Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

turejau meliade - l.pigus ir geras...o daba nivea naudoju...prastas jis visai... l'oreal'io visai geras lumene vidutiniškas , o garnier irgi vidutiniškas
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 08 17, 19:08)
o as jau net nesukaiciuociau kelinta buteliuka meliade valiklio naudoju. thumbup.gif

aha, ziuriu daugiausiai pliusus surinko Meliade valiklis biggrin.gif reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Man superinis Mary Kay akių valiklis. Kam įdomu Kaune, galiu duoti išbandyti biggrin.gif
Atsakyti
Mano kaip tik baigesi siandien akiu makiazo valiklis, turejau lumene, tai gan prastos kokybes, nenuvalo gerai ir akys limpa, butinai reikia eiti nusiplauti dar su vandeniu ar nusivalyti su kokiu pieneliu...
Atsakyti
O kur perkate tą Meliade valiklį? g.gif Aš tokio lyg ir nemačius, bet ir gyvenu ne vienam iš didžiųjų miestų... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katytė @ 2005 08 17, 21:18)
O kur perkate tą Meliade valiklį?  g.gif Aš tokio lyg ir nemačius, bet ir gyvenu ne vienam iš didžiųjų miestų...  tongue.gif

Manau kad sarmoj jo nera g.gif ,tiksliai pasakyt negaliu,bet kokioj IKI ar paprastoj parduotuvej turetu buti...
Atsakyti
Dėkui, paieškosiu Iki. 4u.gif
Atsakyti
As tai pirkau Iki parduotuvei kaina iki 4lt,man rodos ax.gif
Atsakyti
As tai ji tik IKI maciau, kainuoja, jeigu neklystu 3.65lt
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 08 17, 13:22)
As naudoju lyg su daigintais kvieciais g.gif Nebepamenu ax.gif

Tai tas irgi su daigintais kvieciais + ramuneliu ekstraktas + metos doh.gif
Atsakyti
O aš Meliade toniką turiu - irgi labai geras - ir kvepia maloniai, ir atgaivina, ilgai užtenka - irgi pigus thumbup.gif
Atsakyti
Mano mylimiausi:
1. Meliade - gerai valo, pigus, ilgam uztenka
2. Green mama - su vasiliokais ( kaip cia lietuviskai? doh.gif a, su rugiagelem ) + avizu ekstraktu, uztenka ilgam kaina apie 15-16 lt, labai svelnus.
3. AVON toks tirstesnis, paprastoj baltoj bonkutej tamsiai melynu kamsteliu.

Visi kiti bandyti - s.... blush2.gif
Tai vat tuos 3 ir kaitalioju.....
Atsakyti