QUOTE(karamele666 @ 2010 08 10, 15:33)
kodel anyta manes nekencia,as net pati nezinau.nuo draugystes pradzios as jai neitikau.po 3 m.draugystes su mb,ji mane isvadino visokiauseis zodziais,tada trenkiau durimis ir isejau,netarusi nei zodzio.manes ji nemate apie metus,po ju atsiprase.aisku is reikalo,siek tiek bendravau su ja su mb kartu pas ja nueidavome ,bet is aplinkiniu girdejau kaip pila purva ant manes.ji 2 metus sugebjo mane vadinti mb buvusios vardu,vadindavo tik prie kitu,kai dviesia kreipdavosi mano vardu.
po visu jos atgarsiu kokia as k....siokia ir anokia,po visu jos repliku man,nutraukiau rysius.ji klausdavo kodel neateinu,su laiku suprato kad yla is maiso islenda visad.taip praejo gal 3 metai,aisku mb su ja maziau bendravo,jai sukilo pavydas,kaip suprantu ji pavydi sunaus.visad kartoja kad cia jos jisai,tik jos
pats mylymiausias ir t.t,poto mb isvyko i uzsieni likau as viena,metams...ir prasidejo
jos skambuciai jam,isalvotos istorijos kaip slaistausi gatvemis su vyrais,kaip jinai mane mato klubuosia ir t.t aisku tai netiesa.zinoma nueidavau su draugemis viena kita syki i bara atsipalaiduoti,bet mano isejimus visus zinodavo mb.
kas pykciausia mb uzstodavo ja,kad as viska perdedu,kad ji negaletu manes taip izedineti.prie mb ji stengdavosi bendrauti normalei,kai tik mb negirdi prasideda :ohpo metu pati isvykau pas mb.skambuciai jos tesesi,kad ji mane mato jau ir su vaiku,nors zinoma as jau koki pusmeti gyvenau ne lietuvoje.
aisku mb niekad nedraudziau bendrauti.tai va po tiek metu ji
uzsimane atvaziuot i svecius,cia i vokietija paziureti kaip mes gyvename.iskart pagalvojau kaip ji drysta bet ka as galiu pasakyt,gi mama lai vaziuoja.
atvaziavo kiaules akim,nei neatsiprase,iskart man pasake atvaziavau ne pas tave, o pas sunu.
nori bendrauk su manim nori ne sitokie zodziai mano namie na ir ka prasidejo,vel izeidinejimai kai mb negirdedavo,kad as cia turbut prostitute dirbu ir t.t truko kantrybe,pasakiau mb kaip kalba tavo mama paklausk jos,tai ka ponia ir pasiuto isdejo vosokiais zodziai,burs uzburs sake prakeiks ir t.t aiksu tas barnis ivyko diena pries isvaziuojant jai.tai kai mb isejo i darba prasidejo grasinimai,kad uzmus,varymai mane is mano namu nunuodis,prakeiks,negyvensit kartu.net nezinau kaip nuo jos apsisaugoti,nesu tokio zmogaus gyvenime maciusi
atsiprasau kad cia ne i tema issipleciau
ir uz ne lietuviskas raides.
Nepykit, bet man atrodo, kad kita pusė irgi nemažai pasakytų...
-Sūnus jai pats mylimiausias, kas čia keisto?
-Kaip jūs galėtumėte drausti sūnui bendrauti su motina? Žinot, draugių ir žmonų gali būti daug, o mama tik viena
-Na ir kas čia tokio, kad mana, nemačiusi sūnaus, atvažiuoja pas jį aplankyti?
-Teisingai pasakė, mato, kad tvyro įtampa, tai pasakė, kad nieko tokio, jei nebendrausit. Ji juk pas sūnų važiavo, ne pas jus.
-Ir jos sūnaus namuose, ne tik jūsų.
Ai, manau jums reiktų nueiti į skyrelį "Vyrai ir moterys"
O kuo mažiau pykčio laikysit savy, tuo mažiau jums kenks anytos "nuodyjimai" ir "prakeikimai"...