Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(vita82 @ 2006 08 12, 21:16)
Gal esi kokią priemonę atradus, kurios sudėtyje nėra (arba mažiau yra) dirginančių medž.?  bigsmile.gif

Aš dabar specialiai akių makiažui nieko nenaudoju - tiesiog nuplaunu veido prausikliu ir tiek ax.gif Man mažiau akis trinti reikia, greičiau ir patikimiau nusivalo thumbup.gif
Kai naudojau specialius, tai labiau patiko pieneliai, nes su tais skystimėliais nenusivalydavo (išskyrus Meliade, nuo kurio alergija buvo). Pieneliuose žiūrėdavau, kad nebūtų mėtų, levandų ir pan. (jau vardijau tą visą sąrašą) 4u.gif
Atsakyti
Na o man kaip tik pieneliai nepatinka schmoll.gif As suvilgau toniku, skirtu akiu makiazui valyti, vatos pagalvele, priglaudziu prie blakstienu, siek tiek palaikau ir visas tusas atsiduria ant vatos. O seseliai dar lengviau nusivalo tongue.gif Veido makiaza irgi valau su toniku, skirtu veidui valyti smile.gif
Daznai isvis nenaudoju makiazo, tai naudoju prausikli smile.gif
Atsakyti
Meliade jau ilgai naudoju ir man visai nedirgina akiu.patinka tuo,kad puikiai tusa nuvalo,ne taip kaip kiti bandyti valikliai.be to ir kaina patinka.Va ir dabar begsiu 2 buteliukus nusipirkt
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 08 16, 12:50)
Meliade jau ilgai naudoju ir man visai nedirgina akiu.patinka tuo,kad puikiai tusa nuvalo,ne taip kaip kiti bandyti valikliai.be to ir kaina patinka.Va ir dabar begsiu 2 buteliukus nusipirkt

drinks_cheers.gif as ir naudoju, ir antra buteliuka ipusejau smile.gif
tiesa, kas vakara su juo nevalau akyciu, nes turiu du pienelius, tai pakaitom... mirksiukas.gif
Atsakyti
jau minėjau šitoj temoj ir dar pasikartosiu, kad man tas Meliade- kažkokia tragedija doh.gif . nuvalo prastai, siaubingai graužia. jeigu makiažas paprastas, tai jį tiesiog prausikliu nuplaunu, o jei atsparus vandeniui, naudoju L'oreal valiklį bigsmile.gif
Atsakyti
Uz loreal'io geresnio nera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Uzsukau i si skyreli nes vienas daiktelis tikrai vertas geriausiu mano zodziu thumbup.gif
Jau daugiau nei savaite neatsidziaugiu Manhatan eye make up remover soft&clean for sensitive eyes thumbup.gif wub.gif Tikrai pats paciausias is visu kada nors turetu valikliu smile.gif Gerai svariai nuvalo,nedirgina,bet esminis privalumas yra tas neapsakomas gaivumo ir sviezumo pojutis nusivalius wub.gif Tikrai ne vienas turetas tokio pojucio nesuteikdavo,dabar busiu istikima sio valiklio fane blush2.gif wub.gif
Atsakyti
O man kaip tik Manhatan grauzdavo akis,negalejau naudot blink.gif
Dabar naudoju Ziaja thumbup.gif papigiajiskas,bet man neprastesnis uz loreal ar lumene. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2006 09 22, 22:52)
O man kaip tik Manhatan grauzdavo akis,negalejau naudot blink.gif
Dabar naudoju Ziaja thumbup.gif papigiajiskas,bet man neprastesnis uz loreal ar lumene.  ax.gif

Keista,nes jis skirtas jautrioms akims,neisivaizduoju kas ten galejo grauzti g.gif

Ziaja man tragiskas nes visai netirpdo tusho,tas pats kas su vandeniu valyciau.Lorealis nieko,o Lumene palieka lipnuma.

O vat Manhatan wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau pabandymui "Rasos", tai ner ka lygint su Loreal'iu visgi liksiu jam istikima
Atsakyti
Man nuo šiol Garnier labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Man siuo metu geriausi-Givenchy pienelis(jis kartu ir akiu valiklis) "Clean it all" thumbup.gif thumbup.gif ir "Maybelinne" valiklis 2'in 1 thumbup.gif thumbup.gif akimirksniu nuvalo seselius,apvadus,piestuka,tusa...Nebuciau i ji atkreipusi demesio,bet pazistama pardaveja parekomendavo-jau antras buteliukas i pabaiga eina nail.gif
Atsakyti