Senele kadaise raudona kaspina musu karvutei risdavo, kad nenuziuretu
Idomu o raudoni apatiniai apsaugos?
balti triusikai-palapines, ypač gerai padėvėti ir pageidautina su apsvaiginančiu kvapu, tokias bėdas kaip vyrai sėkmingai nuveja ir nubaido, o kad koks jautresnis tai ir užmušt gali.
Nugi ne vyrus baidyt reik, o vampyrus
o tai čia ne tas pats?
Oi neeee, ne tas pats
QUOTE(Shania @ 2009 04 09, 12:11)
Nezinau, kazkaip negaliu patiketi kad tiek tu vampyru, nu normalus zmones, gal cia mano kokia aura per silpna (ar kas ten toks). Vienos sventes trukusios dvi dienas metu irgi pasidare taip bloga nu is niekur nieko, nuejau pasedeti atskirai nuo visu ir ten pat radau vienos sventes dalyves vyra, kuriam butent tas pats pasidare. Tada pirma karta pasijutau, kaip normalus zmogus - tipo ne tik su manimi tokie cirkai dedasi
kai pradedat blogai jaustis tarsi kazkas is jusu traukia energija, pradekit isivaizduoti veidrodzius ir jais save uzstatyneti (darykite tarsi namuka, kurio viduje liksite jus viena, veidrodine puse i isore) ir jei stipriai susikoncentrave tai darysite, net galesite pastebeti kuriam salia jusu zmogui pasidare blogai...tai ir suprasite kuris is jusu ta energija bande istraukti Beto labai gerai dusas arba stiprus lietus apsivalymui jis padeda kanalus vampyrizmo nuo saves atkirsti, bei staigus net ranku mostai nuo galvos, labiausia nuo tos vietos kur akys (butent kur "trecioji" akys, nes lengviausiai pazeidziama)
O raudonas kaspinas jau nuo senoves padedavo nuo nuziurejimo....Senoveje moterys visada uzrisdavo savo vaikams net raudona vilnoni siula...tai net savo mociutes uzrasuose esu radusi visa tema apie tai.... Prakeikimas dabar madingai "atidirbamas", anksciau ir tai vadinosi kad "nuimamas" ir tame turi dalyvauti keturios stichijos, panaikinti ji visada galima. Tik kad dabar pasidare "madinga" ir labai sunku atskirti kur tikrai sugebantis zmogus, o kur sarlatanas.... nors viena taisykle yra....uz tokius "darbus" pinigu negalima imti...taip kad ir aisku tampa
QUOTE(rozmarinas @ 2009 04 23, 14:50)
balti triusikai-palapines, ypač gerai padėvėti ir pageidautina su apsvaiginančiu kvapu, tokias bėdas kaip vyrai sėkmingai nuveja ir nubaido, o kad koks jautresnis tai ir užmušt gali.
Hmmm.. Drįstu čia abejoti... Viena pažįstama (moteris metuose) labai nusistebėjo, kad galvą kasdien trinku. Pareiškė, kad tai bereikalingas pinigų švaistymas. Va, pavyzdžiui, ji plaukus plauna kokius keturis kartus per metus... Medžiaga apmąstymui - toji moterytė nuo vyrų tiesiog atsiginti negali
QUOTE(Droka @ 2009 04 23, 22:55)
Aciu uz patarimus
Bet tas siurbimas, ar kas ten...as to nejauciu tuo metu, as blogai pasijauciu pvz. grizusi namo, kai jau po visko...ir kada zinoti kada tuos veidruodzius isivaizduoti ar del visko pikto kiekviena karta?
Beje dar kazkur girdejus esu kad ziogeli reikia kur nors isegti, bet butinai, zemyn galva...
Beje del trokstamos bobikes..."kvepia" matyt kazkuri tai vieta is tolo, stai ir skrenda vyrai, kaip muses ant .....
Patarkyte, prasau
mano suneliui 5 men., jau 2,5 men kaip maziukas karsciuoja, darem visokius tyrimus, buvome ir santariskiu ligonineje ir vaiku tuberkuliozes ligonineje ir privaciame Medicinos diagnostikos centre. Maziuka istyre pilnai, nieko neranda, gydytojai nieko negali pasakyti, o maziukas blogai jauciasi, labai prastai miega, mazai valgo, pastoviai verkia-zyzia. Jau nebezinau kur kreiptis. Siandien pagalvojau, gal mano zuikeli kas nuziurejo ar prakeike? Gal kas zinote kur mums kreiptis, ka daryti?
Prasau, patarkyte
mano suneliui 5 men., jau 2,5 men kaip maziukas karsciuoja, darem visokius tyrimus, buvome ir santariskiu ligonineje ir vaiku tuberkuliozes ligonineje ir privaciame Medicinos diagnostikos centre. Maziuka istyre pilnai, nieko neranda, gydytojai nieko negali pasakyti, o maziukas blogai jauciasi, labai prastai miega, mazai valgo, pastoviai verkia-zyzia. Jau nebezinau kur kreiptis. Siandien pagalvojau, gal mano zuikeli kas nuziurejo ar prakeike? Gal kas zinote kur mums kreiptis, ka daryti?
Prasau, patarkyte