Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

as sau to Yves Rocher akiu valiklio uzsisakiau internetu is Yves Rocher firmos,kaip buvo 40% nuolaida 
o Lietuvoj sesuo perkasi Kaune Merkurijui yra Yves Rocher parduotuve,kainuoja 25 litai (125ml).tik jei pirksi tai butinai pirk ta FOR SENSITIVE EYES WITH CORNFLOWER permatomas buteliukas,o tas valiklis dvieju spalvu ,melyna virsui(aliejukas),permatoma apacioj.pries naudojant reikia isplakti.

Reikes isiminti ir kitasyk nusipirkti kai busiu netoliese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vovere @ 2006 03 11, 14:21)
nusipirkau givenchy - na  thumbup.gif  thumbup.gif is visu bandytu geriausias ir skirtas tik akin (o ne kaip dauguma ir lupom ir akim ir dar vedui nekenkia)

O tai kas čia blogo, kad tas pats valiklis tinka visoms veido vietoms valyti? Netgi labai gerai. Tušas didesnis brudas, nei kokia krempudra. Dažnai nuo veido valau visus špaklius su akių valikliu, nors ir neparašyta, kad tinka viskam. Tik su vandeniu po to nusiprausiu ir tepu priežiūros priemonės.
Atsakyti
Akių makiažą valau su "Meliade" - pigus, gerai valo ir ilgai užtenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2006 03 16, 18:44)
Akių makiažą valau su "Meliade" - pigus, gerai valo ir ilgai užtenka  thumbup.gif

man jis ir buvo thumbup.gif bet kai pkeiciau tusa, jau nebe thumbup.gif o doh.gif
Atsakyti

O kas nors išbandėte naująjį Rasos akių makiažo valiklį? ax.gif

Atsakyti
O Meliade galima rasti Droge? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2006 03 16, 18:44)
Akių makiažą valau su "Meliade" - pigus, gerai valo ir ilgai užtenka  thumbup.gif

Cia tas, kur Iki nusipirkti galima rolleyes.gif Tuomet ir jis man pats geriausias - ir talpa ne maža, ir nuvalo gerai thumbup.gif
O Droge berods jo nemaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2006 03 16, 18:56)
O Meliade galima rasti Droge? g.gif

Kiek zinau ji galima rasti tik IKI 4u.gif
Atsakyti
man geriausias Mary Kay makiažo valiklis - neriebus, dvifazis, gerai nuvalo ir net nedirgina mano labai jautrių akučių drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi anksciau naudojau Meladie, bet jis kazkaip i pabaiga pradejo man grauzti akis, ko nebuna man su pieneliais, dabar naudoju Ziaja, gerai nuvalo, malonus ir kaina prieinama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2006 03 16, 07:00)
Tušas  didesnis brudas, nei kokia krempudra.

Na as taip nemanau. Jeigu tusas neatsparus vandeniui tai isvis net nelyginciau. O krempudra tik apsunkina odos atsinaujinima nakciai, neleidzia odai kvepuoti, zodziu nuolat nenuvalant jauciu greit pajustu kas is tiesu didesnis brudas g.gif
Atsakyti
geriausias yra nivea akiu makiazo valiklis.toks svelnuti akyciu negrauzia ir gerai nuvalo bigsmile.gif
Atsakyti