Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Rianka @ 2005 11 28, 19:02)
Man tai Mary Kay labai geras  smile.gif
gerai ir greitai valo, nedirgina akių, nuvalo net ir vandeniui atsparu tusa  4u.gif

man patinka isadora akiu makijazo valiklis, kaina 31 lt. uztenka ilgam ir valo labai gerai. taciau siandien pamaciau decleor akiu makiazo valikli - didelis butelis 400 ml ir kaina 70 lt, tai jauciu pabandysiu kai sitas pasibaigs, labai didele talpa - apsimoka
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 01 19, 20:38)
didelis butelis 400 ml ir kaina 70 lt, tai jauciu pabandysiu kai sitas pasibaigs, labai didele talpa  - apsimoka

Na atsibostu kol toki kieki isnaudociau blink.gif

O koks isadoros turis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 01 19, 21:39)
Na atsibostu kol toki kieki isnaudociau  blink.gif

O koks isadoros turis?  4u.gif

isadorosa 150 ml, bet pakankamai ilgam uztenka
Atsakyti
nusipirkau lorealio firmos akiu valikli, bet kad jis nenuvalo makiazo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 19, 11:17)
o kaip ziaja ar gerai nuvalo?  4u.gif  reiks siandien nusipirkti koki valikli, kazkaip linkstu i nora Uriage isbandyti  blush2.gif

nu kaip čia pasakius...visutiniškas toks...nei geras nei blogas..

QUOTE(bonza @ 2006 01 19, 12:26)
tusa gerai nuvalo, as dazausi neatspariu vandeniui. tai sudrekinu vatos skrituliuka, uzdedu, palaikau ir nuvaulau. bet netrinu  schmoll.gif

aš palaikau irnuvalau, bet su kaikuriais tenka brūžint.... blink.gif

siaubiakas, vakar pas drauge pabandžiau lumene jautriom akim...galvojau , kad akis išgrauš....
Atsakyti
o pas ka jautri oda ka naudojat?
man geri margarita ir zloja (apie 8lt su medetkom)
o nivea, lumene s.... man nuvalo viska negaliu sakyt bet po akim raudona ant zando raudoni spuogeliai.... daugiau nenoriu...

girdejau kad tas Vichy geras bet kiek zinau brangus ir kazkaip nemaciau jo niekur (na gali ir nelabai ziurejau smile.gif ) noreciau pabandyt bet bijau kad nusipirksiu ir netiks - alergizuos
Atsakyti
Nezinau ar Vichy labai issikiria nuo kitu.Naudojau ir as ji.Malonus,atgaivina,gerai nuvalo makiaza.Man ar tai butu Dior ar Nivea,visi makiazo valikliai daugmaz vienodi.Tik Loreal man nelabai patiko,neatsimenu kodel,nes senai pirkau.Bet sakiau sau jo daugiau nebepirksiu.
Lancome akiu valiklis su alieju Bi Facil nepatiko.Nors tokie akiu valikliai saugo nuo rauksliu ir stiprina blakstienas.Bet as tos riebios pleveles negaliu pakesti.Negaledavau net uzmigti,kaip mane erzindavo tas riebus pojutis.
Atsakyti
Vichy akiu valiklis buna melynoje tamsioje persisvieciancioje bonkuteje.Kai busi vaistineje,ieskok melynos spalvos.
mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksčiau naudodavau Margaritos pienelį, nieko blogo apie jį pasakyt negaliu, bet kai perėjau 'ant' atsparaus vandeniui tušo, teko keist ir pienelį, kad tą tušą nuvalytų - dabar naudoju Avon "perfect wear" (kaina 11.9, 50ml), tikrai gerai nuvalo thumbup.gif
Atsakyti
O aš norėjau pasisakyti dėl Avene jautrių akių makijažo valiklio. Kai juo nusivalau tušą, jaučiu, kad vokai labai sausi pasidaro, todėl visą laiką dar nuvalau vokus su toniku ir dar patepu kremu, nes lieka tempuimo jaumas. Ir dar ką pastebėjau, kd jei nors truputį patenka į akis, pradeda griaužti.
Kitą kartą daugiau tokio nepirksiu. Šitą kaip nors reikės pabaigti, nes jau turiu nusipirkus Yves Rocher jautrių akių makijažo valiklį. Tikiuosi, kad tas bus daug geresnis.
Atsakyti
QUOTE(.oOo. @ 2006 01 29, 13:35)
Anksčiau naudodavau Margaritos pienelį, nieko blogo apie jį pasakyt negaliu, bet kai perėjau 'ant' atsparaus vandeniui tušo, teko keist ir pienelį, kad tą tušą nuvalytų - dabar naudoju Avon "perfect wear" (kaina 11.9, 50ml), tikrai gerai nuvalo  thumbup.gif

as dabar naudoju margaritos pieneli ir visai patenkinta esu thumbup.gif paprasta makiaza nuvalo gerai, akiu negriauzia, labai svelnus yra ir kaina nedidele thumbup.gif kazkas buvo jau prigazdines sioje temoje kad metu yra ir nepatiks akims, bet viskas kuo puikiausiai ir ne kiek nesijaucia tos metos 4u.gif
Atsakyti
o man tai super geras yra lietuviskas vaivos m. pienelis makijazui nuvalyti:)..labai gerai nuvalo ir negrauzia akiu, ir dar parasyta kad plauti akiu nebutina, bet cia pagal pageidavima..nu jegiskas zodziu kainavo 11lt Kaune kosmetikos vaistineje pirkau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti