Tikrai žinau, kad gėlininkės kiaušinius pakasa po pasodintom gėlėm, prieš tai subadžiusios adata. Labai mėgsta begonijos tokias trąšas, nereikia pilti sintetinių, gėlės suveši Užkasa ir kapinėse ant kapų, kad nereiktų tankiai atvažiuoti tręšti ir laistyti gėlių. Tai išeitų, kad radus kapinėse, galima iš baimės į kelnes privaryti
Bet tai jei skaitytumet zinute atidziai tai butumet perskaiciusios si sakini (vel radau negiliai po akmeniu uzkasta kiausini ) turbut pakasus kiausini po akmeniu namas uzauga O jei dar patikslint tai palei ta akmeni nei viena gele ar krumas nepasodintas,tie akmenys del grozio sudeti
Oi fainuoles Jus
Chiromante tai gal parasykit taip kaip buvo,o ne tai jog atsisaket su manim dirbt del kazkokiu mistiniu priezasciu
Jusu zinute buvo'' as kiek veliau parasysiu jums tik priminkit apie save''.Priminiau apie save is jusu,''parasysiu'',praejo dar para is jusu vis dar tyla. Tada as savo zinute pakartojau kitoje temoje,o jus pan paraset ,kad atsisakot su manim dirbt nes as jumis nepasitikiu Apie koki nepasitikejima jus snekate,pakartota zinute tai yra nepasitikejimas Kaip butu jei buciau dar palaukus pora dienu? Buciau gavusi is jusu zinute jog atsisakote su manim dirbt nes as neparodziau iniciatyvos ?
As padedu zmonems kitais klausimais,bet tai darau iskart jei galiu padet,niekada neverciu laukt,juolab jei matau,kad zmogui tai svarbu
Nuosirdus patarimas buvo tik vienas pasikalbet su anyta,bet as atrasiau jog tam noreciau su zmogum susitikt gyvai.
Idomu kaip butu susiklosciusi situacija jei as nebuciau isdesciusi visu faktu ir savo pamastymu,jei buciau tik parasiusi kelis sakinius.
Jog sode radau kiausinius viena po krumais kita po akmenimis ar tai blogo ar gero zmogaus linkintis darbas ir ka tai galetu reikst? Gal galite kas atsakyt i si klausima neimant turimos informacijos pries tai,tikrai butu idomu suzinot ka siulytumet
Oi fainuoles Jus
Chiromante tai gal parasykit taip kaip buvo,o ne tai jog atsisaket su manim dirbt del kazkokiu mistiniu priezasciu
Jusu zinute buvo'' as kiek veliau parasysiu jums tik priminkit apie save''.Priminiau apie save is jusu,''parasysiu'',praejo dar para is jusu vis dar tyla. Tada as savo zinute pakartojau kitoje temoje,o jus pan paraset ,kad atsisakot su manim dirbt nes as jumis nepasitikiu Apie koki nepasitikejima jus snekate,pakartota zinute tai yra nepasitikejimas Kaip butu jei buciau dar palaukus pora dienu? Buciau gavusi is jusu zinute jog atsisakote su manim dirbt nes as neparodziau iniciatyvos ?
As padedu zmonems kitais klausimais,bet tai darau iskart jei galiu padet,niekada neverciu laukt,juolab jei matau,kad zmogui tai svarbu
Nuosirdus patarimas buvo tik vienas pasikalbet su anyta,bet as atrasiau jog tam noreciau su zmogum susitikt gyvai.
Idomu kaip butu susiklosciusi situacija jei as nebuciau isdesciusi visu faktu ir savo pamastymu,jei buciau tik parasiusi kelis sakinius.
