Kol kas man pats pačiausias (kol neatradau kito ) URIAGE makiažo valiklis .
As tai naudoju LUMENE makiazo valikli, kuris skirtas vandeniui atspariam tusui, tai zinokit . Bandziau ir AVON, ir NIVEA, tai nieko gero. Tas pats, kad nevalyti akiu.
QUOTE(Amira @ 2006 02 04, 15:21)
Pries tai turejau "avon" Perfect wear tai labai gerai buvo...o dabar patingejau ieskot konsultantes...
Tai kaip su Avon valikliu? Ar ten tas kur suplakus du sluoksniai susimaišo.
Dabar labai patenkinta turiu Prestige pienelį Dabar pirkčiau jį ir derinsiu su akių makiažo nuėmėju- nes labai neskalsu gaunasi.
Didžiausi reikalavimai- kad akyčių negraužtų ir kad trint nereikėtų.
Man tai geriausias LOREAL jautriom akim Esu bandžius LUMENe jautriom, bet vis tiek grauždavo akis,kai valydavausi
QUOTE(Balta avele @ 2005 08 17, 13:01)
Nuo tada kai pradėjau dažytis, tai visą laiką naudojau ir naudoju vieną ir ta patį Margaritos pienelį
ma tai jis griauzia akis
QUOTE(Hestija @ 2005 08 21, 16:09)
Mano akys labai jautrios ir bet kuo nenuvalysi SM prisikaičiau apie tą MELIADE, nusipirkau IKi parduotuvėj- galvojau, jei netiks, atiduosiu draugei. Ir tiko Už tokią kainą, toks kiekis Neperšti, akys nerausta- žodžiu, esu labai patenkinta
o jisai skystas, kaip vanduo?
QUOTE(Devita @ 2005 11 10, 22:40)
Drauge pasiule Jonson Baby aliejuka Sake gerai nuvalo ir vandeniui atsparu tusa. Jokio riebumo nepalieka, negrauzia akiu. Gal kuri bandete? Manau rytoj reikes nusipirkti
as bandziau- man nepatiko. Paakiai susiriebaluoja, o valyt man nenuvalo blakstienu vistiek
as tai noriu pienelio, kur ir akiu makiaza butu galima valyt, bet kad jokiais budais negriauztu ir dar kad su dozatorium butu
QUOTE(Mintee @ 2006 02 08, 11:15)
Meliade yra skystas tonikas, o pienelis - makiazo valiklis tai neskystas, toks kreminis, t.y. normalus
QUOTE(Mintee @ 2006 02 08, 12:15)
Meliade akių makiažo valiklis skystas kaip vanduo
Gal kuri bandete "Estee Lauder" akiu makiazo valikli?
Va sita:
Rusiskame puslapyje apie kosmetika pasiskaiciau apie ji labai teigiamu atsiliepimu, bet kad brangus. Idomu butu isgirsti nuomone forumietes, kuri galetu palyginti sita valikli su pigesniais.
Va sita:
Rusiskame puslapyje apie kosmetika pasiskaiciau apie ji labai teigiamu atsiliepimu, bet kad brangus. Idomu butu isgirsti nuomone forumietes, kuri galetu palyginti sita valikli su pigesniais.
QUOTE(gutė* @ 2006 02 08, 00:21)
Taip, tas pats.
aš irgi vis dar ieškau gero valiklio.Vis dar turiu Clinique eye make-up sulvent.valo gerai, bet siek tiek akis grauzia. Nemalonu...