Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Malena @ 2006 09 29, 13:52)
Niekas ir netampo tongue.gif Turiu liuksiska valikli kuris nutipdo tusha ir seselius tikrai nereikia 100kart braukyt,beto jis ir atgaivvina,toks svelnutis wub.gif

O su prausikliu praustis as grieztai atisisakau,jie tam neskiti ax.gif

yra ir tam skirtu mirksiukas.gif pvz. Avene extremaly gentle cleanser mirksiukas.gif tinka akiu makiazui nuvalyti ir visiems kitiems veido nesvarumams, jo nebutina nuplauti su vandeniu, nors as nuplaunu vistiek, nemegstu slidumo...man priimtinas variantas, kad priemone tiktu daug kam, nesinori turet fabriko namie su ivairiais valikliais, prausikliais ir drekikliais... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 09 29, 20:05)
yra ir tam skirtu  mirksiukas.gif  pvz. Avene extremaly gentle cleanser mirksiukas.gif  tinka akiu makiazui nuvalyti ir visiems kitiems veido nesvarumams, jo nebutina nuplauti su vandeniu, nors as nuplaunu vistiek, nemegstu slidumo...man priimtinas variantas, kad priemone tiktu daug kam, nesinori turet fabriko namie su ivairiais valikliais, prausikliais ir drekikliais... schmoll.gif

drinks_cheers.gif ,kad nesinoris turėt nereikalingų priemonų, bet čia kalbama, kad mišrios ir riebios odos prausikliai dažniausiai yra per stiprūs,kad akis valyt. ax.gif
Aš irgi turiu atskirai, nes kitaip jaučiu akis išgraužtų ir labai išsausintų paakių odą blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vita82: 29 rugsėjo 2006 - 21:17
QUOTE(vita82 @ 2006 09 29, 22:14)
drinks_cheers.gif ,kad nesinoris turėt nereikalingų priemonų, bet čia kalbama, kad mišrios ir riebios odos prausikliai dažniausiai yra per stiprūs,kad akis valyt.  ax.gif
Aš irgi turiu atskirai, nes kitaip jaučiu akis išgraužtų ir labai išsausintų paakių odą blink.gif

Visiskai drinks_cheers.gif Butu kitokia oda,gal ir as kuo nors svelniu plauciaus,o dabar ir oda riebi ir akys jautrios.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 09 29, 22:14)
drinks_cheers.gif ,kad nesinoris turėt nereikalingų priemonų, bet čia kalbama, kad mišrios ir riebios odos prausikliai dažniausiai yra per stiprūs,kad akis valyt.  ax.gif

Na, jei kalbate apie prausiklius mišriai odai, tai gal 3 mėnesius akių makiažą ploviau tik SebaMed putomis mišriai odai, po to, kaip ir po bet kurio prausimosi, veidą, tai pat ir paakius, patepdavau kremu ir nieko bigsmile.gif Prasčiau būdavo, kai netyčia per daug primuilindavau akis doh.gif
Dabar prausiuosi Smilgos prausikliu mišriai ir riebiai odai - jis kur kas švelnesnis, ne tik paakių, bet ir veido odos taip nesausina, todėl, be abejo, juo praustis maloniau, o ir kvapas kažkoks švelnesnis, malonesnis. Paskui irgi kremu pasitepu rolleyes.gif
Bet kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 09 30, 18:27)
Na, jei kalbate apie prausiklius mišriai odai, tai gal 3 mėnesius akių makiažą ploviau tik SebaMed putomis mišriai odai, po to, kaip ir po bet kurio prausimosi, veidą, tai pat ir paakius, patepdavau kremu ir nieko  bigsmile.gif  Prasčiau būdavo, kai netyčia per daug primuilindavau akis  doh.gif
Dabar prausiuosi Smilgos prausikliu mišriai ir riebiai odai - jis kur kas švelnesnis, ne tik paakių, bet ir veido odos taip nesausina, todėl, be abejo, juo praustis maloniau, o ir kvapas kažkoks švelnesnis, malonesnis. Paskui irgi kremu pasitepu  rolleyes.gif
Bet kiekvienam savo  mirksiukas.gif

Na, mano prausikliai tokie kaip Loreal Pure zone, Manhattan...,tai kažkaip nerizikuoju unsure.gif , tuo labiau, kad jokio paakių kremo nenaudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2006 09 30, 19:35)
Na, mano prausikliai tokie kaip Loreal Pure zone, Manhattan...,tai kažkaip nerizikuoju  unsure.gif , tuo labiau, kad jokio paakių kremo nenaudoju  ax.gif

Tai ir nenaudokit - tam tinka paprastas veido kremas smile.gif Specialūs kremai paakiams - prekybinis triukas mažesnėje pakuotėje parduoti kremą brangiau doh.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau Artdeco clean and soft,patiko thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos prisiskaiciau Jusu patarimu ir nusipirkau Loreal dvifazi akiu makiazo valikli .Tikiuosi tiks ir patiks ax.gif
Atsakyti
jau 10metu naudoju agurkine zele is "Beauty for all seasons" ,nu man nieko nera geresnio,nes akis valyt su vata negaliu,buna pilna vata blakstienu blink.gif nu matyt tokios prastos tos mano blakstienos,greitai byrancios doh.gif ,su ta zele taip jos svelniai nusiprausia ir nedziovina akiu thumbup.gif
nu man jis labai labai wub.gif
Atsakyti
As savo makiaza ir akis nuvalau su GARNIER Clean&fresh toniku ir pieneliu.

Pienelis tinka makiazui ir akims. Valo puikiai.
Suvilgau vatos padeli is pradziu su toniku siek tiek, tada su pieneliu ir tada valau.

Niekada negrauzia akiu, o nusivalo efektyviai ir greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2006 10 30, 15:12)
As savo makiaza ir akis nuvalau su GARNIER Clean&fresh toniku ir pieneliu.

Pienelis tinka makiazui ir akims. Valo puikiai.
Suvilgau vatos padeli is pradziu su toniku siek tiek, tada su pieneliu ir tada valau.

Niekada negrauzia akiu, o nusivalo efektyviai ir greitai  smile.gif

o man griauzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2006 10 30, 17:27)
o man griauzia  cool.gif

Tai uzsimerkus but reikia smile.gif
Atsakyti