QUOTE(vaigrs @ 2010 10 14, 14:18)
merginos, gal jus galesite man padeti, gal zinote koki uzkalbejima ar tai kas uzsiima tuo, laaabai reikia parduoti nama..zmones eina vienas po kito, bet kad pirktu...kaip uzkeikta
Kiekvienam daiktui yra savas pirkejas
Tik jis buna SAVO laiku. Ir jei siuo metu neparduodat, vadinasi, reikia islaukti kazkokio zenklo: gal persigalvosit, gal pasikeis salygos, gal pakils kaina. Nei cia kokie prakeikimai, nei cia uzkeikimai. Gal duotas ir jums laikas, kada turit daryti kazkokius sprendimus.
Kazkada nama savo pardavinejau irgi, atvaziavo zmones, patiko, suderejom, tik paprase rankpinigiu palaukti iki savaitgalio. Ir ka, per savaite man susistovejo mintys, savo name radau daugiau pliusu nei minusu, kai atvaziavo su rankpinigiais-as buvau apsisprendusi namo neparduoti ir po siai dienai jame gyvenu
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 10 18, 18:56)
Jei mama negali skaityti, jus jai paskaitykit. Nesvaikit su tais uzkalbetojais. Visa galia slypi kiekviename is musu. Kodel atrodo, kad uzkalbetojai padeda? Delto, kad mes tuo ITIKIME. Kaip rasyta biblijoje "Kiekvienam duota pagal jo tikejima".
TIKEJIMAS-stai kur stebuklas
Ir ji kiekvienas savyje turime. Nereikia savo ligu, bedu uzkrauti svetimam zmogui ir tiketi, kad jis padarys stebukla.
Parneskit mamai kokiu homeopatiniu akiu vaistuku ir pasakykit, kad cia uzkalbeti, kad tikrai pades-pamatysit, mamai greitai pageres ir be kitu zmoniu isikisimo