Įkraunama...
Įkraunama...

Prakeikimai ir užkalbėjimai

QUOTE(tobula @ 2010 07 11, 20:55)
o ar katalikas gali eiti melstis į stačiatikių bažnyčią?

Taip pat ar gali tikri krikscionys eit ir sedet and pagonisko vaisingumo akmens?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e_vaida: 12 liepos 2010 - 12:19
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 12, 13:18)
Taip pat ar gali tikri krikscionys eit ir sedet and pagonisko vaisingumo akmens?

Na, neironizuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 12, 13:18)

ir neina, nesvarbu koks tas akmuo...nes netiki prietarais.
Atsakyti
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2010 07 12, 16:49)
ir neina, nesvarbu koks tas akmuo...nes netiki prietarais.

O ejimas prie ikonu pasimelst - ne tas pats?
Atsakyti
galit ait melstis,kur tik norit,ir sedeti,kur norit,Dievas yra vienas,nesvarbu kur melsites,svarbu,kad bus is sirdies.Vienos netiki,kad pasedejimas ant akmens,pagelbes,kitos tiki.Cia juk pasirinkimo laisve,o visoms,kurios troksta leliuko,linkiu,kad gandrai nepraskristu pro sali 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 12, 17:15)
O ejimas prie ikonu pasimelst - ne tas pats?

As namie turiu sv. Bazilijaus ikona. Staciatikiu tas pats sventasis kaip ir kataliku - tik jie vadina Vasilijumi (taigi tie patys krikscionys) . Nuejau i cerkve ir nusipirkau. Nematau skirtumo ar paveikslelis sventojo tiesiog taip, ar ikona.
Atsakyti
Sveikos. Norejau pasiklausti jusu apie savo keista radini. Vienu zodziu tvarkiausi namus, ir sugalvojau isvalyt siena uz radiatoriu. Na, ir man pradejus valyt, is uz radiatoriaus iskrito 5 gumuleliai susuktu plauku. Plaukai buvo tamsus, kiekv. gumuleli ju nemazai buvo. Atrode jie tokios guztos formos. Visu pirma mane supykino. Gana nemaloniai atrode radinys...Paskui pamasciau, galbut (pries mus gyveno kiti zmones) zmogus siaip nevalyvas, sukiso plauku guzteles is tingejimo ismesti. Bet keista, jog tie plauku gumuleliai visi taisiklingos formos. Vienu zodziu: klausimas, ar tai ka nors galetu reiksti?
Aciu.
Atsakyti
Sveiki. Labai reikia visu pagalbos! Suzinojau kad mane nori uzkeikti, nes radau VOODOO lele kuri bus naudojama mano uzkeikimui sad.gif gal kas zinot veiksmingu budu kaip nuo to apsisaugoti?
Is anksto dekoju !
Atsakyti
QUOTE(mukuki @ 2010 07 13, 12:35)
Sveiki. Labai reikia visu pagalbos! Suzinojau kad mane nori uzkeikti, nes radau VOODOO lele kuri bus naudojama mano uzkeikimui sad.gif

Jus turbut juokaujat. Jei noretu uzkeikt tai manau nerastumet vodoo leles/popet/volto. Kokiom aplinkybem ta lele radot?
Papildyta:
QUOTE(Elana71 @ 2010 07 13, 02:50)
Vienu zodziu: klausimas, ar tai ka nors galetu reiksti?

Nevalyva arba psichuota zmogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e_vaida: 13 liepos 2010 - 12:03
QUOTE(mukuki @ 2010 07 13, 12:35)
Sveiki. Labai reikia visu pagalbos! Suzinojau kad mane nori uzkeikti, nes radau VOODOO lele kuri bus naudojama mano uzkeikimui sad.gif gal kas zinot veiksmingu budu kaip nuo to apsisaugoti?
Is anksto dekoju !

Sužinojot tik radusi ( radot ir pati savo išvadas padarėt), ar kas nors anksčiau pasakė ir po to radot g.gif
Papildyta:
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 13, 13:04)
Jei noretu uzkeikt tai manau nerastumet vodoo leles/popet/volto.

Ir aš taip manau, taip lengvai nerastumėt schmoll.gif Gal kas tik pokštą iškrėtė bigsmile.gif ir nori pamatyti jūsų reakciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elana71 @ 2010 07 13, 01:50)
Sveikos. Norejau pasiklausti jusu apie savo keista radini. Vienu zodziu tvarkiausi namus, ir sugalvojau isvalyt siena uz radiatoriu. Na, ir man pradejus valyt, is uz radiatoriaus iskrito 5 gumuleliai susuktu plauku. Plaukai buvo tamsus,  kiekv. gumuleli ju nemazai buvo.  Atrode jie tokios guztos formos. Visu pirma mane supykino. Gana nemaloniai atrode radinys...Paskui pamasciau, galbut (pries mus gyveno kiti zmones) zmogus siaip nevalyvas, sukiso plauku guzteles is tingejimo ismesti. Bet keista, jog tie plauku gumuleliai visi taisiklingos formos. Vienu zodziu: klausimas, ar tai ka nors galetu reiksti?
Aciu.

lotuliukas.gif

Reikėjo klaust ne šamanų forume, o pas santechnikus. Tai yra linai (atrodo 1:1 kaip seni plaukai), kuriuos santechnikai dar visai neseniai naudojo vamzdžių jungčių užhermetinimui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mukuki @ 2010 07 13, 11:35)
Is anksto dekoju !

You got good friends biggrin.gif O kaip ji atrodo? Blondinė, kaip barbė? Ar tokia daugiau skudurinė Onutė? Nes nuo to priklauso ir poveikis.
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 07 14, 15:46)
Reikėjo klaust ne šamanų forume, o pas santechnikus. Tai yra linai (atrodo 1:1 kaip seni plaukai), kuriuos santechnikai dar visai neseniai naudojo vamzdžių jungčių

Kas galejo pagalvot, kad apie uzkeikimus klauses zmogus galbut plauku nuo pakulu neskiria?
Atsakyti