QUOTE(Elana71 @ 2010 07 13, 01:50)
Sveikos. Norejau pasiklausti jusu apie savo keista radini. Vienu zodziu tvarkiausi namus, ir sugalvojau isvalyt siena uz radiatoriu. Na, ir man pradejus valyt, is uz radiatoriaus iskrito 5 gumuleliai susuktu plauku. Plaukai buvo tamsus, kiekv. gumuleli ju nemazai buvo. Atrode jie tokios guztos formos. Visu pirma mane supykino. Gana nemaloniai atrode radinys...Paskui pamasciau, galbut (pries mus gyveno kiti zmones) zmogus siaip nevalyvas, sukiso plauku guzteles is tingejimo ismesti. Bet keista, jog tie plauku gumuleliai visi taisiklingos formos. Vienu zodziu: klausimas, ar tai ka nors galetu reiksti?
Aciu.
Reikėjo klaust ne šamanų forume, o pas santechnikus. Tai yra linai (atrodo 1:1 kaip seni plaukai), kuriuos santechnikai dar visai neseniai naudojo vamzdžių jungčių užhermetinimui
Papildyta:
QUOTE(mukuki @ 2010 07 13, 11:35)
Sveiki. Labai reikia visu pagalbos! Suzinojau kad mane nori uzkeikti, nes radau VOODOO lele kuri bus naudojama mano uzkeikimui
gal kas zinot veiksmingu budu kaip nuo to apsisaugoti?
Is anksto dekoju !
You got good friends
O kaip ji atrodo? Blondinė, kaip barbė? Ar tokia daugiau skudurinė Onutė? Nes nuo to priklauso ir poveikis.