pabandziau clarins jautrioms akims. Pirmas jausmas labai gerai-svarbiausia negrauzia ir gerrai nuvalo. Kai ilgiau panaudosiu, gal atsiras ir minusu. Tikrai geresnis uz Clinique, nes tas grauze ziauriai....
naudoju loreal, visai neblogas, bet kartais noretusi kazko truputi riebesnio. tik bijau, kad koks riebesnis taip gerai nenuvalys makiazo... ka patartumet?
naudoju loreal, visai neblogas, bet kartais noretusi kazko truputi riebesnio. tik bijau, kad koks riebesnis taip gerai nenuvalys makiazo... ka patartumet?
visos skundziasi kad lorealis joms per riebus o tu? o siaip riebesnis valiklis tik dar geriau nuvalo makiaza o pats riebiausias is man zinomu tai jonsos aliejukas (manau riebensio tikrai nerasi )
visos skundziasi kad lorealis joms per riebus o tu? o siaip riebesnis valiklis tik dar geriau nuvalo makiaza o pats riebiausias is man zinomu tai jonsos aliejukas (manau riebensio tikrai nerasi )
melynam toks dvifazis loreal argi nea? o ten turejo buti ne jonsos aliejukas o jonsons baby aliejukas tai jeigu tik akiu negrauzia galima kuo puikiausiai ir juo valytis makiaza (cia is forumio sito suzinojau )
o jus naudojat specialius valiklius akiu makiazui nuvalyti? as tai nivea veido pieneli naudoju akims valyti ir man jis geras. gal del to, kad blakstienu beveik nedazau labai nemegstu, kai reikia tusa valyt
Man tai nelabai patiko Nuo jo ir nuo valymo (nes reikia patrinti, kad tušas nusivalytų) skauda man paakių odą, peršti- patepiau kelis kartus, bet turbūt nebenaudosiu. Jau tada geriau Nivea daug švelnesnis ir geriau nuvalo...