Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Mauzinas @ 2006 03 22, 20:37)
pabandziau clarins jautrioms akims. Pirmas jausmas labai gerai-svarbiausia negrauzia ir gerrai nuvalo. Kai ilgiau panaudosiu, gal atsiras ir minusu. Tikrai geresnis uz Clinique, nes tas grauze ziauriai....

Man irgi Clarins
patiko,nerasi nei vieno minuso.Geras valiklis,gerai nuvalo,nealergizuoja,malonus kvapas,grazus buteliukas,ypac melyna spalva
user posted image
Atsakyti
Anksciau naudodavau Apotheker Scheller (kazkaip panasiai) firmos prausikli, labai geras man buvo rolleyes.gif O karta nusipirkau pigu (lenkiskas, rodos), su granulytem tokiom, tai patiko labiau, nei brangios priemones bigsmile.gif
gerai "nuprausia" veideli, nesausina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 08 17, 13:27)
Esu naudojusi daugelio firmų, bet kol kas dar nesu atradus pačio pačiausio, kad lengvai ir gerai nuvalytų akių makiažą ir, kad labai daug nekainuotų  ax.gif

Elementariausias vaikiškas aliejukas. Kainuos mažiau nei akių makiažo valiklis, užteks ilgesniam laikui, o nuvalys tikrai ne prasčiau, nei koks nors Lumene, Avon, Oriflame ar L'oreal mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Artdeco visai nieko toks rolleyes.gif .
Atsakyti
Mano akys labai jautrios verysad.gif o kadangi beveik visada esu su makijazu tai buvo labai didele problema... Dabar radau kazka nepakartojamo (jau du metai, o vis dar galvoju, kad tai nepakartojama). Si valikli galima gauti Prancuzijos vaistinese (zinau, kad toli, bet dabar vasara ir daug kas keliauja).Pavadinimas "Crealine H2O" maniskis su raudonu uzrasu jautriai odai, kaina apie 13 euru buteliukas 250ml (yra ir didesniu). Man patinka del to,kad negriauzia akiu, vienu pabraukimu nuvalo visokius seselius, oda nenusauseja!
Gerai pasakyta buvo pries tai kaip valyti blakstienas (netrinant)!!!
Atsakyti
QUOTE(Ingrida Kraus @ 2006 06 23, 18:48)
Mano akys labai jautrios verysad.gif o kadangi beveik visada esu su makijazu tai buvo labai didele problema... Dabar radau kazka nepakartojamo (jau du metai, o vis dar galvoju, kad tai nepakartojama). Si valikli galima gauti Prancuzijos vaistinese (zinau, kad toli, bet dabar vasara ir daug kas keliauja).Pavadinimas "Crealine H2O" maniskis su raudonu uzrasu jautriai odai, kaina apie 13 euru buteliukas 250ml (yra ir didesniu). Man patinka del to,kad negriauzia akiu, vienu pabraukimu nuvalo visokius seselius, oda nenusauseja!
Gerai pasakyta buvo pries tai kaip valyti blakstienas (netrinant)!!!

Jeigu nepavyks jo gauti, patarciau pabandyt is avene extremely gentle cleanser, tinka labai jautrioms akims, nesausina, labai svelnus, gerai nuvalo wub.gif Mano akeles jautrokos doh.gif
Atsakyti
Man pats geriausias Helenos Rubinstein user posted image
Atsakyti
as tai visada perku Via (buna IKI pardej) ir kaina gera 4u.gif kitu kiek bandziau nelabai patiko, nes blogai nuvalydavo arba palikdavo tokio riebumo aplink akis pojuti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aschenputtel @ 2006 06 26, 15:44)
Man pats geriausias Helenos Rubinstein user posted image

kokia kaina?
Atsakyti
kiek esu isbandziusi tai labiausiai patiko lorealio toks kur du skysciai, melsvame buteliuke, nu man jis nerealus ir svarbiausia akiu nagriauzia
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 07 04, 21:55)
kiek esu isbandziusi tai labiausiai patiko lorealio toks kur du skysciai, melsvame buteliuke, nu man jis nerealus ir svarbiausia akiu nagriauzia

drinks_cheers.gif ir man jis is visu bandytu geriausias
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2006 07 04, 21:55)

ir man šis akių makiažo valiklis pats geriausias. thumbup.gif Negraužia akių, nepalieka riebalų po valymo, ilgai užtenka. smile.gif Naudoju jau 4 metai, ir tik vieną kartą buvau nusipirkusi kažką panašaus tik Lumene, bet nepatiko, schmoll.gif ir vėl grįžau prie Lorealio. thumbup.gif
Atsakyti