Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(lotta23 @ 2006 10 30, 17:10)
Tai uzsimerkus but reikia smile.gif

lotuliukas.gif uzsimerkus grauzia lotuliukas.gif nu pasiemiau butelka pienelio , ogi akurat ir akis valyt galima, bet ko velnias tada man grauzia g.gif ai man visi griauzia, tik va loreal dvifazis kiek maziau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 30 spalio 2006 - 18:28
QUOTE(prieblanda @ 2006 09 30, 20:27)
Na, jei kalbate apie prausiklius mišriai odai, tai gal 3 mėnesius akių makiažą ploviau tik SebaMed putomis mišriai odai, po to, kaip ir po bet kurio prausimosi, veidą, tai pat ir paakius, patepdavau kremu ir nieko  bigsmile.gif  Prasčiau būdavo, kai netyčia per daug primuilindavau akis  doh.gif
Dabar prausiuosi Smilgos prausikliu mišriai ir riebiai odai - jis kur kas švelnesnis, ne tik paakių, bet ir veido odos taip nesausina, todėl, be abejo, juo praustis maloniau, o ir kvapas kažkoks švelnesnis, malonesnis. Paskui irgi kremu pasitepu  rolleyes.gif
Bet kiekvienam savo  mirksiukas.gif

As kai turejau Smilga, tai irgi visa makiaza nuvalydavau su jo, tikrai gerai viska nuplauna thumbup.gif

Bet dabar kazkaip vel susigundziau nupirkti akiu makiazo valikli, si karta Eveline, pigus, bet gerai nuvalo ir negrauzia smile.gif

Dar aisku priklauso nuo to kaip mes pasidazom, jei minimaliai, tai galima viska nuvalyti ir su prausikliu, o jei jau rimciau, tai reiketu ir spec valiklio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 11 01, 15:20)
As kai turejau Smilga, tai irgi visa makiaza nuvalydavau su jo, tikrai gerai viska nuplauna  thumbup.gif

Bet dabar kazkaip vel susigundziau nupirkti akiu makiazo valikli, si karta Eveline, pigus, bet gerai nuvalo ir negrauzia  smile.gif

Dar aisku priklauso nuo to kaip mes pasidazom, jei minimaliai, tai galima viska nuvalyti ir su prausikliu, o jei jau rimciau, tai reiketu ir spec valiklio  ax.gif

Draugė davė pamėginti Rasos akių makiažo valiklį, bet man tai veeeee tie valikliai schmoll.gif Belekiek kartų reikia akis valyti, per ilgai trunka ir vis tiek po to reikia nuplauti su prausikliu rolleyes.gif Aš vis dar pasilieku prie greičiausio ir paprasčiausio varianto - veido prausiklio cool.gif

Beje, kuo daugiau aš būnu pasidažius, tuo sunkiau viską nuvalyti su tuo vadinamu spec. valikliu, nes man visas veidas išsiterlioja kokiu murzinu tamsiu šeųėliu ir vis tiek reikia pribaigti su prausikliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 11 01, 17:43)
Draugė davė pamėginti Rasos akių makiažo valiklį, bet man tai veeeee tie valikliai  schmoll.gif  Belekiek kartų reikia akis valyti, per ilgai trunka ir vis tiek po to reikia nuplauti su prausikliu  rolleyes.gif  Aš vis dar pasilieku prie greičiausio ir paprasčiausio varianto - veido prausiklio  cool.gif

Beje, kuo daugiau aš būnu pasidažius, tuo sunkiau viską nuvalyti su tuo vadinamu spec. valikliu, nes man visas veidas išsiterlioja kokiu murzinu tamsiu šeųėliu ir vis tiek reikia pribaigti su prausikliu  ax.gif

as tai kaip kada, jei neturiu laiko "zaisti" tai viska nuplaunu su prausikliu, paskui kremukas ir thumbup.gif bet jei yra laiko, tai akiu makiaza nuvalau su spec valikliu, o paskui dar veiduka nuplaunu su prausikliu ir + kremukas ax.gif
Atsakyti
As irgi gal tik 2 metus valau su visokiais pieneliais ir tonikais...

Anksciau ir dar kartais dabar, tai tiesiog su muilu ir siltu vandeniu po kraiukle. greiciausia, nieko negrauzia, nieko nebelieka isvis. Bet tik vienas minusas, kad labai kriaukle issitepa juodumais ir kad juk nesveika odai muilas. Sausina. bet kartais nieko smile.gif tongue.gif
Atsakyti
As tai neisivaizduoju kaip reiktu tusa su prausikliu nuvalyti, turbut visi paakiai juodi butu, o dar nekalbu apie grauzima, gi ne tam jie skirti yra. As tai pirma su valikliu nuvalau o po to + dar visa veida su prausikliu
Atsakyti
Nu vat jei man reiktu makiaza valyti su prausikliu tai irgi tragedija butu, nes jau neduok dieve man laselis muilo ar sampuno i akis patenka tai sakes buna, grauzia be proto. ir tai man dar ne visi valikliai tinka, negaliu naudoti dvifaziu, aliejiniu nes irgi grauzia. o kas durniausia kad nusiperku konsultanciu ikalbeta kad tikrai tinka jautriom akim o po pirmo panaudojimo visvien grauzia....zodziu tikra nelaime man su akiu makijazo valymu. dabar turiu Clarins pieneli tai jau net bijau ka nors kita bandyt pirkt, nes sitas tinka aciu dievui.
Atsakyti
o kokios slapios serveteles gerai nuima makiaza, kartu ir tusa?
Atsakyti
dabar isigijau Margaritos valomasis tonikas. Ant sono raso kad naujiena. Man patiko, nereikia grandyti akiu
Atsakyti
As naudoju Loreal valikli. ok ok ok
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 11 04, 20:33)
As tai neisivaizduoju kaip reiktu tusa su prausikliu nuvalyti, turbut visi paakiai juodi butu, o dar nekalbu apie grauzima, gi ne tam jie skirti yra. As tai pirma su valikliu nuvalau o po to + dar visa veida su prausikliu

Atvirkščiai - su prausikliu labai gražiai viskas nusiplauna, jokių juodų paakių nei tik nusiprausus makiažą, nei ryte atsikėlus, kaip kad man būdavo su valikliais. Man į akis nepatenka prausiklis, nes blakstienas pakanka švelniai pamuiluoti ir viskas kuo lengviausiai nusiplauna, be to, reikia būt gerai užsimerkus mirksiukas.gif

Matyt yra kažkokia prichologinė riba plauti akis su prausikliu, kurią reikia peržengti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 11 06, 12:45)
Atvirkščiai - su prausikliu labai gražiai viskas nusiplauna, jokių juodų paakių nei tik nusiprausus makiažą, nei ryte atsikėlus, kaip kad man būdavo su valikliais. Man į akis nepatenka prausiklis, nes blakstienas pakanka švelniai pamuiluoti ir viskas kuo lengviausiai nusiplauna, be to, reikia būt gerai užsimerkus  mirksiukas.gif

Matyt yra kažkokia prichologinė riba plauti akis su prausikliu, kurią reikia peržengti  rolleyes.gif

Negaleciau as su prausikliais,grauzia persti o paskui raudonos akys butu.AS tik su spec valikliais ir tai ne visi tinka,pvz kur su rugiagelem tai iskart parausta akys.
Atsakyti