as nusipirkau dr. Irena Eris akiu makiazo valikli be aliejaus, patiko, toks kaip tonikas, skystas, atgaivino pavargusias akis ir gerai nuvale be jokio trynimo. 200 ml - 14 lt
As kaip pradejau naudoti Margaritos pieneli veidui ir makiazui valyti taip ir pasilikau prie jo, nes man jis patiko o ir nuvalo gerai...
turejau meliade, bet pasidziaugiau tik kelis vakarus, kazkur palikau beisisveciuodama reiks nusipirkti vel. katik pabaigiau nivea, nors ir ne Lietuvoje pirkau, bet vistiek toks kazkoks nebepirksiu kazkoks dabar ciornij zemciug yra...reikes sunesioti jau karta bandziau ji, tai toks pat kaip nivea, gal geresnis, nes akiu negrauzia viska sunaudosiu pirksiu meliade
aš kadangi retai dažausi, tai blakstienom valyti naudoju paprastą veidui skitrą Nivea pienelį. Akys pas mane labai jautrios, bet nuo nesialergizuoja, tik nuvalo tušą blogai. Tai šiandien važiuosiu pirkti ką nors geresnio ir matyt, kad brangesnio: Uriage Vichy arba Biotherm .
Pas jus čia šiandien visko prisiskaičiau ir nusprendžiau, kad man irgi reikia akių makijažo valiklio, tai nusipirkau Avene jautrioms akims. Kai išbandysiu, parašysiu atsiliepimus, tikiuosi, kad nusivilti nereikės .
Yra kosmetine serija AA,tai neblogas pienelis,bet su lorealiu nera ko lyginti!Man geriausias lorealio,o margarita tai ne kas
As naudoju nivea akiu makiazo valikli jis buna paprastas ir atspariam vandeniui makiazui valyti... Taip pat esu naudojus eucirino, irgi patiko, jis tinka labai jautrioms akims
Pagaliau šiandien išbandžiau savo Avene akių makijažo valiklį ir likau patenkinta: negriaužia akių ir gerai nusivalo tušas.
o as isbandziau Meliade valikly - nuvalo gerai ir kainuoja tik 3,75lt bet man griauzia akis, o tas jau nepatiko kai turesiu laisvesnio laiko reiks lekti kito valiklio ieskotis
aš nusipirkau neblogą valiklį
lenkų gamybos FLOS LEK
125 ml
14,15 Lt
visai nedirgina akių, nuvalo vandeniui atsparų tušą
parašyta, kad ir drėkina
mažoj pardėj,
išlipus stotelėj kur Lietuvos kino teatras, reikia eiti link sankryžos
stovint prie šviesoforo, parduotuvė yra yž nugaros, rūsy
iš pradžių gailėjausi kad tiek išlaidau bet dabar nebe
Meliade visai nenuvalo atsparaus vandeniui tušo o tik sudirgina akis
lenkų gamybos FLOS LEK
125 ml
14,15 Lt
visai nedirgina akių, nuvalo vandeniui atsparų tušą
parašyta, kad ir drėkina
mažoj pardėj,
išlipus stotelėj kur Lietuvos kino teatras, reikia eiti link sankryžos
stovint prie šviesoforo, parduotuvė yra yž nugaros, rūsy
iš pradžių gailėjausi kad tiek išlaidau bet dabar nebe
Meliade visai nenuvalo atsparaus vandeniui tušo o tik sudirgina akis
QUOTE(Bajm @ 2006 01 12, 10:12)
kad nuvalyti vandeniui atsparu makiaza reikia pirktis priemones su aliejiniu pagrindu, kur puse vandeninio skyscio, o kita puse aliejinio o meliade tai vien tik vandenelis, nebent yra kitas specialus, kazkaip demesio neatkreipiau.
o vandeniui atsparu makiaza man labai gerai lumene nuvalydavo skystis