Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

O man pats paciausias Loreal zydrame buteliuke,ir akyciu negrauzia tongue.gif . Anksciau naudojau Garnier zaliam buteliuke tai griauzdavo akytes.
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 08 17, 14:55)
Niu gal mano blakstienos kitokios  g.gif  Akių makiažo valymo procedūrai tenka skirti kažkur apie 10 min., o ryte vistiek atsikeliu su pajuodusiais paakiais  doh.gif

Pabandykite makiazo valymo priemone sudrekinti tamponeli priglausti prie akiu ir palaikyti. tusas turetu atsispausti, kartokit kol vata liks apysvare, tada veida nuprauskit su prausikliu. Cia anksciau minejo avon firmos, pameginkit ir jus.Trinti akiu su priemone nepatartina, skatinant rauksliu atsiradima ir itrinat tusa i akis.Gali sukelti alergija. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Xuligane_23 @ 2006 03 17, 16:54)
turiu pastebeti, kad asmeniskai man, nera lygiu ARTRISTY. Kai pabandziau - tai tiosiog nera ka lyginti su kitais, Papildyta:
atsiprasau visu, ARTISTRY:))

o kur tokio daikto eškoti??
Atsakyti
Na del makiazo valykliu, tai as kazkaip ju nenaudoju, bet karta turejau Lorealio akiu makiazo valyklis, tai patikekit thumbup.gif Seper!!!! O norejau pasiulyti tokia premone kaip putos, jos yra parduodamos Avone ir iv. kosmetinese parduotuvese. Na tos putos tai super, puikiai nuvalo makiaza, ir dar yra pries infekcines, tai kad ir spuogeliu atsikratisite.
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 04 27, 12:41)
Na del makiazo valykliu, tai as kazkaip ju nenaudoju, bet karta turejau Lorealio akiu makiazo valyklis, tai patikekit thumbup.gif  Seper!!!! O norejau pasiulyti tokia premone kaip putos, jos yra parduodamos Avone ir iv. kosmetinese parduotuvese. Na tos putos tai super, puikiai nuvalo makiaza, ir dar yra pries infekcines, tai kad ir spuogeliu atsikratisite.

donata, tai ka jus paminejot is avon yra prausiklis ir naudojamas problematiniai odai, si priemone turi alkoholio, o tai skatina odos senejima( nepiknaudziaukite juo), o makiazo valikli avon turi puiku( akiu makiazo valiklis). Jis valo net atsparu vandeniui makiaza. As pati esu avon konsultante rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka firmos Lóreal makiazo valiklis smile.gif
Greit ir lengvai nuvalo ir labai maloniai kvepia, veidukas po to buna svelnus svelnus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2006 04 27, 12:30)
donata, tai ka jus paminejot is avon yra prausiklis ir naudojamas problematiniai odai, si priemone turi alkoholio, o tai skatina odos senejima( nepiknaudziaukite juo), o makiazo valikli avon turi puiku( akiu makiazo valiklis). Jis valo net atsparu vandeniui makiaza. As pati esu avon konsultante rolleyes.gif

na nemanau, kad tenais yra alkoholio, nes kaip tik pasiziurejau ta buteliu ir buvo parasyta "be alkoholio" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Donata007 @ 2006 04 27, 23:27)
na nemanau, kad tenais yra alkoholio, nes kaip tik pasiziurejau ta buteliu ir buvo parasyta "be alkoholio"  rolleyes.gif

Puiku, jei galit parasykit kuris prausiklis g.gif
Atsakyti
O aš balsuoju už l'Oreal akių ir lūpų makiažo valiklį (kur žydras skystis buteliuke pasidalina į dvi dalis ir reikia suplakti). Taip švelniai nuvalo, kad net akių kremu galima nesitepti thumbup.gif Ir kaina labai normali.
Atsakyti
QUOTE(Jovvita @ 2006 04 28, 22:26)
O aš balsuoju už l'Oreal akių ir lūpų makiažo valiklį (kur žydras skystis buteliuke pasidalina į dvi dalis ir reikia suplakti). Taip švelniai nuvalo, kad net akių kremu galima nesitepti  thumbup.gif Ir kaina labai normali.

pilnai sutinku del valiklio, jisai nuostabus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As dabar naudoju si valikli:
http://www.yves-roch...86&page=product
Ir esu labai patenkinta,nes nesausina akiu ir greitai nuvalo makiaza 4u.gif
Atsakyti
as ir pritariu kad l'oreal valiklis geriausias!!! smile.gif
Atsakyti