Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

L'occitane geriausias. Jo kaina- 59lt.
Atsakyti
va va -labai man aktuali tema 4u.gif kaip tik baigiu savo valikli - man nelabai schmoll.gif Nature Beuty su zaliaja arbata, Kolastynos. nieko nenuvalydavo - paakiai pajuode, tai kaip tik dabar reikes koki kita nusipirkti. nusiziurejau Niveos - gal kas naudojat? ar geras? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 17, 14:01)
man "make up for ever" didele bonka kaina 55lt bet uztenka labai ilgam nzn nuo tuso priklauso ar nuo ko bet man visa makiaza kaip reklamoj nuvalo smile.gif greitai su mazom sanaudom smile.gif

O kokios firmos šis valiklis?ax.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2005 08 17, 14:36)
va va -labai man aktuali tema  4u.gif  kaip tik baigiu savo valikli - man nelabai  schmoll.gif Nature Beuty su zaliaja arbata, Kolastynos. nieko nenuvalydavo - paakiai pajuode, tai kaip tik dabar reikes koki kita nusipirkti. nusiziurejau Niveos - gal kas naudojat? ar geras?  4u.gif

Dabar turiu Niveos, kur nuvalo atsparų vandeniui tušą, nelabai juo patenkinta. Loreal'io labiau patiko.
Atsakyti
Man tai Vichy pats geriausias
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 08 17, 14:45)
O kokios firmos šis valiklis?ax.gif

ir yra firma make up for ever. tinklalapis dabar ju kazkodel neveikia, ar man neatidaro bet va cia ta bonkute:

http://www.sephora.c...categoryId=4028

o cia daugiau prekiu:

http://www.sephora.c...&categoryId=B15

kosmetika siaip profesionali. labai grazios spalvos seseliu, su daug pigmentu tai spalvos buna praktiskai tokios kaip pacioje dezuteje. nes pvz geltoni ir bordo seseliai kiek ziurejau paprastai gaunasi blankesni nei dezutej zymiai o ce ohoho koks spalvu intensyvumas. turiu juoduis seselius l. gerai laikosi, nebyra ir nesiterlina. ir valinklis man superinis turejau nivea turejau lumene loreali, man sitas labai ciotkas ir ilgam uztenka
Atsakyti
Man Nivea irgi schmoll.gif . Buvau patenkinta L'Oreal. Mažiau - Garnier, bet ir tas nieko. Dabar apsistojau ties pigiu Zaja firmos (lyg). Man nesiskiria nuo Garnier, o pigus thumbup.gif
Tiesa, turėjau Avon skystį (pienelių nekenčiu) - pusė bėdos...
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 08 17, 13:56)
Dabar turiu Niveos, kur nuvalo atsparų vandeniui tušą, nelabai juo patenkinta. Loreal'io labiau patiko.

aaisku, tada as jo irgi nepirksiu schmoll.gif biggrin.gif
tik dabar sunku issirinkti koki pirkti g.gif
Atsakyti
Clinique labai geras, nezinau kokia kaina LT, bet pas mus apie $15..labai gerai nuvalo ir paprasta ir vandeniui atsparu tusa..taip pat neblogas Sisheido, bet kaina jo didesne apie $25..kiek zinau pas jus kristiAnoje turetu buti 4u.gif
Atsakyti
As tai naudoju AVON akiu makiazo valikli, toki baltam buteliuky su melynu uzsukamu dangteliu. Labai gerai nuvalo, negrauzia akiu, gan ilgai uztenka. ir siaip mokejau apie 8 LT
Atsakyti
Na as siandien nusipirkau Meliade akiu makiazo valykli,tikrai labai gerai nuvalo tusa,dar man neblogas is Margaritos ax.gif
Atsakyti
o as jau net nesukaiciuociau kelinta buteliuka meliade valiklio naudoju. thumbup.gif
Atsakyti