As tai nusprendziau, kad daugiau jokiu spec valikliu nepiksiu veido prausiklis ir taip puikiai nuvalo visa makiaza
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 25, 19:35)
As tai nusprendziau, kad daugiau jokiu spec valikliu nepiksiu veido prausiklis ir taip puikiai nuvalo visa makiaza
Jau kuris laikas taip darau ir labai gerai Kol valiau pieneliais, tai akių makiažo grandymas man buvo labai nemalonus užsiėmimas, o dabar viskas greit įvyksta Kol kas švelniausiai veidą prausia Smilgos prausiklis
QUOTE(prieblanda @ 2006 09 26, 11:28)
Jau kuris laikas taip darau ir labai gerai Kol valiau pieneliais, tai akių makiažo grandymas man buvo labai nemalonus užsiėmimas, o dabar viskas greit įvyksta Kol kas švelniausiai veidą prausia Smilgos prausiklis
As ji irgi turejau, tikrai gerutis
QUOTE(jalina @ 2005 08 17, 13:50)
man tai NIVEA nepatiko, trini trini akytes, o tas kaip nevalo, taip nevalo...
pritariu kad NIVEA nenuvalo akiu makiazo, tik akis paskausta betrinant
Labai geras avono akių makiažo valiklis su ramunėlėm ir alijošium lig tais.
QUOTE(Lalaa @ 2006 09 25, 19:35)
Bet jeigu tušas atsparus vandeniui, tai sunkiai nusiplauna. Nors aš irgi dažniausiai prausikliu nuplaunu
QUOTE(Bajm @ 2006 09 29, 08:13)
pas mane visi prausikliai skirti mišriai, riebiai odai
tai jie mažų mažiausiai graužtų akis
tai jie mažų mažiausiai graužtų akis
Dar pridesiu,kad sausintu paakiu oda,kuri yra ploniausia,as su prausikliu prausciaus tik extra atveju,o kasdien liksiu prie savo mylimo Manhatan akiu makiazo valiklio,kurio tikriausiai net i brangesnius nemainyciau
QUOTE(Malena @ 2006 09 29, 13:39)
Dar pridesiu,kad sausintu paakiu oda,kuri yra ploniausia,as su prausikliu prausciaus tik extra atveju,o kasdien liksiu prie savo mylimo Manhatan akiu makiazo valiklio,kurio tikriausiai net i brangesnius nemainyciau
O jūs manot, kad paakių odai mažiau kenkia jos tampymas valant pieneliais ir pan., nei nuprausimas, o po to patept kremu?
QUOTE(prieblanda @ 2006 09 29, 13:46)
O jūs manot, kad paakių odai mažiau kenkia jos tampymas valant pieneliais ir pan., nei nuprausimas, o po to patept kremu?
Niekas ir netampo Turiu liuksiska valikli kuris nutipdo tusha ir seselius tikrai nereikia 100kart braukyt,beto jis ir atgaivvina,toks svelnutis
O su prausikliu praustis as grieztai atisisakau,jie tam neskiti