Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(jbs @ 2006 06 20, 14:43)
Elementariausias vaikiškas aliejukas. Kainuos mažiau nei akių makiažo valiklis, užteks ilgesniam laikui, o nuvalys tikrai ne prasčiau, nei koks nors Lumene, Avon, Oriflame ar L'oreal  mirksiukas.gif

Deja aliejukai gerai ir lengvai nenuvalo tušo unsure.gif , bent jau nuo mano akyčių ax.gif
Atsakyti
noriu paklausti gal kuri bandėt DEBORAH Bioetyc serijos akių makiažo valiklį? mačiau Droge, bet niekaip nesiryžtu įsigyti g.gif gal kuri bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Vilmitele @ 2006 07 19, 16:30)
noriu paklausti gal kuri bandėt DEBORAH Bioetyc serijos akių makiažo valiklį? mačiau Droge, bet niekaip nesiryžtu įsigyti  g.gif gal kuri bandėt?

zinok abejoju ar bus bandziusiu g.gif tad tu nusipirk ir savo ispudzius aprasyk bigsmile.gif (beje kokia jo kaina gal pameni? nes man si firma patinka wub.gif )
Atsakyti
As turejau Lumene, tikrai neblogas buvo, nes mao akys jaurtios ir dar plius linzes nesioju. dabar turiu Estee lauder tai irgi labai thumbup.gif , gerai nuvalo, negrauzia.
Atsakyti
Dabar akytes valau su Meliade, visai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 07 04, 21:55)
kiek esu isbandziusi tai labiausiai patiko lorealio toks kur du skysciai, melsvame buteliuke, nu man jis nerealus ir svarbiausia akiu nagriauzia

QUOTE(spinka @ 2006 07 18, 08:56)
ir man šis akių makiažo valiklis pats geriausias. thumbup.gif Negraužia akių, nepalieka riebalų po valymo, ilgai užtenka. smile.gif  Naudoju jau 4 metai, ir tik vieną kartą buvau nusipirkusi kažką panašaus tik Lumene, bet nepatiko, schmoll.gif  ir vėl grįžau prie Lorealio. thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi šis pats geriausias. Praeitą savaitę RIMI jam nuolaida buvo tai nusipirkau tik už 12Lt. Ir Sarmoj nuolaida yra mačiau jam tik nežinau kiek tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 20 liepos 2006 - 16:32
QUOTE(nancy @ 2006 07 19, 18:55)
zinok abejoju ar bus bandziusiu g.gif tad tu nusipirk ir savo ispudzius aprasyk bigsmile.gif (beje kokia jo kaina gal pameni? nes man si firma patinka wub.gif )

nu manau, kad reiks išbandyti biggrin.gif jis kainuoja bent jau Droge apie 22 lt. toks ne iš pigiųjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 07 04, 20:55)
kiek esu isbandziusi tai labiausiai patiko lorealio toks kur du skysciai, melsvame buteliuke, nu man jis nerealus ir svarbiausia akiu nagriauzia

drinks_cheers.gif aš taip pat juo džaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos. Esu bandžiusi įvairių akių valiklių. Net pačius brangiausius iš Kristianos, bet, žinokit, stebuklą atradau visai atsitiktinai - perskaičiau čia forume apie valiklį už 13 Lt iš Drogo. Nusipirkau pabandymui. Nu žinokit stebuklas thumbup.gif Šimtą kartų geresnis už visokius po 80 Lt. Labai labai gerai nuvalo ir nedirgina mano jautriųjų ir išrankiųjų akyčių. Čia mano didysis atradimas - visos draugės kai pabando nusivalyt, sako super super thumbup.gif Net nebekalbu, kiek kartų jis už visus Loreal'ius ir kitas nesąmones geresnis. Čia būtų toks peršviečiamas buteliukas, skystis dvifazis (melsvas ir peršviečiamas), prancūzų gamybos, Droge kažkur 13 Lt kainuoja.
Atsakyti
Pasiskaiciau jusu atsiliepimus apie makiazo valiklius ir vakar nusipirkau L'oreal valikli vandeniui atspariam makiazui valyti (melynam buteliuke)
Na, ir galiu pasakyti, kad prosto super thumbup.gif Man labai patiko thumbup.gif Visai neriebus ir super greitai ir labai gerai nuvalo vandeniui atsparu tusa thumbup.gif Jis labai lengvas ir svelnus. Turejau kitus, tai laaabai jau ilgai trindavau, kol nuvalydavau doh.gif O cia - brukst ir psio! thumbup.gif
Duociau jam visus 10 balu!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SKAIDRE: 22 liepos 2006 - 10:25
O aš turiu Avene valiklį. žinoma, labai bragus, bet mano jautrių akyčių jis nedirgina, malonios konsistencijos, kvapo. Aš juo patenkinta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasajuz @ 2006 07 22, 10:53)
Sveikos. Esu bandžiusi įvairių akių valiklių. Net pačius brangiausius iš Kristianos, bet, žinokit, stebuklą atradau visai atsitiktinai - perskaičiau čia forume apie valiklį už 13 Lt iš Drogo. Nusipirkau pabandymui. Nu žinokit stebuklas  thumbup.gif  Šimtą kartų geresnis už visokius po 80 Lt. Labai labai gerai nuvalo ir nedirgina mano jautriųjų ir išrankiųjų akyčių. Čia mano didysis atradimas - visos draugės kai pabando nusivalyt, sako super super  thumbup.gif  Net nebekalbu, kiek kartų jis už visus Loreal'ius ir kitas nesąmones geresnis.  Čia būtų toks peršviečiamas buteliukas, skystis dvifazis (melsvas ir peršviečiamas), prancūzų gamybos, Droge kažkur 13 Lt kainuoja.

O pavadinimo neprisimeni? ax.gif
Atsakyti