Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(klejo @ 2006 03 16, 22:27)
geriausias yra nivea akiu makiazo valiklis.toks svelnuti akyciu negrauzia ir gerai nuvalo bigsmile.gif

Turiu Nivea Augen Make-up Entferner Lotion. Antras pagal blogumą po Ziaja akių makiažo valiklis doh.gif O koks jūsų?

Atsakyti
turiu pastebeti, kad asmeniskai man, nera lygiu ARTRISTY. Kai pabandziau - tai tiosiog nera ka lyginti su kitais, net keista, bet nuvalo tai kazkaip stebuklingai greitai ir trinti nereikia. O siaip tai jo, pastoviai as irgi trinu ir trinu, jei su kokiu tai kitokiu, visokiu teko bandyti. O dabar baigiu jau natra buteliuka, labai patenkinata. Kainuoja apie 30 lt, bet reikia tik po lbai nedaug naudoti, tai ilgam uztenka.
Papildyta:
atsiprasau visu, ARTISTRY:))
Atsakyti
QUOTE(Xuligane_23 @ 2006 03 17, 16:54)
turiu pastebeti, kad asmeniskai man, nera lygiu ARTRISTY. Kai pabandziau - tai tiosiog nera ka lyginti su kitais, net keista, bet nuvalo tai kazkaip stebuklingai greitai ir trinti nereikia. O siaip tai jo, pastoviai as irgi trinu ir trinu, jei su kokiu tai kitokiu, visokiu teko bandyti. O dabar baigiu jau natra buteliuka, labai patenkinata. Kainuoja apie 30 lt, bet reikia tik po lbai nedaug naudoti, tai ilgam uztenka.
Papildyta:
atsiprasau visu, ARTISTRY:))

o kiek ml?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 03 17, 13:36)
Turiu Nivea Augen Make-up Entferner Lotion. Antras pagal blogumą po Ziaja akių makiažo valiklis  doh.gif  O koks jūsų?

na mano toks pats,bet man tai jis labai geras.net keista ,kad ji taip visi peikia g.gif ir dar man atrodo ,kad daug kas nuo tuso priklauso.as naudoju irgi nivea tai jis su nivea aki valikliu ir nusivalo gerai.seseliai ir tie pas mane nivea smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 03 16, 09:00)
O tai kas čia blogo, kad tas pats valiklis tinka visoms veido vietoms valyti? Netgi labai gerai. Tušas  didesnis brudas, nei kokia krempudra. Dažnai nuo veido valau visus špaklius su akių valikliu, nors ir neparašyta, kad tinka viskam. Tik su vandeniu po to nusiprausiu ir tepu priežiūros priemonės.

ai cia mano toks isitikinimas mirksiukas.gif , galiu ir kitaip pasakyti - nuo jo man akys neistinsat ir nebuna raudonos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2006 03 20, 13:00)
ai cia mano toks isitikinimas  mirksiukas.gif , galiu ir kitaip pasakyti - nuo jo man akys neistinsat ir nebuna raudonos  4u.gif

Akys tinsta ir būna raudonos ne dėl to, kam skirtas makiažo valiklis, o dėl tame valiklyje esančių medžiagų. Tai, kad valiklis skirtas konkrečiai akių makiažui valyti, negarantuoja, kad jis jums nesukels alergijos. Išeitis - žinoti, kokios medžiagos alergizuoja ir jų vengti arba tiesiog pabandyti patį produktą (nelabai vykęs variantas) smile.gif

Atsakyti
Aš tai šiuo metu naudoju Loreal Eye & Lip Make-up remover waterproof, pakolkas jis man pats geriausias iš visų bandytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 16, 21:53)
Na as taip nemanau. Jeigu tusas neatsparus vandeniui tai isvis net nelyginciau. O krempudra tik apsunkina odos atsinaujinima nakciai, neleidzia odai kvepuoti, zodziu nuolat nenuvalant jauciu greit pajustu kas is tiesu didesnis brudas  g.gif

Kalbu apie tai, kad tušas baisesnis dalykas būtų užtepus ant veido, nei krempudra, o ne apie pudros žalą veido odai.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 03 17, 16:57)
o kiek ml?

120 ml wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 03 20, 13:10)
Akys tinsta ir būna raudonos ne dėl to, kam skirtas makiažo valiklis, o dėl tame valiklyje esančių medžiagų. Tai, kad valiklis skirtas konkrečiai akių makiažui valyti, negarantuoja, kad jis jums nesukels alergijos. Išeitis - žinoti, kokios medžiagos alergizuoja ir jų vengti arba tiesiog pabandyti patį produktą (nelabai vykęs variantas)  smile.gif

na, taip, kad mano vargseles akeles nuo beveik visko tinsta blush2.gif , o vat nuo sio valiklio nea 4u.gif , o del sudeties skaitymo - tai manau man nepades, nes vis tiek neatsiminsiu kas ten man netinka 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandet Rasos akiu makiazao valikil?
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2006 03 22, 13:19)
gal kas bandet Rasos akiu makiazao valikil?

bandziau, tikrai geras mirksiukas.gif negrauzia akiu rolleyes.gif lygiai toks pat kaip loreal dvifazis akiu valiklis ax.gif
Atsakyti