Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

Pastebejau viena dalyka, kad kiek bus geras akiu makiazo valiklis labai priklauso ir nuo tuso, nes man asmeniskai valiklis idealiai tikdavo, o kai pakeiciau tusa, jis jau taip nebelabai gerai nuvalo ax.gif tai turi ir tusa ir valikli paderinti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2006 02 16, 22:14)
Pastebejau viena dalyka, kad kiek bus geras akiu makiazo valiklis labai priklauso ir nuo tuso, nes man asmeniskai valiklis idealiai tikdavo, o kai pakeiciau tusa, jis jau taip nebelabai gerai nuvalo  ax.gif tai turi ir tusa ir valikli paderinti  blink.gif

Labai taikliai pastebėta! Aš irgi pastebėjau, kad tušą, kuris turi mažiau glicerino ir dėl to geriau limpa prie blakstienų, sunkiau nuvalyt, tiksliau, nenusiplauna su veido prausikliu, tenka prieš tai pieneliu nugramdyt doh.gif

Atsakyti
Man labai patiko YSL akiu makiazo valiklis.Nors jis is dvieju faziu,su aliejuku,bet absoliuciai nesijaucia to riebumo.Akys po valymo taip maloniai jauciasi.Beto visi akiu makiazo valikliai su aliejais tausoja blakstienas ir jas stiprina.Be to stabdo rauksleliu atsiradimui.
Man visi valikliai vienodai geri,ar tai dior butu ar maybelline,bet ysl tai ispudi paliko.As ji dar karta pirksiu.
Atsakyti
Man svarbiausias kriterijus kad akyčių mano negraužtų rolleyes.gif , nes tai jautri zona.

Labai sudomino mane tas valiklis su aliejuku per puse 4u.gif , dabar turiu Avon "Conditioning Eye make up remover" tai graužia parazitas doh.gif bet kaip nors atsargiau valysiu.
Atsakyti
Labai pasiteisinęs man yra NIVEA akių makiažo valiklis.Kai baigiau ,susigundžiau išbandyti LUMENe ,tai kankinausi ,kankinausi ir apsidžiaugiau jį iškankinusi pagaliau ,nebegalvodama perku NIVEA ,nors iš šios kosmetikos daugiau nieko neperku ir nenaudoju
Atsakyti
O as nieko specialaus akims nevartoju - naudoju ta pati makiazo valikli, kaip ir visam veidui (ir tiap gana kruvos ivairiausiu buteliuku). Tiesa, jeigu akys buna dazytos vandeniui atspariu tusu, tenka issitraukti aliejini valikli, kad nereiktu bruzint desimt minuciu smile.gif
Atsakyti
esu isbandzius gan nemazai skirtingu firmu akiu valiklius,bet geresnio uz Yves Rocher Express cleanser for sensitive eyes with cornflower nesu radusi. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jis man nuvalo bet koky tusa,net vandeniui atsparu,o po plauku dazymo ir nuo dazu likusias demeles ant odos su juo kuo puikiausiai nusivalau thumbup.gif
Atsakyti
mano akys jautrios, nusprendžiau pabandyti Mary Kay dvifazį akių makiažo valiklį - ir likau labai patenkinta, nes gerai pašalina tušą, nedaug reikia ir negraužia akyčių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dianux @ 2006 03 08, 12:46)
esu isbandzius gan nemazai skirtingu firmu akiu valiklius,bet geresnio uz Yves Rocher Express cleanser for sensitive eyes with cornflower nesu radusi.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jis man nuvalo bet koky tusa,net vandeniui atsparu,o po plauku dazymo ir nuo dazu likusias demeles ant odos su juo kuo puikiausiai nusivalau  thumbup.gif

g.gif Reiks pabandyti... O man tai labai patikdavo Lancome thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau givenchy - na thumbup.gif thumbup.gif is visu bandytu geriausias ir skirtas tik akin (o ne kaip dauguma ir lupom ir akim ir dar vedui nekenkia)
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 02 23, 23:14)
Labai pasiteisinęs man yra NIVEA akių makiažo valiklis.Kai baigiau ,susigundžiau išbandyti LUMENe ,tai kankinausi ,kankinausi ir apsidžiaugiau jį iškankinusi pagaliau ,nebegalvodama perku NIVEA ,nors iš šios kosmetikos daugiau nieko neperku ir nenaudoju

O man NIVEA visai nepatiko griaudzia akys ir blogai nuvalo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dianux @ 2006 03 08, 12:46)
esu isbandzius gan nemazai skirtingu firmu akiu valiklius,bet geresnio uz Yves Rocher Express cleanser for sensitive eyes with cornflower nesu radusi.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jis man nuvalo bet koky tusa,net vandeniui atsparu,o po plauku dazymo ir nuo dazu likusias demeles ant odos su juo kuo puikiausiai nusivalau  thumbup.gif

O kur toki galima nupirkti ir kiek kainuoja?
Atsakyti
as sau to Yves Rocher akiu valiklio uzsisakiau internetu is Yves Rocher firmos,kaip buvo 40% nuolaida thumbup.gif
o Lietuvoj sesuo perkasi Kaune Merkurijui yra Yves Rocher parduotuve,kainuoja 25 litai (125ml).tik jei pirksi tai butinai pirk ta FOR SENSITIVE EYES WITH CORNFLOWER permatomas buteliukas,o tas valiklis dvieju spalvu ,melyna virsui(aliejukas),permatoma apacioj.pries naudojant reikia isplakti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianux: 12 kovo 2006 - 12:39