Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

Pasiskaičiau, kad kažkas ir akių makiažą su veido prausikliu nusiplauna, tai ir aš nutariau tuo tikslu panaudoti savo Ziaja BioBalans veido prausiklį - labai puikus daiktas, viską kuo puikiausiai nuprausia, akių nė kiek negraužia (aš labai didelė popa, kai kas patenka į akis) ir nereikia zulinti tos vargšės paakių odos. Matyt pienelių mano kosmetikos asortimente nebeteks išvysti ax.gif

Margaritos pienelis vis dar stovi lentynoj, kartais susigundau pamėgint juo nusivalyt, bet tos mėtos man graužia akis, tai tik susinervinu ir vėl stumiu jį į lentynos gilumą bigsmile.gif

Atsakyti
Nežinau, ar kuri čia jau minėjot, bet man visai patiko Drogo toks paprastas skaidrus akių makiažo valiklis. O ir kaina apie 4-5 lt. thumbup.gif
Atsakyti
o kokia Vichy kaina?
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 01 30, 08:11)
Nežinau, ar kuri čia jau minėjot, bet man visai patiko Drogo toks paprastas skaidrus akių makiažo valiklis. O ir kaina apie 4-5 lt.  thumbup.gif

Turiu,bet kai as akiu pravedimu dazausi,tai visas veidas juodas buna.O paprastam makiazui tai manau geras
Atsakyti
O aš kai pinigėlių pritrūksta IKI nusiperku Via akių makiažo valiklį.. Ir sakyčiau visai neblogas cool.gif
Atsakyti
Man geriausias meliade akiu valiklis smile.gif sunaudojau jau kokius keturius buteliukus..gerai nuvalo, tik poto vandeniu dar nuplaunu, kad nesugalvotu akiu griauzti g.gif bandziau ir lorealio ir garnier valiklius..bet vistiek grizau prie meliade blush2.gif
Atsakyti
Isadora makiažo valiklis doh.gif labai nepatiko
Atsakyti
Man geriausias meliade akiu valiklis  sunaudojau jau kokius keturius buteliukus..gerai nuvalo, tik poto vandeniu dar nuplaunu, kad nesugalvotu akiu griauzti  bandziau ir lorealio ir garnier valiklius..bet vistiek grizau prie meliade 

Kazkada sita esu turejusi, bet man nuo jo ir akis ir oda aplink jas grauze, perstejo, be to kazkaip nuo jo oda kimba...brrr...man netiko... schmoll.gif
Atsakyti
na kiek visko bandziau tai geriausias makijazo valiklis, tinkantis ir akiu makijazui valyti yra Payot firmos. Jis yra kartu su toniku. kai buteliukas stovi, tai buna tokie du sluoksniai susidaro, vienas permatomas, kitas baltas. oda tokia gaivi gaivi visa diena buna ir nuostabiai kvepia.... gaila kad ji jau baigiau verysad.gif pirkau ji kristianoj uz dovanu cekius, o dabar kazkaip 90 lt moket gaila... bet turincioms pinigeliu tai tikrai patarciau, nerealus makijazo nuemejas... thumbup.gif mano vyras tai alpdavo nuo jo kvapo smileysex.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolyteee @ 2006 01 30, 11:17)
Turiu,bet kai as akiu pravedimu dazausi,tai visas veidas juodas buna.O paprastam makiazui tai manau geras

Kaip gali būti juodas veidas, jei valai tik akis? Nebent tu su ta pačia vatele nusivaliusi akis dar ir veidą nori nusivalyt cool.gif
Atsakyti
Man geriausiais ir laiko patikrintas MARGARITOS pienelisuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2006 01 29, 22:11)
Nežinau, ar kuri čia jau minėjot, bet man visai patiko Drogo toks paprastas skaidrus akių makiažo valiklis. O ir kaina apie 4-5 lt.  thumbup.gif

Gal toks zydram buteliuke? Ziaja lenkiskas man l patinka, tik gaila nevalo vandeniui atsp. tuso o ziema as kitu ir nesidazau, nes nuo salcio man pradeda asaroti akys verysad.gif
Taigi nusipirkau "maybelline" valikli ir labai nusivyliau, kazkoks riebus ir blogai valo konturu piestuka... unsure.gif Pries tai turejau "avon" Perfect wear tai labai gerai buvo...o dabar patingejau ieskot konsultantes...
Atsakyti