Ačiū visoms už atsakymus, į Rusiją važiuoti jau būtų per didelė prabanga, va pas Jūratę Malinauskienę tai visai neblogai būtų.
QUOTE(Singerita @ 2010 07 08, 07:36)
Ačiū visoms už atsakymus, į Rusiją važiuoti jau būtų per didelė prabanga
Na jei pajaustumėt, kad tai gali jums padėti, turiu Šv. Matronos ikoną ir šventinto aliejaus iš to vienuolyno
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 08, 09:29)
Na jei pajaustumėt, kad tai gali jums padėti, turiu Šv. Matronos ikoną ir šventinto aliejaus iš to vienuolyno
Bet savo ikonos kitam duoti negalima...Ji turėtų pati tokią įsigyti...
QUOTE(Lorette @ 2010 07 08, 09:27)
Na ji kaip ir ne mano. Nenaudojau jos.
Gal ir negalima savos duoti. Nors esu dovanojus. Naujas.
Be to ne ji o tik aliejus iš vienuolyno. Ikona juk ir cerkvėj nuspirkti galima. Nors ir patį aliejų greičiausiai
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 08, 09:29)
Labai Jums ačiū už pagalbą, bet manau tikrai svetimos imti negalima, tegu jums sėkmę atneša. Kad paskui nenusineščiau jūsų sėkmės.
Maniškis tokiais dalykais netiki, o aš kai jau nebepadeda niekas imu tikėti stebuklais.
QUOTE(Singerita @ 2010 07 08, 09:47)
Labai Jums ačiū už pagalbą, bet manau tikrai svetimos imti negalima, tegu jums sėkmę atneša. Kad paskui nenusineščiau jūsų sėkmės.
Maniškis tokiais dalykais netiki, o aš kai jau nebepadeda niekas imu tikėti stebuklais.
Anokia čia pagalba
Labai nuoširdžiai linkiu, kad jūsų bėda išsispręstų
malonu skaityt,kai nuosirdumo daug jau matau
sekmes visoms
sekmes visoms
QUOTE(Lorette @ 2010 07 08, 09:27)
Lorette, dovanoti ikona galima - sunkiai isivaizduoju geresne dovana tokiam tikslui, o tuo labiau nuosirdziai ir su geriausiais palinkejimais.....
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 08, 11:34)
Lorette, dovanoti ikona galima - sunkiai isivaizduoju geresne dovana tokiam tikslui, o tuo labiau nuosirdziai ir su geriausiais palinkejimais.....
Jeigu tikrai galima, tada aš mielai priimčiau iš Žvaigždėtos tokią dovaną.
QUOTE(Singerita @ 2010 07 08, 12:15)
Jeigu tikrai galima, tada aš mielai priimčiau iš Žvaigždėtos tokią dovaną.
O jus vaisingumo tyrimus daretes sau ir vyrui? Jei sperma negyvybinga, kiausintakiai blokuoti ar yra koks kitas sutrikimas (pvz.: vienu hormonu per daug, kitu per mazai, ar imunologiniai dalykai), tai ikonos cia nelabai pades - reikia i medikus kreiptis.
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 08, 13:48)
O jus vaisingumo tyrimus daretes sau ir vyrui? Jei sperma negyvybinga, kiausintakiai blokuoti ar yra koks kitas sutrikimas (pvz.: vienu hormonu per daug, kitu per mazai, ar imunologiniai dalykai), tai ikonos cia nelabai pades - reikia i medikus kreiptis.
Žinau, senai viskas padaryta ir ištirta. Bet visgi stebuklų būna, bent norisi jais tikėti. O jei ir nenatūraliai, gal bus pagalba šalia kitų pagalbinių priemonių.
QUOTE(Singerita @ 2010 07 08, 12:55)
Žinau, senai viskas padaryta ir ištirta. Bet visgi stebuklų būna, bent norisi jais tikėti. O jei ir nenatūraliai, gal bus pagalba šalia kitų pagalbinių priemonių.
Tukstanti kartu geriau tegu ivyksta STEBUKLAS, negu nenaturaliai....