Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(No_Angel* @ 2006 07 20, 02:03)
Dabar akytes valau su Meliade, visai patiko  thumbup.gif

Naudojau kelis metus šitą valiklį, man jis buvo super, bet jau kelias savaitės griaužia išorinius akių kampučius, begelaiu naudoti unsure.gif Nebesuprantu kodėl verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2006 07 23, 21:45)
O pavadinimo neprisimeni? ax.gif

Tai turbut firmos HomeInstitut, Aqua Visage ax.gif buteliukas 150ml, dvifazis smile.gif

As ji irgi turiu, pirkau jau 2 karta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentinka @ 2006 08 04, 14:57)
Naudojau kelis metus šitą valiklį, man jis buvo super, bet jau kelias savaitės griaužia išorinius akių kampučius, begelaiu naudoti  unsure.gif  Nebesuprantu kodėl  verysad.gif

Man alergija buvo ir nuo pirmo karto. To valiklio sudėtyje yra labai daug odą dirginančių medžiagų (6 ar 7), taigi net jei kurį laiką alerginė reakcija nepasireiškia, oda laikui bėgant įsijautrina. Kuo greičiau baikit jį naudoti.

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 04, 16:04)
Man alergija buvo ir nuo pirmo karto. To valiklio sudėtyje yra labai daug odą dirginančių medžiagų (6 ar 7), taigi net jei kurį laiką alerginė reakcija nepasireiškia, oda laikui bėgant įsijautrina. Kuo greičiau baikit jį naudoti.

Tai jau baigiau ir įlindau į šitą temą pasiskaityti kokį pirkti ax.gif
Atsakyti
Man tai "Garnier" wub.gif Todel kad jis tirpdo tusa, ne taip kaip dauguma kitu, tas pats kaip su vendeniu bruzint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 04, 16:04)
To valiklio sudėtyje yra labai daug odą dirginančių medžiagų (6 ar 7), taigi net jei kurį laiką alerginė reakcija nepasireiškia, oda laikui bėgant įsijautrina. Kuo greičiau baikit jį naudoti.

Prieblanda, ar galėtumėt plačiau papasakoti apie odą dirginančias medžiagas akių valikliuose? Su jų pavadinimais, jei galima. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 08 04, 18:42)
Man tai "Garnier" wub.gif Todel kad jis tirpdo tusa, ne taip kaip dauguma kitu, tas pats kaip su vendeniu bruzint biggrin.gif

aha man sis irgi patinka,kaina pinigines nedraskanti ir tikrai fainai kad ant uzmerktu akyciu palaikai ir istirpsta.Valikliu kurie netirpdo net nenaudoju,juk tas pats kas su vandeniu praust butu..
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2006 08 05, 10:55)
aha man sis irgi patinka,kaina pinigines nedraskanti ir tikrai fainai kad ant uzmerktu akyciu palaikai ir istirpsta.Valikliu kurie netirpdo net nenaudoju,juk tas pats kas su vandeniu praust butu..

as buvau Nivea nuspirkus, tai toks vandenelis................
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 08 04, 21:37)
Prieblanda, ar galėtumėt plačiau papasakoti apie odą dirginančias medžiagas akių valikliuose? Su jų pavadinimais, jei galima. 4u.gif

Eh, sąrašėlis tikrai netrumpas doh.gif
Pirma svarbi grupė - eteriniai aliejai. Nepaisant viso deklaruojamo jų teikiamo gėrio, veido odą jie erzina (priklausomai nuo kiekio ir žmogaus jautrumo, problemų gali būti ir su kūno oda, todėl saugiausia tiesiog mėgautis kvapais, juo labiau, kad yra kitų aliejų, kurie odos neerzina).
Veido priežiūros priemonėse neturėtų būti mėtų, levandų, citrinų (t.p. ir žaliųjų), rožių, mandarinų, ylag-yalng (pamiršau lietuvišką pavadinimą blush2.gif ), gvazdikėlių, eukaliptų, pušų, jazminų ir kt. ekstraktų ar aliejų.
Ypač reikėtų atkreipti dėmesį į ingredientą linalool, kuris gaunamas iš levandų ir ląstelėms yra nuodingas. Deja, šis ingredientas gana populiarus doh.gif
Čia yra pradžia, šiuos pavadinimus nesunku įsiminti, o nauda greitai pasijaučia thumbup.gif

