniui atsparaus tuso pedsakus,tai tikrai ne.. schmoll.gif
Atsakyti