Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(prieblanda @ 2006 11 01, 16:43)
Draugė davė pamėginti Rasos akių makiažo valiklį, bet man tai veeeee tie valikliai  schmoll.gif  Belekiek kartų reikia akis valyti, per ilgai trunka ir vis tiek po to reikia nuplauti su prausikliu  rolleyes.gif  Aš vis dar pasilieku prie greičiausio ir paprasčiausio varianto - veido prausiklio  cool.gif

Beje, kuo daugiau aš būnu pasidažius, tuo sunkiau viską nuvalyti su tuo vadinamu spec. valikliu, nes man visas veidas išsiterlioja kokiu murzinu tamsiu šeųėliu ir vis tiek reikia pribaigti su prausikliu  ax.gif

O kaip su prausikliu akių makiažą nuvalyti? Negi tepliotis aplink akis tuo prausikliu, gal galit man paaiškinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 11 06, 21:48)
O kaip su prausikliu akių makiažą nuvalyti? Negi tepliotis aplink akis tuo prausikliu, gal galit man paaiškinti?  unsure.gif

Nea, neteplioti bigsmile.gif Paprasčiausiai nuplauti, kaip kad plaunat veidą, tik čia aplink akis+blakstienas pamuiluojat. Nežinau, ar aiškiai parašiau 4u.gif
Atsakyti
aš naudoju Corine de Farme firmos makiažo valiklį, jis yra kremo konsistencijos, labai mažai jo reik, man jis labai patiko thumbup.gif labai gerai nusivalo, negraužia akių (nes nuo kai kurių priemonių man akys peršti, tiek odą aplink akis, tiek pačias akis doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 11 07, 12:25)
aš naudoju Corine de Farme firmos makiažo valiklį, jis yra kremo konsistencijos, labai mažai jo reik, man jis labai patiko thumbup.gif labai gerai nusivalo, negraužia akių (nes nuo kai kurių priemonių man akys peršti, tiek odą aplink akis, tiek pačias akis doh.gif )

Zinau as ji,super daiktas,uz nedidele kaina nemazas kiekis ir puikiai valo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 11 07, 13:34)
Zinau as ji,super daiktas,uz nedidele kaina nemazas kiekis ir puikiai valo thumbup.gif

aha, tai va nesenai tik pirmą kart jį ir nusipirkau, ale taip patiko, jaučiu naudosiu tik jį thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.superinis akiu makiazo valiklis-clinique.ir dar labai patinka LANCOME 3&2.
Papildyta:
atsiprasau 3&1.
Atsakyti
Is mano visu naudotu valikliu man labiausiai tiko ir patiko Loreal .
Pries naudojima reikia suplakti nes tas skystis dvieju spalvu.
Toks kartu ir pamaitinantis oda ir akiu negrauzia kaip kurie is mano naudotu.
Atsakyti
Aš blakstienoms naudoju Trend firmos mikropluošto servetėlę. Ta servetėlė tiesiog į save sutraukia tušą thumbup.gif . Trend servetėlės skirtos visam makiažui valyti, tikrai labai puikiai nuvalo, bet dabar aš valau tik blakstienas, nes valant veidą kažkiek tai oda tempiasi, tai manau, kad nėra gerai. Gal dar kuri naudojate šias servetėles? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 11 07, 13:34)

O kokia kaina to valiklio ir kur galima rasti nusipirkti? As naudojau nivea, via, rusisku kazkokiu, bet nei vienas gerai nenuvalydavo ir nuolat ranksluoscius juodai pagrazinu, nes veidas issiterlioja ir tiek schmoll.gif
Atsakyti
Anksciau valydavau pieliu+toniku, norejau pabandyti prausiklio tipo, tai nusipirkau BioEtyc zele akiu makiazui valyti. Ir galiu pasakyti labai liux daiktas thumbup.gif Svelnus, gerai tusa nuplauna, bekvapis, nedirgina akiu.
Atsakyti
QUOTE(veronikute @ 2006 11 09, 12:38)
Is mano visu naudotu valikliu man labiausiai tiko ir patiko Loreal .
Pries naudojima reikia suplakti nes tas skystis dvieju spalvu.
Toks kartu ir pamaitinantis oda ir akiu negrauzia kaip kurie is mano naudotu.

Super valiklis, pritariu tau man jis irgi labai patiko, be to ir ilgam užtenka, buvau gavusi kalėdinę dovanėlę rinkinuką tušas + valiklis. Na patinka man tokios dovanos, kad taip dažniau. biggrin.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Dior "Cleansing water for face and eyes" valiklis, nepalieka joklio riebumo kaip dauguma valikliu, negrauzia akiu ir laabai gerai nuvalo, be to tinka ir akiu, ir veido makiazui valyti. o Lorealio dvifazis valiklis gal ir neblogas, tik nepatinka tas riebumas, kai nusivalius lieka smile.gif
Atsakyti