Toliau yra dar galybė visokių ekstraktų ir aliejų, taip pat cheminių junginių. Dalį galit rasti čia, į paieškos laukelį įveskit skin irritant ir gausit visą sąrašą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 05, 17:47)
Eh, sąrašėlis tikrai netrumpas  doh.gif 
Pirma svarbi grupė - eteriniai aliejai. Nepaisant viso deklaruojamo jų teikiamo gėrio, veido odą jie erzina (priklausomai nuo kiekio ir žmogaus jautrumo, problemų gali būti ir su kūno oda, todėl saugiausia tiesiog mėgautis kvapais, juo labiau, kad yra kitų aliejų, kurie odos neerzina).
Veido priežiūros priemonėse neturėtų būti mėtų, levandų, citrinų (t.p. ir žaliųjų), rožių, mandarinų, ylag-yalng (pamiršau lietuvišką pavadinimą  blush2.gif ), gvazdikėlių, eukaliptų, pušų, jazminų ir kt. ekstraktų ar aliejų.
Ypač reikėtų atkreipti dėmesį į ingredientą linalool, kuris gaunamas iš levandų ir ląstelėms yra nuodingas. Deja, šis ingredientas gana populiarus  doh.gif
Čia yra pradžia, šiuos pavadinimus nesunku įsiminti, o nauda greitai pasijaučia  thumbup.gif

Toliau yra dar galybė visokių ekstraktų ir aliejų, taip pat cheminių junginių. Dalį galit rasti čia, į paieškos laukelį įveskit skin irritant ir gausit visą sąrašą  4u.gif

oho, verta susimastyti g.gif
ale kazkaip renkantis kosmetika, nelabai i tai kreipdavau demesi ir matyt blogai dariau g.gif reiks buti apdairesniai unsure.gif unsure.gif
per nezinojima dar zmogus gali sau pakenkti doh.gif nes man taip patinka citrusiniai ir levandos kvapai ir kt...
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2006 08 04, 18:42)

QUOTE(Malena @ 2006 08 05, 10:55)

O koki butent naudojat ir kaip suprast istirpsta? Nes as turiu Loreal dvifazi, tai ir labai geras, man atrodo tada ir maniskis istirpdina ta tusa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 08 05, 17:47)
Eh, sąrašėlis tikrai netrumpas  doh.gif 
Veido priežiūros priemonėse neturėtų būti mėtų, levandų, citrinų (t.p. ir žaliųjų), rožių, mandarinų, ylag-yalng (pamiršau lietuvišką pavadinimą  blush2.gif ), gvazdikėlių, eukaliptų, pušų, jazminų ir kt. ekstraktų ar aliejų.
Ypač reikėtų atkreipti dėmesį į ingredientą linalool, kuris gaunamas iš levandų ir ląstelėms yra nuodingas. Deja, šis ingredientas gana populiarus  doh.gif
Čia yra pradžia, šiuos pavadinimus nesunku įsiminti, o nauda greitai pasijaučia  thumbup.gif

Toliau yra dar galybė visokių ekstraktų ir aliejų, taip pat cheminių junginių. Dalį galit rasti čia, į paieškos laukelį įveskit skin irritant ir gausit visą sąrašą  4u.gif

priskaiciavau 106 potencialus odos erzintojus doh.gif bet cia kalba tik apie oda,o akis gali suerzinti manau daug daugiau elementu..... blink.gif
Atsakyti