Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Buse @ 2005 11 17, 17:20)
o man pats paciausias maybeline akiu makiazo valiklis. Isbandziau visokiausius - nuo pigiausio iki brangesniu, bet vis sugriztu prie sito, kainuojancio pigiai, labai taupaus, neriebinancio ir gerai valancio biggrin.gif

o kiek jis kainuoja?
as irgi turiu Meliade - kvapas man nelabai patinka, bet kai nusipirkau tai jau sunaudosiu. tik nezinau ar pirksiu dar karta g.gif
o kam grauzia akis - ar jus nusiplaunat dar akytes su vandeniu, ar ne?
as visada nuplaunu - gal del to ir negrauzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 11 28, 18:44)
merginos o ar esate bandziusios makiaza valyt su spacialiomis servetelemis makiazaui valyti? 4u.gif

aha,vakar pabandziau,patiko,taip greitai nuvalo
Atsakyti
Man labai tinka ir patinka toks valiklis aqua visage perku droge toks pusiau melynas pusiau bespalvis buteliukas. Patinka tai kad gerai nuvalo net atspariausia tusa ir negrauzia akiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2005 11 28, 21:30)
Man labai tinka ir patinka toks valiklis aqua visage perku droge toks pusiau melynas pusiau bespalvis buteliukas. Patinka tai kad gerai nuvalo net atspariausia tusa ir negrauzia akiu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
tikrai pats paciausias mirksiukas.gif
meliade ir man grauze akytes ir nekoks kvapas...labai nemalonu nusivalius budavo... schmoll.gif tada nutariau nebetaupyt pinigeliu.. blush2.gif beje, sitas vienas is pigesniu, kur laaaabai gerai nuvalo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2005 11 28, 20:35)
drinks_cheers.gif
tikrai pats paciausias  mirksiukas.gif
meliade ir man grauze akytes ir nekoks kvapas...labai nemalonu nusivalius budavo... schmoll.gif  tada nutariau nebetaupyt pinigeliu.. blush2.gif beje, sitas vienas is pigesniu, kur laaaabai gerai nuvalo thumbup.gif  wub.gif

o kiek tas aqua visage kainuoja?
Atsakyti
nepamenu tiksliai, bet apie 13Lt, berods... blush2.gif
man serveteles nepatiko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2005 11 28, 20:28)
aha,vakar pabandziau,patiko,taip greitai nuvalo

kokios firmos serveteles naudoji?
Atsakyti
Visada perku Nivea thumbup.gif ,nes kiti dirgina akis. verysad.gif
Atsakyti
Man tai LUMENE vandeniui atsparaus makiazo valiklis thumbup.gif
Toks aliejinis, melynos spalvos buteliuke... thumbup.gif
Atsakyti
O MAN IS MARY KAY. clap.gif PASAKA
Atsakyti
QUOTE(mandarinas @ 2005 11 29, 23:06)
O MAN IS MARY KAY. clap.gif    PASAKA

Gana reklamos protest.gif
Atsakyti
mmm g.gif .. manhatan'o man riebus labai nors nuvalo tikrai gerai, artdeco geras bet su isadoros waterproff'u nesusitvarko doh.gif schmoll.gif ..
jau metai kaip lorealio dviguba naudoju (kad ir waterprfoff'a nugramdytu mirksiukas.gif )
Atsakyti