Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(puffy_ @ 2006 03 22, 19:39)
bandziau, tikrai geras  mirksiukas.gif  negrauzia akiu  rolleyes.gif  lygiai toks pat kaip loreal dvifazis akiu valiklis  ax.gif

O jis palieka tą riebumo jausmą ar ne?

Atsakyti
pabandziau clarins jautrioms akims. Pirmas jausmas labai gerai-svarbiausia negrauzia ir gerrai nuvalo. Kai ilgiau panaudosiu, gal atsiras ir minusu. Tikrai geresnis uz Clinique, nes tas grauze ziauriai....
Atsakyti
QUOTE(puffy_ @ 2006 03 22, 19:39)
bandziau, tikrai geras  mirksiukas.gif  negrauzia akiu  rolleyes.gif  lygiai toks pat kaip loreal dvifazis akiu valiklis  ax.gif

aš jo dar niekur nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 03 23, 00:46)
aš jo dar niekur nemačiau  g.gif

pasižvalgyk maximos kosmetikos skyriuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 03 22, 19:44)
O jis palieka tą riebumo jausmą ar ne?

na oda aplink akis nelieka sausa, bet ir ne taukuota. man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
naudoju loreal, visai neblogas, bet kartais noretusi kazko truputi riebesnio. tik bijau, kad koks riebesnis taip gerai nenuvalys makiazo... ka patartumet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 03 23, 20:01)
naudoju loreal, visai neblogas, bet kartais noretusi kazko truputi riebesnio. tik bijau, kad koks riebesnis taip gerai nenuvalys makiazo... ka patartumet? g.gif

visos skundziasi kad lorealis joms per riebus o tu? lotuliukas.gif o siaip riebesnis valiklis tik dar geriau nuvalo makiaza o pats riebiausias is man zinomu tai jonsos aliejukas (manau riebensio tikrai nerasi rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nancy: 23 kovo 2006 - 19:56
QUOTE(nancy @ 2006 03 23, 20:56)
visos skundziasi kad lorealis joms per riebus o tu? lotuliukas.gif o siaip riebesnis valiklis tik dar geriau nuvalo makiaza o pats riebiausias is man zinomu tai jonsos aliejukas (manau riebensio tikrai nerasi rolleyes.gif )

gal cia ne tas loreal? toks melynam buteliuke ax.gif o kas per jonsos aliejukas?
Atsakyti
QUOTE(Kameja_x @ 2006 03 24, 17:48)
gal cia ne tas loreal? toks melynam buteliuke ax.gif o kas per jonsos aliejukas?

melynam toks dvifazis loreal argi nea? o ten turejo buti ne jonsos aliejukas o jonsons baby aliejukas ax.gif tai jeigu tik akiu negrauzia galima kuo puikiausiai ir juo valytis makiaza mirksiukas.gif (cia is forumio sito suzinojau cool.gif )
Atsakyti
o jus naudojat specialius valiklius akiu makiazui nuvalyti? g.gif as tai nivea veido pieneli naudoju akims valyti ir man jis geras. ax.gif gal del to, kad blakstienu beveik nedazau unsure.gif labai nemegstu, kai reikia tusa valyt schmoll.gif
Atsakyti
o gal bandet Oriflame akiu makiazo valikli kur vandeniui atspariam makiazui, kazi ar akiu akiu negrauzia ir gerai valo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2006 03 22, 13:19)
gal kas bandet Rasos akiu makiazao valikil?

Man tai nelabai patiko schmoll.gif Nuo jo ir nuo valymo (nes reikia patrinti, kad tušas nusivalytų) skauda man paakių odą, peršti- patepiau kelis kartus, bet turbūt nebenaudosiu. Jau tada geriau Nivea rolleyes.gif daug švelnesnis ir geriau nuvalo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.a: 18 balandžio 2006 - 12:59