Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(tavi @ 2006 04 19, 12:34)
Pabandykite makiazo valymo priemone sudrekinti tamponeli priglausti prie akiu ir palaikyti. tusas turetu atsispausti, kartokit kol vata liks apysvare, tada veida nuprauskit su prausikliu. Cia anksciau minejo avon firmos, pameginkit ir jus.Trinti akiu su priemone nepatartina, skatinant rauksliu atsiradima ir itrinat tusa i akis.Gali sukelti alergija. unsure.gif

Ačiū Tavi už patarimą 4u.gif

Beja vakar pabandžiau akis nusivalyti "Rasos" akių makiažo valikliu, visai patiko, svarbiausia neatsikėliau juodais paakiais thumbup.gif reiks šiandien nusipirkti ax.gif
Atsakyti
man tai labiausiai patinka avon'o makiazo valiklis thumbup.gif jis labai lengvai nuvalo visus atsparius ir neatsparius vandeniui dazus biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai baigiau MirraLiuks akiu ir lupu makiazo valikli "Selena" - puse velnio, bet daugiau nepirksiu. Galutinai isitikinau, jog nemegstu pienelio konsistencijos valikliu - net jei ir nuvalo dazus neblogai ("Selena"), tai vis delto paties pienelio del jo tirstumo lieka tarp blakstienu, ir kol nenusiprausi veido, persti akys, jas tarsi aptraukia plevele ir panasus "pokstai" - nieko panasaus nesu patyrusi, naudodama skaidrius valiklius. Be to, MirraLiukso atveju, buteliuko talpa nedidele (75 ml), o kaina ne per maziausia (apie 20Lt).

Dabar drauge rekomendavo Vichy jautrioms akims su rugiageliu ekstraktu. Esu labai juo patenkinta. Puikiai ir greitai nuvalo akiu makiaza, neerzina akiu, nelieka riebumo pojucio kaip pienelio atveju. Be to, man svarbu, jog jis specialiai pritaikytas devicioms kontaktinius lesius thumbup.gif Man asmeniskai labai patinka ir sito valiklio kvapas. Minusai: netinka toms, kurios dazosi vandeniui atspariu tusu (sudetyje nera aliejaus, todel nenuvalo) ir, deja, aukstoka kaina. Kita vertus, nors Vichy kainuoja dvigubai negu pvz. MirraLiuks, jo kiekis irgi yra lygiai dvigubai didesnis - 150 ml. Todel raminuosi, jog moku tiek pat, kaip anksciau, taciau patogumas ir komfortas vakare valant makiaza dabar kur kas didesnis wub.gif
Atsakyti
Kaip tik baiginėju Oriflame akių valiklį, kuris skirtas paprastam tušui valyti. Man jis visai patiko, bent jau akių nelabai dirgino, bet pagal daugumos nuomonę dabar nusprendžiau įsigyti l'Oreal akių ir lūpų makiažo valiklį ax.gif . Tikiuosi nenusivilsiu smile.gif .
Atsakyti
Turiu klausimuką: kokiu valikliu valot Loreal Volume Shoking tušą?

Man jis nenusivalo su jokiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2006 06 02, 17:28)
Turiu klausimuką: kokiu valikliu valot Loreal Volume Shoking tušą?

Man jis nenusivalo su jokiu  doh.gif

Tai ką darot? Taip ir vaikštot? doh.gif
Pirmiausiai apsičiupinėkit ar ne waterproof: jei taip, reikės specialaus valiklio riebaliniu pagrindu, jei ne, pienelis arba veido prausiklis turėtų nuplaut 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 06 02, 17:55)
Tai ką darot? Taip ir vaikštot? doh.gif
Pirmiausiai apsičiupinėkit ar ne waterproof: jei taip, reikės specialaus valiklio riebaliniu pagrindu, jei ne, pienelis arba veido prausiklis turėtų nuplaut  4u.gif

nu kad ne waterproof, pienelius net kelis išbandžiau, aliejukas bei prausiklis irgi ne ką geriau verysad.gif na aišku šiek tiek nuvalo, bet ne visiškai doh.gif
gal čia tik man vienai taip? g.gif
Atsakyti
aš naudoju arba L'Oreal arba Garnier firmų akių valiklį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2006 06 02, 17:28)
nu kad ne waterproof, pienelius net kelis išbandžiau, aliejukas bei prausiklis irgi ne ką geriau  verysad.gif  na aišku  šiek tiek nuvalo, bet ne visiškai  doh.gif
gal čia tik man vienai taip?  g.gif

gal čia vienai taip...Man jis nusivalo su meliade, ziaja akių makiažo valikliais ir paprastu margaritos pieneliu. Visi nuvalo kiek bandžiau
Atsakyti
Pagiriamasis zodiz Oriflame valikliams,tiek paprasto tiek atsparaus vandeniui tushiuko.
Atsakyti
dabar naudoju callibelle ...man tai labai geras.....
Atsakyti
Dvifaziniai valikliai labiausiai patiko YSL ir Helenos Rubinstein.Pvz.Lancome man per riebus.
O paprasti(nedvifaziniai) valikliai patinka siu firmu Garnier,Nivea,Maybelline,Vichy.Nepatiko Loreal.
Atsakyti