Įkraunama...
Įkraunama...

Prakeikimai ir užkalbėjimai

QUOTE(Gytarė @ 2010 07 08, 17:03)
Blogiausiu atveju nepadės, bet ir nepakenks.

Tada jei galite parašykite tuos užkalbėjimus man į AŽ, gal neprisidirbsiu ko nereikia. biggrin.gif

Dar kartą ačiū visoms už linkėjimus.
Papildyta:
QUOTE(TRUSKAWA @ 2010 07 08, 17:06)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Gytare,taip ir norisi zmoguj padeti,nors imk ir pripusk smile.gif

Gaila jūs ne vyras gal ir pripūstumėt. biggrin.gif Juokauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 08, 10:47)

Maniškis tokiais dalykais netiki, o aš kai jau nebepadeda niekas imu tikėti stebuklais.

Mano gyvenime stebuklas įvyko. Mano Žmogui gydytojai nedavė jokių šansų išgyventi, jokių schmoll.gif Vilties beveik nebuvo. Ėjau Aušros vartų Dievo Motinai melstis. Šiandien jis gyvas ir sveikas smile.gif
Reikia tikėti, o kai tiki, stebuklai tikrai įvyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 08, 18:49)
Tada jei galite parašykite tuos užkalbėjimus man į AŽ, gal neprisidirbsiu ko nereikia.  biggrin.gif 

Dar kartą ačiū visoms už linkėjimus.
Papildyta:

Gaila jūs ne vyras gal ir pripūstumėt.  biggrin.gif Juokauju  biggrin.gif

angel.gif siunciu aqngeliuka,gal kas ir iseis juk nuosirdziai linkiu nestuke.gif tapti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TRUSKAWA @ 2010 07 08, 21:25)
angel.gif siunciu aqngeliuka,gal kas ir iseis juk nuosirdziai linkiu nestuke.gif tapti 4u.gif

P.S. Dar geriau sugalvojau,siunciu nestuke.gif virusa,nes pati siuo metu esu nestuke.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 07 08, 23:47)
Ėjau Aušros vartų Dievo Motinai melstis.

Oi, rimtai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Singerita, juk buvo laikas, kai ir as negalejau pastoti blush2.gif Nebuvo dar to forumo sukurta, jokios informacijos nezinojau. Ginekologiskai sveika buvau, vyra istyriau-viskas gerai, turejau labai gera a.a. bureja(sena bobulyte, kuri net pinigu neeme uz burima), tai ji man isbure menesio tikslumu vaika. Pries tai liepe nueiti prie Ausros Vartu Marijos paveikslos ir suklupus nuosirdziai pasimelsti prie jos paveikslo-juk ji pati MOTINA, sake, isgirs ir pades drinks_cheers.gif
Nuejau, suklupau, is sirdies, savais zodziais meldziausi, tiek meldziausi, kad net susigraudinau ir asarojau blush2.gif Pazadejau, kad kiek pastociau-tiek auginciau, abortu nedaryciau. Po maldos paaukojau nemenka(studentes akimis) pinigu suma.
Ir stebuklas ivyko 4u.gif Po menesio pastojau. wub.gif Isnesiojau sekmingai ir sekmingai gimdziau.

Siai dienai(jau 15 metu) laikausi susitarimo su Ausros Vartu Marija-trecias neplanuotas buvo, bet nesiojau ir gimdziau. Kiek pastosiu-tiek gimdysiu, tokia mano pazado kaina 4u.gif

Singerita, isbandykit, juk net lenkai maldininkai vaziuoja i SVENTA VIETA-nusilenkti Ausros Vartu Marijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TRUSKAWA @ 2010 07 09, 00:29)

P.S. Dar geriau sugalvojau,siunciu nestuke.gif virusa,nes pati siuo metu esu nestuke.gif  drinks_cheers.gif

