Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

Isbandziau nivea akiu makiazo valikli ax.gif tai nieko ypatingo, lorealio man pasirode geresnis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 05 01, 13:32)
Isbandziau nivea akiu makiazo valikli  ax.gif  tai nieko ypatingo, lorealio man pasirode geresnis  cool.gif

sorry 4u.gif cia bus poster_offtopic.gif bet gal pradejai kokioje kosmetikos parduotuveje dirbti kad pastaruoju metu isbandei tiek nauju kosmetikos priemoniu o temoje "siandien nusipirkau" nieko is ju nepasigyrei isigijusi? o gal pas drauge vonioje prasisukai? hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(nancy @ 2006 05 01, 21:53)
sorry  4u.gif  cia bus  poster_offtopic.gif bet gal pradejai kokioje kosmetikos parduotuveje dirbti kad pastaruoju metu isbandei tiek nauju kosmetikos priemoniu o temoje "siandien nusipirkau" nieko is ju nepasigyrei isigijusi? o gal pas drauge vonioje prasisukai?  hihihi.gif  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai panasiai lotuliukas.gif galvoju, kaip cia niekas nepastebi, kad as tik bandau bandau ir temoje siandien nusipirkau nieko neprasau lotuliukas.gif blush2.gif
mat,as neperku taip daznai neperku-kaip bandau tongue.gif su drauge kartas nuo karto pasidalinam naujom prekem-ji mano -as jos isbandom blush2.gif
o dar savaitgali pussesere aplanke su savo spakliaus lagaminu cool.gif tai prasisukau biggrin.gif
labai gerai taip thumbup.gif daug pinigeliu susitaupo cool.gif
Atsakyti
O man geriausias akių makiažo valiklis Lancome thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Yra dviejų rūšių: veidui ir akim ir veidui. Aš visada perku, kur yra veidui ir akim.Tik pas mus kristianoj 70lt. kainuoja nedidelis, o aš visad perku oro uoste didesnį kiekį už70lt tongue.gif , arba jei kas skrenda iš Rygos oro uosto, prašau, kad nupirktų.
Atsakyti
QUOTE(flax @ 2006 04 27, 12:55)
Man tai labiausiai patinka firmos Lóreal makiazo valiklis  smile.gif
Greit ir lengvai nuvalo ir labai maloniai kvepia, veidukas po to buna svelnus svelnus  thumbup.gif

QUOTE(Jovvita @ 2006 04 28, 22:26)
O aš balsuoju už l'Oreal akių ir lūpų makiažo valiklį (kur žydras skystis buteliuke pasidalina į dvi dalis ir reikia suplakti). Taip švelniai nuvalo, kad net akių kremu galima nesitepti  thumbup.gif Ir kaina labai normali.

As siandien ziurinejau siuos valiklius, bet taip ir nenusipirkau, neapsisprendziau kuri prigriebt rolleyes.gif Galvojau gal geriau imti ta, kuris nuvalo atsparia vandeniui kosmetika, jis is dvieju daliu, bet kazkaip pabijojau, kad gali palikti riebumo pojuti nuvalius, o man tai slykstus jausmas kada akys apsiniaukia doh.gif biggrin.gif O gal nuo jo taip nebuna ax.gif
Tai neissirinku, kuris geriau ax.gif
Atsakyti
Tik Lorealio thumbup.gif ir akiu nedirgina ir viska puikiai nuvalo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustina @ 2006 05 03, 12:40)
Tik Lorealio  thumbup.gif  ir akiu nedirgina ir viska puikiai nuvalo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O koks butent?
Atsakyti
as tai naudoju Oriflame dvidali valikli, atspariam makiazui akiu, man puikiai nuvalo, nereikia nei trinti, na riebokas jis, bet po to akis nuvalau sausu ranksluosciu po veido prausimo tai riebumo ir nelieka ax.gif
Atsakyti
O man geriausias Margaritos makijazo valiklis thumbup.gif
Atsakyti
Man tai nuo visu pieneliu akis griauzia, o meliade akiu valymui pieneli naudojat ar yra speciali priemone? Nes ash tai meliade turejau pieneli ir tonika tai pamenu, kad man akytes griauzdavo.Ar gal jau atsiroda specialiai akim? Nes ash pries pora metu turejau.Dabar naudoju VIA makiazo valikli, pirkau IKI nedidelej bonkutej, bet man super, vienintelis, kuris negriauzia akiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 09, 23:59)
Man tai nuo visu pieneliu akis griauzia, o meliade akiu valymui pieneli naudojat ar yra speciali priemone? Nes ash tai meliade turejau pieneli ir tonika tai pamenu, kad man akytes griauzdavo.Ar gal jau atsiroda specialiai akim? Nes ash pries pora metu turejau.Dabar naudoju VIA makiazo valikli, pirkau IKI nedidelej bonkutej, bet man super, vienintelis, kuris negriauzia akiu smile.gif

Ieskokit specialiu priemoniu akiu makiazui valyti skirta jautriom akim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pin-up_girl @ 2006 05 09, 22:59)
Dabar naudoju VIA makiazo valikli, pirkau IKI nedidelej bonkutej, bet man super, vienintelis, kuris negriauzia akiu smile.gif

As irgi isbandziau akiu makiazo valikliu visokiu nuo brangesniu iki pigiu. Kadangi akis dazau paprastu akiu tusu (L'Oreal), neatspariu vandeniui, tai is IKI pirktas VIA tapo pats geriausias. Daugiau kitokiu neperku. Meliade nepatiko - kazkaip neypatingai gerai vale.
Atsakyti