Įkraunama...
Įkraunama...

Prakeikimai ir užkalbėjimai

QUOTE(vyšnių_mergaitė @ 2009 07 08, 08:46)
Jos atsirado ant pilvo,šiaip jis neturi daug apgamų, o dabar po vakarykštės panikos atakos, besiprausdamas pamatė, kad jų staiga padaugėjo, o buvusi gana didelė pakeitė spalvą.

Oi, kaip gaila, kad tik dabar perskaiciau doh.gif Galiu nuraminti-praeis tos demes, kaip ir uzejusios mirksiukas.gif Man birzelio menesi ant pilvo ir slaunu is pradziu atsirado nedideli spuogeliai, galvojau, kad kas ikando, paskui, tiesiog ant akiu, jos keite spalva i tokius kaip apgamas, toliau eme plestis i demes ir raudonuoti, raudonuoti, kol...pakeite spalva i melyna blink.gif Visas pilvas buvo kaip maro aukos, melynas ir baisus doh.gif Kreipiausi i daktarus, vaziavau i Santariskes, dare tyrimus-nieko. Visiskai sveika. doh.gif Gerai, kad jokiais prakeikimais netikejau ir ranku nenuleidau, ejau pas privatininkus tol, kol viena gydytoja nuramino, pasakiusi, kad cia odos reakcija i Eipstein baro virusa, ir kad esu antra Vilniuj, atejusi pas ja birzelio pradzioj. Vieniems tas virusas pasireiskia per limfmazgius, per kvepavimo takus, kitiems-baisioms demems ant odos doh.gif Liepe nieko netepti, nedaryti ir estetikos nebuvima pakenteti 2-3 savaites. Ir tikrai, praejo jos ir isnyko visiskai po triju savaiciu, aciu Dievui, kad birzelis saltas ir lietingas buvo, nusirengti nereikejo biggrin.gif
Pagalvojau dabar-va buciau pas kokia bobule kreipusi pagalbos, ta virbulem, zvakelem ar mesom pasimaskatavusi aplinkui, ir demes butu isnyke po jos "gydymo" bigsmile.gif Garbes zodis, buciau itikejusi, kad koki prakeikima nueme.
Atsiprasau, kad ne i tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 11 liepos 2009 - 21:22
sveikos retai čia užsuku, bet noriu išgirsti jūsų nuomonę...mano dėdė vedė prieš 10 metų žmogus labai pasikeitė tarsi išprotėjęs dėl savo žmonos, dėl jos jis viską padarytų kartais atrodo kad jis tarsi ne savas...aišku tarp jų kyla dažnai ginčų tuometu atrodo, kad jis žmonos nemyli ir norėtų nuo jos pabėgti, bet vėl atsiranda beprotiška meilė ir atsidavimas žmonai...visai neseniai dėdės žmona močiutei prasitarė, kad ji žinanti, kaip prisirišti vyrą prie savęs...mėnesinių krauju blink.gif
na aišku močiutė iškart prisigalvojo, kad ji taip ir padarė jos sūnui, sveikata pašlija santykiai tarp jos ir marčios tragiški,taip pat ir tarp sūnaus, nes jis gina savo žmoną,o dar kaime moterys patvirtino,kad taip ištikrūjų gali būti ir yra veiksminga... blink.gif
aš asmeniškai tuo netikiu,man tai yra bobučių pasakos ar aš klystu?kaip įrodyti močiutei kad jos sūnaus niekas neužkerėjo ir tai tėra tik kalbos...
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 07 14, 14:41)
kaip įrodyti močiutei kad jos sūnaus niekas neužkerėjo ir tai tėra tik kalbos...

Gyvena dėdė su žmona - lai ir gyvena sau ilgai ir laimingai, o tu čia prie ko?
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 07 14, 15:55)

Kaip tai prie ko blink.gif ? Prie močiutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 07 14, 13:55)

koks pas žmogų mandagumas biggrin.gif
parašai kaip yra, tikiesi patarimų kažkokio paneigimo,- kad taip negali būt, o jis "o tu čia prie ko?"
aš ir nesakau, kad man reikia juos išskirti ar pan. aš į dėdės gyvenimą nesikišu ir man neįdomu kaip ten jie gyvena...o jei kažko nesupratot tai paskaityt dar kartelį mano pasisakymą...gal suprasit prie ko aš čia ir ne prie ko...
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 07 14, 15:22)
tikiesi patarimų

Kokių patarimų tu tikiesi?

Ir koks tau skirtumas, kokiais būdais tavo dėdienė už dėdės išekėjo?
Kad marčios su anytom nesutaria - tai lietuvių tautoj tas įprasta. Kad dėdė savo žmoną gina - labai gerai. Tikras vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 14 liepos 2009 - 14:27
drinks_cheers.gif:
Papildyta:
nesikišk kur tau nepridera. kad ir mėnesinių kraujų, tai čia tik jų intymaus gyvenimo reikalai.
Atsakyti
QUOTE(Urartu @ 2009 07 14, 14:23)
Kokių patarimų tu tikiesi?

Ir koks tau skirtumas, kokiais būdais tavo dėdienė už dėdės išekėjo? 
Kad marčios su anytom nesutaria - tai lietuvių tautoj tas įprasta. Kad dėdė savo žmoną gina - labai gerai. Tikras vyras.

o, kad gindamas motiną visokiais žodžiais išvadina irgi tikras vyras?norėtum sulaukt "gražių žodelių" iš savo vaiko?ir tie ginčai kyla ne dėl to, kad pati močiutė juos išprovokuotų, o dėl to, kad marti ją provokuoja...
jei nori kelt pykčius tai pasieškok kitos aukos aš ne to čia atėjau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird77777: 14 liepos 2009 - 14:51
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 07 14, 15:44)
o, kad gindamas motiną visokiais žodžiais išvadina irgi tikras vyras?

O tu ten turbūt esi paties dangaus atsiųsta dėdės problemoms tarp motinos ir žmonos išspręsti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 14 liepos 2009 - 14:50
matyt motina yra to verta, aš tai kaip niekas kitas savo kailiu žinau, kad yra motinų, kurias verta į elektros kodė pasodint.
Atsakyti
Juo labiau, kad dabar nebėra jokio skirtumo - ar tas dėdė savo žmoną kortom išsilošė, ar interneto pažinčių puslapyj susipažino, ar kokiais burtais prisibūrė... biggrin.gif

O visiems giminaičiams reiktų kuo mažiau kištis į svetimos šeimos gyvenimą, kai jie nėra prašomi to daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 14 liepos 2009 - 14:55
thumbup.gif
Atsakyti