Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Devita @ 2005 11 10, 22:40)
Drauge pasiule Jonson Baby aliejuka g.gif  Sake gerai nuvalo ir vandeniui atsparu tusa. Jokio riebumo nepalieka, negrauzia akiu. Gal kuri bandete? mirksiukas.gif  Manau rytoj reikes nusipirkti g.gif

QUOTE(Aries @ 2005 11 11, 16:46)
Nerealiai man grauze akis...visa diena vaiksciojau raudonom.Bandziau ne viena karta

QUOTE(ausrytuke @ 2005 11 11, 22:22)
manau kad jis tik vandeniui atspariam makiazui ir tetinka, o paprasta makiaza bevalant issitepliosi ir tiek  mirksiukas.gif

Nusipirkau as ji. Niu man tai jis tikrai super thumbup.gif Akiu tikrai negrauze, puikiai nuvale paprasta makiaza mirksiukas.gif Gal jis kaip kam tinka ir patinka, bet man tai good.gif
Atsakyti
QUOTE(palmolive @ 2005 11 11, 16:25)
as tai jau gal koki 4 metai visada dazams nusivalyti naudoju "Meliade"  thumbup.gif  negrauzia akiu ir gerai nuvalo  smile.gif

QUOTE(LadyStar @ 2005 11 13, 21:54)
O aš nieko geresnio už "Meliade" ir neieškojau  4u.gif  Patiko, tiko ir toliau pirksiu tik tokį, nes man jis super  thumbup.gif

Man irgi jis pats pats paciausias....ir kainuoja tik 4 lt thumbup.gif .
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka Nivea akių makijažo valiklis thumbup.gif
Atsakyti
o man tai pats pačiausias ziaja firmos akių makiažo valiklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 11 15, 13:31)
Nusipirkau as ji. Niu man tai jis tikrai super thumbup.gif  Akiu tikrai negrauze, puikiai nuvale paprasta makiaza mirksiukas.gif  Gal jis kaip kam tinka ir patinka, bet man tai  good.gif

QUOTE(jolanciux @ 2005 11 15, 14:45)
Man irgi jis pats pats paciausias....ir kainuoja tik 4 lt thumbup.gif .

Pritariu, bet tik jo kvapas bent man nelabai patinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2005 11 15, 15:08)
Man tai labiausiai patinka Nivea akių makijažo valiklis  thumbup.gif

Man irgi thumbup.gif Tas, kuris nenuvalo vandeniui atsparaus tušo ax.gif Meliadie irgi naudojau, net dabar dar turiu. Bet tikrai nieko stebuklingo, išskyrus tai, kad kaina labai maža.
Beje, aš nešioju konktak. lešius, todėl man svarbu, kad valiklis nedirgintų akių. Tai man vienas svarbiausių kriterijų renkantis
Atsakyti
o man pats paciausias maybeline akiu makiazo valiklis. Isbandziau visokiausius - nuo pigiausio iki brangesniu, bet vis sugriztu prie sito, kainuojancio pigiai, labai taupaus, neriebinancio ir gerai valancio biggrin.gif
Atsakyti
Tik ,,Meliade" thumbup.gif, pasinaudojau rekomendacijomis ir daugiau į jokį kitą nekeisiu thumbup.gif
Atsakyti
o man tas isgirtasis Meliade nelabai patinka schmoll.gif . kaip uz tokia kaina butu gal ir nieko, bet labai akis grauzia verysad.gif
Atsakyti
Išbandžiau Zepter firmos aliejuką akių makiažiui nuvalyti thumbup.gif Labai greitai ir lengvai nuvalo akių makiažą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Bet yra vienas minusas, kadangi tai aliejukas tai po to būtinai reikia dar papildomai akytes nuvalyti ax.gif
Atsakyti
merginos o ar esate bandziusios makiaza valyt su spacialiomis servetelemis makiazaui valyti? 4u.gif
Atsakyti
Man tai Mary Kay labai geras smile.gif
gerai ir greitai valo, nedirgina akių, nuvalo net ir vandeniui atsparu tusa 4u.gif
Atsakyti