Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

Man geriausias pigiausias Avon pienelis ax.gif
Atsakyti
As tai nusprendziau, kad daugiau jokiu spec valikliu nepiksiu schmoll.gif veido prausiklis ir taip puikiai nuvalo visa makiaza ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 25, 19:35)
As tai nusprendziau, kad daugiau jokiu spec valikliu nepiksiu  schmoll.gif  veido prausiklis ir taip puikiai nuvalo visa makiaza  ax.gif

Jau kuris laikas taip darau ir labai gerai drinks_cheers.gif Kol valiau pieneliais, tai akių makiažo grandymas man buvo labai nemalonus užsiėmimas, o dabar viskas greit įvyksta biggrin.gif Kol kas švelniausiai veidą prausia Smilgos prausiklis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 09 26, 11:28)
Jau kuris laikas taip darau ir labai gerai  drinks_cheers.gif  Kol valiau pieneliais, tai akių makiažo grandymas man buvo labai nemalonus užsiėmimas, o dabar viskas greit įvyksta  biggrin.gif  Kol kas švelniausiai veidą prausia Smilgos prausiklis  wub.gif

As ji irgi turejau, tikrai gerutis ax.gif
Atsakyti
Man labai patinka Vichy akiu makiazo valiklis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina @ 2005 08 17, 13:50)
man tai NIVEA nepatiko, trini trini akytes, o tas kaip nevalo, taip nevalo...

pritariu kad NIVEA nenuvalo akiu makiazo, tik akis paskausta betrinant rolleyes.gif
Atsakyti
Labai geras avono akių makiažo valiklis su ramunėlėm ir alijošium lig tais.
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 25, 19:35)
As tai nusprendziau, kad daugiau jokiu spec valikliu nepiksiu  schmoll.gif  veido prausiklis ir taip puikiai nuvalo visa makiaza  ax.gif

Bet jeigu tušas atsparus vandeniui, tai sunkiai nusiplauna. Nors aš irgi dažniausiai prausikliu nuplaunu ax.gif
Atsakyti
pas mane visi prausikliai skirti mišriai, riebiai odai
tai jie mažų mažiausiai graužtų akis
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 09 29, 08:13)
pas mane visi prausikliai skirti mišriai, riebiai odai
tai jie mažų mažiausiai graužtų akis

drinks_cheers.gif Dar pridesiu,kad sausintu paakiu oda,kuri yra ploniausia,as su prausikliu prausciaus tik extra atveju,o kasdien liksiu prie savo mylimo Manhatan akiu makiazo valiklio,kurio tikriausiai net i brangesnius nemainyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 09 29, 13:39)
drinks_cheers.gif  Dar pridesiu,kad sausintu paakiu oda,kuri yra ploniausia,as su prausikliu prausciaus tik extra atveju,o kasdien liksiu prie savo mylimo Manhatan akiu makiazo valiklio,kurio tikriausiai net i brangesnius nemainyciau lotuliukas.gif

O jūs manot, kad paakių odai mažiau kenkia jos tampymas valant pieneliais ir pan., nei nuprausimas, o po to patept kremu?

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 09 29, 13:46)
O jūs manot, kad paakių odai mažiau kenkia jos tampymas valant pieneliais ir pan., nei nuprausimas, o po to patept kremu?

Niekas ir netampo tongue.gif Turiu liuksiska valikli kuris nutipdo tusha ir seselius tikrai nereikia 100kart braukyt,beto jis ir atgaivvina,toks svelnutis wub.gif

O su prausikliu praustis as grieztai atisisakau,jie tam neskiti ax.gif

Atsakyti