Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias akių makiažo valiklis

QUOTE(Lala @ 2005 11 02, 08:35)
As visada pries nuvalant akiu makiaza,suvilginu vatos gabaleli ir palaikau keleta sekundziu ant akiu voku ir tada lengviau ir greiciau viskas nusivalo  mirksiukas.gif

Ačiū už patarimą. Juk akis pridažome labiausiai ten ir valyti tenka kruopščiau, tai man gaila akyčių trinti, norėčiau tokio kuris kaip mat nuvalytų, juk nudažyta tai vidinė pusė o kai užsimerkus valai tai išorinę- žiodžiu taip painiai surašiau. Jums kiek užtrunka visas tas gėrybes nuvalyti?

Nusipirkau Clineans Eurokose (su rugegėlių ekstraktu) napasakyčiau, kad stebuklas, bet geriau už pienelį. O va pienelis tai man fainas- kainavęs anksčiau 20 lt, Prestige firmos riebiai odai- na šakės kaip man tinka tai negaliu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors bandėte Zepter firmos aliejuką akių makiažui nuvalyti? 

Bandžiau tik šios firmos pienelį jautriai odai. Nu, ką aš žinau... Pienelis kaip pienelis, nepasakyčiau, kad baisiai kuo nors skiriasi nuo kitų, kad ir pigesnių, gal tik specifiniu-tokiu medicininiu kvapu, kuris nepasakyčiau, kad man itin patiko schmoll.gif . Makiažą, ta prasme kreminę pudrą, nuvalo neblogai, bet va akims matyt reikia specialaus akių makiažo valiklio, nes kažkaip sunkiai įveikia.
Draugė tai labai jau gyrė tą "Zepterį", bet kažkodėl pati, kiek mačiau, visada valo su "Meliade". Beje, gal žinot, kuo jis toks ypatingas, nes jau ne viena forumietė jį vis minėjo?
Atsakyti
as tai girdejau daug pagyrimu apie mira liuks spec losjona akiu ir lupu makiazui valyt, savo garnier baigsiu tai bandysiu ta. sake kad nuima akiu paraudima rolleyes.gif
Atsakyti
as tai jau gal koki 4 metai visada dazams nusivalyti naudoju "Meliade" thumbup.gif negrauzia akiu ir gerai nuvalo smile.gif
Atsakyti
Nerealiai man grauze akis...visa diena vaiksciojau raudonom.Bandziau ne viena karta

QUOTE(Devita @ 2005 11 10, 22:40)
Drauge pasiule Jonson Baby aliejuka g.gif  Gal kuri bandete? mirksiukas.gif  Manau rytoj reikes nusipirkti g.gif

Atsakyti
neseniai nusipirkau Fairness... visai neblogas ir kaina 10lt.. ir už meliade tai geriau, nes man nuo jo akis pradėjo graužt po kurio laiko, tai skirtumas jaučias tikrai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2005 11 10, 22:40)
Drauge pasiule Jonson Baby aliejuka g.gif  Sake gerai nuvalo ir vandeniui atsparu tusa. Jokio riebumo nepalieka, negrauzia akiu. Gal kuri bandete? mirksiukas.gif  Manau rytoj reikes nusipirkti g.gif

manau kad jis tik vandeniui atspariam makiazui ir tetinka, o paprasta makiaza bevalant issitepliosi ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Vandeniui atsparu makiaza man tai geriausiai nuvalydavo dvieju sluoksniu lumene thumbup.gif is pieneliu labai patiko rusiskas firmos Linda ir kainuoja pigiai smile.gif o dabar naudoju oriflame skysti tai irgi labai patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau Isadora makiažo valiklį, tai tikrai nekoks sad.gif
Atsakyti
o oriflame čia koks?
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2005 11 12, 18:16)
o oriflame čia koks?

vadinasi EXPRESS make-up remover, bet cia paprastam makiazui valyti, tai man jis patinka thumbup.gif
Atsakyti
O aš nieko geresnio už "Meliade" ir neieškojau 4u.gif Patiko, tiko ir toliau pirksiu tik tokį, nes man jis super thumbup.gif
Atsakyti