Gaudau jūsų virusą, ach kad tik išeitų užsikrėsti nestuke.gif

Prie Aušros vartų irgi esu buvusi prieš porą metų. Nežinau gal aš kokia prakeikta ar karma kokia bloga iš praeities, jau visai antgamtiniais dalykais pradėsiu tikėti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 09, 08:50)
  Prie Aušros vartų irgi esu buvusi prieš porą metų. Nežinau gal aš kokia prakeikta ar karma kokia bloga iš praeities, jau visai antgamtiniais dalykais pradėsiu tikėti.  lotuliukas.gif

Ar butent su tikslu, ar tik siaip, kaip turiste?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2010 07 09, 09:00)
Ar butent su tikslu, ar tik siaip, kaip turiste?

Su tikslu.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 09, 10:43)
Su tikslu.

Viena bendrakurse po visu med. patikru ir gydymu kviete kuniga pasventinti namus - dabar augina tris dukrytes.
Zinau Vilniuje meldziasi Marijai Dievo motinos emimo i dangu baznycioje (pranciskonu), Traku gatveje .Kaireje baznycios puseje yra koplytele su Sv. Marijos paveiklsu. Skaiciau apie tokius kelis stebuklingus pastojimo atvejus.
Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rūtelė.ramunėlė: 09 liepos 2010 - 10:16
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 08, 14:01)
Tukstanti kartu geriau tegu ivyksta STEBUKLAS, negu nenaturaliai....

isikisiu ax.gif , is dalies tai teisybe, bet kai zmones laukia 10 metu, stebuklas vargiai ar gali ivykti ir tuomet, kad ir nenaturaliai, bet medikai padeda, beje as saviski irgi nenaturaliai ''uzplanavau'' ir auga sveikas, guvus, snekus, energingas vaikinukas mirksiukas.gif Svarbu tikejimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 07 09, 10:44)
isikisiu ax.gif , is dalies tai teisybe, bet kai zmones laukia 10 metu, stebuklas vargiai ar gali ivykti ir tuomet, kad ir nenaturaliai, bet medikai padeda, beje as saviski irgi nenaturaliai ''uzplanavau'' ir auga  sveikas, guvus, snekus, energingas vaikinukas mirksiukas.gif Svarbu tikejimas 4u.gif

Tiesiog kai isaugs "nenaturali" karta, tada bus galima apie tai kalbeti (ne apie fizine sveikata), o dabar yra didelis asmeninis noras ir tiek...Argi svarbu pasekmes....Todel ir sakau, - tukstanti kartu geriau stebuklas. Prievartos budu dar niekas nieko doro nesukure....
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 06, 16:53)
Tiekto supratot kaip norejot,tik va skaudziausia tai,kad manes tie kiausiniai taip nepaveike,kaip jusu vertinimas manes. Nezinau kodel ,bet dabar sedziu ir verkiu skaudu kai zmogus visai manes nepazinodamas ai tiekto.Sekmes.

Šiaip ax.gif aš irgi kartais kiaušinius užkasinėju, tačiau tai tik mano asmeniniai reikalai niekuo su kitais žmonėmis nesusiję smile.gif Tad.. nereikia susireikšminti, gal anyta juos ir užkasinėjo, bet nebūtinai dėl jūsų mirksiukas.gif

Brač, gal mamą reikia perspėt, pas ją sode yra kiaušinis užkastas, ras netyčia, irgi prisigalvos niekų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 09, 12:31)
Tiesiog kai isaugs "nenaturali" karta, tada bus galima apie tai kalbeti (ne apie fizine sveikata), o dabar yra didelis asmeninis noras ir tiek...Argi svarbu pasekmes....Todel ir sakau, - tukstanti kartu geriau stebuklas. Prievartos budu dar niekas nieko doro nesukure....

O jeigu tas stebuklas taip niekada ir nenutinka, kas tada unsure.gif Jūs gal turite kažkokių prietarų dėl to, bet nemanau kad kiek kitaip pradėti vaikai yra kitokie.

Kiti ir natūraliai sukurti nelabai dori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 09 liepos 2010 - 11:50