Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(laputaityte @ 2006 01 05, 23:16)
aš jau kelinti metai naudoju margaritos makiažo valiklį. ir kol kas nesiruošiu keist, patinka jis man  thumbup.gif

Ir as naudoju jau ketvirta margaritos pieneli,jis man labai patinka.Ir tonikas tikrai neblogas.As uz 4u.gif
Atsakyti
baigesi tuo kad nuo jusu isgirtojo meliade isbere apie akis puslelem blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 18, 17:04)
baigesi tuo kad nuo jusu isgirtojo meliade isbere apie akis  puslelem  blink.gif

blink.gif blink.gif
negaliu patiketi..
Gal kokiam ingridiantui esi ten elergiska? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2006 01 18, 18:14)
blink.gif  blink.gif
negaliu patiketi..
Gal kokiam ingridiantui esi ten elergiska?  blink.gif

Kai man nuo Meliade paraudo ir užnižo akys, tai pasistudijavau ingredientus ir paaiškėjo, kad ten yra 2 ar 3 odą ir gleivinę dirginantys komponentai. Kiek pamenu, jie sąrašo pradžioje, kas reiškia, jog jų kiekis yra nemažas. Taigi kam Meliade jokių problemų nekelia belieka tik pavydėti.
Aš pirmą kartą su malonumu (anksčiau tai buvo varginanti procedūra) makiažą nusivalau Olay Daily Cleansers Milk Sensitive Skin su alijošium. Gaila, kad Lietuvoje šiais produktais neprekiaujama. 200ml kainuoja apie 3 svarus

Atsakyti
man tai meliade pradėjo jau dirginti akis...naudoju dabar ziaja valikli...puse velnio toks...net nebežinau kokį nusipirkti , kad nebūtų bragokas...l'oreal tikrai geras valiklis, bet brangoka...o kai aš ypač dar prapilu ar per daug užsipilu ant vatikės...
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 18, 18:47)
man tai meliade pradėjo jau dirginti akis...naudoju dabar ziaja valikli...puse velnio toks...net nebežinau kokį nusipirkti , kad nebūtų bragokas...l'oreal tikrai geras valiklis, bet brangoka...o kai aš ypač dar prapilu ar per daug užsipilu ant vatikės...

siulau pabandyt Dr. Irena Eris, zalias buteliukas, 200 ml kainavo apie 14 lt. mano akys labai jautrios, sitas tiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 01 18, 19:35)
siulau pabandyt Dr. Irena Eris, zalias buteliukas, 200 ml kainavo apie 14 lt. mano akys labai jautrios, sitas tiko  thumbup.gif

kai užbaigsiu ziaja reiks pabandyt, jei jau rekomenduoji, o gerai tušą nuvalo? ar reik bružinti ilgai? nivea man negriauždavo , bet brūžinau...ojoj
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 18, 23:58)
kai užbaigsiu ziaja reiks pabandyt, jei jau rekomenduoji, o gerai tušą nuvalo? ar reik bružinti ilgai? nivea man negriauždavo , bet brūžinau...ojoj

o kaip ziaja ar gerai nuvalo? 4u.gif reiks siandien nusipirkti koki valikli, kazkaip linkstu i nora Uriage isbandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 01 18, 23:58)

tusa gerai nuvalo, as dazausi neatspariu vandeniui. tai sudrekinu vatos skrituliuka, uzdedu, palaikau ir nuvaulau. bet netrinu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2006 01 18, 19:35)
siulau pabandyt Dr. Irena Eris, zalias buteliukas, 200 ml kainavo apie 14 lt. mano akys labai jautrios, sitas tiko  thumbup.gif

VCUP Euro vaistineje atrodo virs 19lt kainavo blush2.gif arba as ne i ta pasiziurejau buteliuka g.gif Uriage valikliu makiazo is vis neturejo doh.gif tai nusprendziau pataupyti pinigelius ir margaritos pieneli isigijau, nes juo nusivylusiu sioje temoje neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 19, 12:17)
o kaip ziaja ar gerai nuvalo?  4u.gif  reiks siandien nusipirkti koki valikli, kazkaip linkstu i nora Uriage isbandyti  blush2.gif

Turiu Ziaja specialų valiklį akims - žydram buteliukį skaidrus skystis - ŠLAMŠTAS PASKUTINIS! Visiškai nieko nevalo, tik paakius pajuodina. Nu gal dar yra koks pienelis normalesnis, bet aš jo nemėginau...
Naujasis Margaritos pienelis nebepatinka, nes nuo tų mėtų akis graužia. Koks tundrius sugalvojo mėtų ten įdėti???

Atsakyti
O man Margaritos pienelis pats paciausias thumbup.gif
Atsakyti