Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Malena @ 2006 08 06, 17:42)
priskaiciavau 106 potencialus odos erzintojus doh.gif bet cia kalba tik apie oda,o akis gali suerzinti manau daug daugiau elementu..... blink.gif

Ir taip ir ne rolleyes.gif Juk kosmetikos priemonių tiesiai ant akių (į akis) netepat, ką? Nors šiaip viskas labai individualu. Pvz., anksčiau galėdavau naudoti veido priežiūros priemones su mėtomis (tarkim, Margaritos pienelis), bet dabar vos tik užsitepu, iškart jaučiu, kad jau kažkas darosi negerai doh.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 06, 19:39)
Ir taip ir ne  rolleyes.gif  Juk kosmetikos priemonių tiesiai ant akių (į akis) netepat, ką? Nors šiaip viskas labai individualu. Pvz., anksčiau galėdavau naudoti veido priežiūros priemones su mėtomis (tarkim, Margaritos pienelis), bet dabar vos tik užsitepu, iškart jaučiu, kad jau kažkas darosi negerai  doh.gif

Na man tai nori nenori patenka pvz akiu makiazo valiklio ar tusho i akis..As su jais atsargiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 07 04, 21:55)
kiek esu isbandziusi tai labiausiai patiko lorealio toks kur du skysciai, melsvame buteliuke, nu man jis nerealus ir svarbiausia akiu nagriauzia

drinks_cheers.gif
kazkada esu pirkus is pigesniu Eveline 3 in 1, veido ir akiu valiklis, tai buvau nustebinta, ir valo ir neerzina, ir dar uz tokia kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek esu isbandziusi tai labiausiai patiko lorealio toks kur du skysciai, melsvame buteliuke, nu man jis nerealus ir svarbiausia akiu nagriauzia

Dabar šitą naudoju, tai jis man irgi nerealus thumbup.gif Puikiai nuvalo vandeniui atsparią ar ilgai išliekančią kosmetiką, žodžiu, pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 04, 15:04)
Man alergija buvo ir nuo pirmo karto. To valiklio sudėtyje yra labai daug odą dirginančių medžiagų (6 ar 7), taigi net jei kurį laiką alerginė reakcija nepasireiškia, oda laikui bėgant įsijautrina. Kuo greičiau baikit jį naudoti.

Gal esi kokią priemonę atradus, kurios sudėtyje nėra (arba mažiau yra) dirginančių medž.? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 05, 17:47)
Eh, sąrašėlis tikrai netrumpas  doh.gif 
Pirma svarbi grupė - eteriniai aliejai. Nepaisant viso deklaruojamo jų teikiamo gėrio, veido odą jie erzina (priklausomai nuo kiekio ir žmogaus jautrumo, problemų gali būti ir su kūno oda, todėl saugiausia tiesiog mėgautis kvapais, juo labiau, kad yra kitų aliejų, kurie odos neerzina).
Veido priežiūros priemonėse neturėtų būti mėtų, levandų, citrinų (t.p. ir žaliųjų), rožių, mandarinų, ylag-yalng (pamiršau lietuvišką pavadinimą  blush2.gif ), gvazdikėlių, eukaliptų, pušų, jazminų ir kt. ekstraktų ar aliejų.
Ypač reikėtų atkreipti dėmesį į ingredientą linalool, kuris gaunamas iš levandų ir ląstelėms yra nuodingas. Deja, šis ingredientas gana populiarus  doh.gif
Čia yra pradžia, šiuos pavadinimus nesunku įsiminti, o nauda greitai pasijaučia  thumbup.gif

Toliau yra dar galybė visokių ekstraktų ir aliejų, taip pat cheminių junginių. Dalį galit rasti čia, į paieškos laukelį įveskit skin irritant ir gausit visą sąrašą  4u.gif

veido kreme nuo spuogu radau linalool blink.gif
Atsakyti
Turiu Garnier Clean&fresh akiu valikli. Na lyg ir neblogas, bet mano akys nera jautrios valikliams, tik pradeda asarot daugiau nuo pudros birios ar seseliu blush2.gif
Atsakyti
aš tai bandysiu MELIADE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moca @ 2006 08 13, 14:45)
aš tai bandysiu MELIADE  biggrin.gif

Neseniai prieblanda kaip tik dėl jo perspėjo.
Jeigu dar nenusipirkai, tai susimastyk mirksiukas.gif Nors spręsti visgi tau.

QUOTE(prieblanda @ 2006 08 04, 16:04)
To valiklio sudėtyje yra labai daug odą dirginančių medžiagų (6 ar 7), taigi net jei kurį laiką alerginė reakcija nepasireiškia, oda laikui bėgant įsijautrina. Kuo greičiau baikit jį naudoti.

Atsakyti
Nu ir išgasdinot su Meliade doh.gif ,nes nežinau kelintą jau naudoju, kiekvieną dieną ir viskas gerai buvo, bet jau kokį mėnesį labai skauda akis, peršti, raudonos jos ir niekaip nesuprantu nuo ko g.gif , o, kad nuo valiklio galėtų būt net nepagalvojau schmoll.gif
Atsakyti
o man lb patinka Matis akiu makiazo valiklis...svelnus akims bet puikiai viska nuvalo...
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2006 08 13, 12:56)
Turiu Garnier Clean&fresh akiu valikli. Na lyg ir neblogas, bet mano akys nera jautrios valikliams, tik pradeda asarot daugiau nuo pudros birios ar seseliu  blush2.gif

aš šitą dabar nusipirkau, man super thumbup.gif
Atsakyti