Jog sode radau kiausinius viena po krumais kita po akmenimis ar tai blogo ar gero zmogaus linkintis darbas ir ka tai galetu reikst? Gal galite kas atsakyt i si klausima neimant turimos informacijos pries tai,tikrai butu idomu suzinot ka siulytumet
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 05, 16:33)
Priezasciu tam gali but daug ir ivairiu. Viskas priklauso nuo to, kas tai padare tikslu, kokia valia jis/ji uzkodavo nesiklyje ir kaip ir tt, tad konkretaus atsakymo jums niekas nepateiks. Kadangi kiausiniai susije su vaisingumu tai gali but panaudota kad atimt vaisinguma, kad ji duot, ar dar kaip papildoma priemone kazkam kitkam (pvz., net ir jusu apsaugai)
Atsiprasau, dar is e_ vaida gavau dalini atsakyma i klausima irgi su isvedziojimais ir gilinimusi i santykius ir bendravima su anyta,bet gale ji parase tai apie ka as ir klausiau galimas priezastis.
Tai tik mano pamastymas apie anyta,bet tai nera faktas,bet is vaidos zinutes as suprantu,kad visgi tai galejo but ne darzininkystes klausimas,o uzkalbejimo,kad tai galimai buvo poveikis padet-pakenkt man ar musu seimai.Aciu
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 06, 11:33)
Tai tik mano pamastymas apie anyta,bet tai nera faktas,bet is vaidos zinutes as suprantu,kad visgi tai galejo but ne darzininkystes klausimas,o uzkalbejimo,kad tai galimai buvo poveikis padet-pakenkt man ar musu seimai.Aciu
Jau sakiau kad konkreciau jums niekas nepasakys kas ir kaip - per daug nezinomuju.
O del kiausinio - po akmeniu ji galejo pakast tik zmogus, nes kiausinis buvo pirktas, juolab, kokiu tikslu ji kast po akmeniu, jei ten jis negales but trasa? Del to galima itart kad buvo bandyta daryt poveiki. Koki - tiksliai negalima pasakyt nes tas pats nesejas gali but naudojamas su skirtingom intencijom.
Jus itaret savo anyta, bet gal ne vien ji galejo tai padaryt? Gal su kuom smarkiai susipykot pries tai?
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 06, 10:35)
Jau sakiau kad konkreciau jums niekas nepasakys kas ir kaip - per daug nezinomuju.
O del kiausinio - po akmeniu ji galejo pakast tik zmogus, nes kiausinis buvo pirktas, juolab, kokiu tikslu ji kast po akmeniu, jei ten jis negales but trasa? Del to galima itart kad buvo bandyta daryt poveiki. Koki - tiksliai negalima pasakyt nes tas pats nesejas gali but naudojamas su skirtingom intencijom.
Jus itaret savo anyta, bet gal ne vien ji galejo tai padaryt? Gal su kuom smarkiai susipykot pries tai?
Tai vat,kad tik viena anyta ir galiu itart,nors bandau prisimint visus zmones kurie buvo namie,o ju buvo tik keli,bet tai ir tie kurie buvo,nebuvo iseje ziema i vidini kiema,tik anyta eidavo parukyt,vat ir nesmagu del to.
Pagalvojau,kad nei as pas ja ko klausiu,nei as jai ka sakysiu,vistiek ji daugiau pas mus namie nesilankys,nes yra tam visai kitu priezasciu susijusiu su jos sveikata) tai ir nevarginsiu as jos tais klausimais,su vyru pasitarem ,kad jei bus pas ji noro tai jis ir pasikalbes su savo mama. O as tiesiog busiu atsargesne ir del visa ko uzsikabinau amuleta ant kaklo,dar budama LT i baznycia nueisiu.
