Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

Kol kas man pats pačiausias (kol neatradau kito tongue.gif) URIAGE makiažo valiklis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif.
Atsakyti
As tai naudoju LUMENE makiazo valikli, kuris skirtas vandeniui atspariam tusui, tai zinokit thumbup.gif. Bandziau ir AVON, ir NIVEA, tai doh.gif nieko gero. Tas pats, kad nevalyti akiu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amira @ 2006 02 04, 15:21)
Pries tai turejau "avon" Perfect wear tai labai gerai buvo...o dabar patingejau ieskot konsultantes...

Tai kaip su Avon valikliu? Ar ten tas kur suplakus du sluoksniai susimaišo.

Dabar labai patenkinta turiu Prestige pienelį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar pirkčiau jį ir derinsiu su akių makiažo nuėmėju- nes labai neskalsu gaunasi. ax.gif

Didžiausi reikalavimai- kad akyčių negraužtų ir kad trint nereikėtų.
Atsakyti
Man tai geriausias LOREAL jautriom akim thumbup.gif Esu bandžius LUMENe jautriom, bet vis tiek grauždavo akis,kai valydavausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta avele @ 2005 08 17, 13:01)
Nuo tada kai pradėjau dažytis, tai visą laiką naudojau ir naudoju vieną ir ta patį Margaritos pienelį  thumbup.gif

ma tai jis griauzia akis schmoll.gif

QUOTE(Hestija @ 2005 08 21, 16:09)
Mano akys labai jautrios ir bet kuo nenuvalysi  schmoll.gif  SM prisikaičiau apie tą MELIADE, nusipirkau IKi parduotuvėj- galvojau, jei netiks, atiduosiu draugei. Ir tiko  thumbup.gif  Už tokią kainą, toks kiekis  clap.gif  Neperšti, akys nerausta- žodžiu, esu labai patenkinta  smile.gif

o jisai skystas, kaip vanduo?

QUOTE(Devita @ 2005 11 10, 22:40)
Drauge pasiule Jonson Baby aliejuka g.gif  Sake gerai nuvalo ir vandeniui atsparu tusa. Jokio riebumo nepalieka, negrauzia akiu. Gal kuri bandete? mirksiukas.gif  Manau rytoj reikes nusipirkti g.gif

as bandziau- man nepatiko. Paakiai susiriebaluoja, o valyt man nenuvalo blakstienu vistiek

as tai noriu pienelio, kur ir akiu makiaza butu galima valyt, bet kad jokiais budais negriauztu rolleyes.gif ir dar kad su dozatorium butu bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 02 08, 11:15)

Meliade yra skystas tonikas, o pienelis - makiazo valiklis tai neskystas, toks kreminis, t.y. normalus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2006 02 08, 12:15)

Meliade akių makiažo valiklis skystas kaip vanduo smile.gif
Atsakyti
Esu daug bandžiusi, bet geriausias man Loreal 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia atrast tą kuris geriausiai tinka būtent tau mirksiukas.gif
Aš perkuosi Eurokose rusišką, Čiornyj žemčiug serijos vokų losjonas akių makiažui valyti. Man jis pats geriausias rolleyes.gif Ir kainuoja tik iki apie 9 litus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiglė: 11 vasario 2006 - 15:33
Gal kuri bandete "Estee Lauder" akiu makiazo valikli?
Va sita:

user posted image

Rusiskame puslapyje apie kosmetika pasiskaiciau apie ji labai teigiamu atsiliepimu, bet kad brangus. blush2.gif Idomu butu isgirsti nuomone forumietes, kuri galetu palyginti sita valikli su pigesniais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2006 02 08, 00:21)
Tai kaip su Avon valikliu? Ar ten tas kur suplakus du sluoksniai susimaišo.

Taip, tas pats.
Atsakyti
aš irgi vis dar ieškau gero valiklio.Vis dar turiu Clinique eye make-up sulvent.valo gerai, bet siek tiek akis grauzia. Nemalonu...
Atsakyti