Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Karolyteee @ 2006 08 16, 11:50)
Meliade jau ilgai naudoju ir man visai nedirgina akiu.patinka tuo,kad puikiai tusa nuvalo,ne taip kaip kiti bandyti valikliai.be to ir kaina patinka.Va ir dabar begsiu 2 buteliukus nusipirkt

Kazkada kai ji naudojau, man jis irgi patiko.
Atsakyti
Man kol kas geriausias Nivea akiu makiazo valiklis thumbup.gif labai gerai nuvalo ir akiu negrauzia (nors mano labai jautrios) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 09 24, 16:50)
Man kol kas geriausias Nivea akiu makiazo valiklis  thumbup.gif labai gerai nuvalo ir akiu negrauzia (nors mano labai jautrios)  smile.gif

Man Nivea prastai valo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 08 17, 12:27)
Esu naudojusi daugelio firmų, bet kol kas dar nesu atradus pačio pačiausio, kad lengvai ir gerai nuvalytų akių makiažą ir, kad labai daug nekainuotų  ax.gif

Aš naudoju tokią stebuklingą servetėlę ax.gif Nereikia jokių valiklių nieko schmoll.gif nuvalei makiažą, iš plovei servetėlę su ūkišku muilu ir viskas. Ji kainuoja apie 15lt atrodo g.gif Bet užteks ilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiii biggrin.gif
Patariu ir jums 4u.gif

Jei ką sudomino kreiptkitės žinau kur gauti topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 24 rugsėjo 2006 - 16:30
QUOTE(Dalbara @ 2006 09 24, 17:30)
Aš naudoju tokią stebuklingą servetėlę  ax.gif  Nereikia jokių valiklių nieko  schmoll.gif  nuvalei makiažą, iš plovei servetėlę su ūkišku muilu ir viskas. Ji kainuoja apie 15lt atrodo  g.gif  Bet užteks ilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiii  biggrin.gif
Patariu ir jums  4u.gif

Na ir kur galima gauti tokią servetėlę? rolleyes.gif

Atsakyti
Žinau tokia teta pardavinėja ax.gif
Atsakyti
Nu as gal kuo vyresne tuo labaiu itari daraus,bet man keista,kad servetele plaut su UKINIU MUILU,o paskui su ja akis trinti... rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi nesumuiluota reik trinti laugh.gif laugh.gif kai nuvalai makiažą tada ją reik išplauti. O makiažą valyti reikia su švaria drėgna servetėle tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 09 24, 17:24)
Man Nivea prastai valo schmoll.gif

o man labai gerai nuvalo. gal kas tusas neatsparus vandeniui..? g.gif
Atsakyti
man tai lancome BI-FACIL double-action eye makeup remover thumbup.gif pats geriausias jau pabaigiau buteliuka reikes nauja pirkti, dar esu bandziusi estee lauder makiazo valikli bet sis tai man nelabai schmoll.gif reika daug trinti, kad gerai akis nuvalytu.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2006 09 24, 15:50)
Man kol kas geriausias Nivea akiu makiazo valiklis  thumbup.gif labai gerai nuvalo ir akiu negrauzia (nors mano labai jautrios)  smile.gif

o man Nivea labai prastai valo tusa, paakiai labai issiterlioja ir neina ju nuvalyt... trink netrynes... tusas paprastas, neatsparus vandeniui ax.gif

QUOTE(Dalbara @ 2006 09 24, 16:30)
Aš naudoju tokią stebuklingą servetėlę  ax.gif  Nereikia jokių valiklių nieko  schmoll.gif  nuvalei makiažą, iš plovei servetėlę su ūkišku muilu ir viskas. Ji kainuoja apie 15lt atrodo  g.gif  Bet užteks ilgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiii  biggrin.gif
Patariu ir jums  4u.gif

turiu as ta nosinaite-servetele, nieko stebuklingo, as su ja akinius valausi, nes kazkaip gaila veiduka su nosine sinkyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kioske @ 2006 09 24, 18:14)
o man Nivea labai prastai valo tusa, paakiai labai issiterlioja ir neina ju nuvalyt... trink netrynes... tusas paprastas, neatsparus vandeniui  ax.gif
turiu as ta nosinaite-servetele, nieko stebuklingo, as su ja akinius valausi, nes kazkaip gaila veiduka su nosine sinkyt  lotuliukas.gif

Visiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti