Neseniai baigiau MirraLiuks akiu ir lupu makiazo valikli "Selena" - puse velnio, bet daugiau nepirksiu. Galutinai isitikinau, jog nemegstu pienelio konsistencijos valikliu - net jei ir nuvalo dazus neblogai ("Selena"), tai vis delto paties pienelio del jo tirstumo lieka tarp blakstienu, ir kol nenusiprausi veido, persti akys, jas tarsi aptraukia plevele ir panasus "pokstai" - nieko panasaus nesu patyrusi, naudodama skaidrius valiklius. Be to, MirraLiukso atveju, buteliuko talpa nedidele (75 ml), o kaina ne per maziausia (apie 20Lt).
Dabar drauge rekomendavo Vichy jautrioms akims su rugiageliu ekstraktu. Esu labai juo patenkinta. Puikiai ir greitai nuvalo akiu makiaza, neerzina akiu, nelieka riebumo pojucio kaip pienelio atveju. Be to, man svarbu, jog jis specialiai pritaikytas devicioms kontaktinius lesius
![thumbup.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/thumbup.gif)
Man asmeniskai labai patinka ir sito valiklio kvapas. Minusai: netinka toms, kurios dazosi vandeniui atspariu tusu (sudetyje nera aliejaus, todel nenuvalo) ir, deja, aukstoka kaina. Kita vertus, nors Vichy kainuoja dvigubai negu pvz. MirraLiuks, jo kiekis irgi yra lygiai dvigubai didesnis - 150 ml. Todel raminuosi, jog moku tiek pat, kaip anksciau, taciau patogumas ir komfortas vakare valant makiaza dabar kur kas didesnis