Gal kvailokai nuskambes klausimas,bet ka reiskia pasakymas (dirbti su zmogum),jei zmogus duoda patarima ar issako savo nuomone tai jau ir skaitosi darbas su zmogum. Jei as neprasiau niekieno ,kad dirbtu su manim,o paskui tas zmogus raso,kad atsisako dirbt su manim kaip tai suprast. Ar cia tiesiog toks issireiskimas?
sveika,o as manau,kad tau verta paciai paklausti anytos,issiaiskinsi ir ant dusios bus ramiau juk negerai nervuotis,ypatingai dabar,pati zinau pagal save,po to galima isikalbeti vis daugiau,jei atvirai,manau ,kad pasikalbek ir nereiks nervuotis ir spelioti.Linkiu saugiai ir lengvai isnesioti savo leliuka
QUOTE(TRUSKAWA @ 2010 07 06, 12:22)
sveika,o as manau,kad tau verta paciai paklausti anytos,issiaiskinsi ir ant dusios bus ramiau juk negerai nervuotis,ypatingai dabar,pati zinau pagal save,po to galima isikalbeti vis daugiau,jei atvirai,manau ,kad pasikalbek ir nereiks nervuotis ir spelioti.Linkiu saugiai ir lengvai isnesioti savo leliuka
Aciu uz grazius palinkejimus ,as tikrai nesinervuoju,pirmas dienas taip buvo toks sokas,kad kazkas kesinasi i musu erdve,bet jis jau praejo ir nerimo neber.Aisku automatiskai pradejau svarstyt visokias versijas,parasiau i foruma,ko manau nereikejo daryt,arba reikejo be jokiu faktu ir ivardinimu klaust,bet tiek to yra kaip yra,jau nepirma kart susiduriu su nesusipratimais kai zmones zinute perskaito visai kitokiu tonu nei rasiau,arba budavo as ne tuo tonu perskaitau,taip ir kyla paskui nesusipratimai.
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 06, 13:50)
Pagalvojau,kad nei as pas ja ko klausiu,nei as jai ka sakysiu,vistiek ji daugiau pas mus namie nesilankys,nes yra tam visai kitu priezasciu susijusiu su jos sveikata) tai ir nevarginsiu as jos tais klausimais
Panasu, kad pati nezinot ko norit ir ko jums reikia. Tai jums knietejo issiaiskint (ir kazkodel neiprastais budais), tai ryzotes pasikalbet (pradet sprest problema), tai jau nebe. Gali but kad turit emociniu problemu ir del to viskas taip (ar nestumo metu hormonai isisiautejo).
O as tiesiog busiu atsargesne ir del visa ko uzsikabinau amuleta ant kaklo,dar budama LT i baznycia nueisiu.
Bendri amuletai (ne specialiai kazkokiam reikalui ir asmeniui daryti) padeda tik psichologiskai. Zinoma, yra universalesniu apsaugos zenklu, bet jie irgi nesaugo nuo visko, bei katalikams ju nesiot nederetu (amuletu, beje, - taip pat).
Gal kvailokai nuskambes klausimas,bet ka reiskia pasakymas (dirbti su zmogum),jei zmogus duoda patarima ar issako savo nuomone tai jau ir skaitosi darbas su zmogum.
Nesiskaito. Dirbti reikstu kazka daugiau, nei nuomones issakymas.
QUOTE(e_vaida @ 2010 07 06, 12:46)
Nesiskaito. Dirbti reikstu kazka daugiau, nei nuomones issakymas.
O taip kaip suprasti tada fraze atsisakiau su ja dirbti? Jei as su zmogum apie joki bendradarbiavima ne nesitariau,nei prasiau,kad dirbtu su manim. Ar cia zmogus pats savo nuoziura pradejo dirbti su manim,o paskui atsisake,pries ka jis atsisake.Tai taip iseina tas kas turi kazkokiu sugebejimu gali savo nuoziura pradet dirbt su betkuriuo asmeniu?
Nezinau ar tai vadinasi emocines problemos,gal Tiesiog kai tuos kiausinius radau tai nieko nesureiksminau,kai suzinojau,kad tai gali but kazkoks uzkalbejimas tada tikrai patyriau lengva soka,bet kokiais budais norejau suzinot kas? kaip? kodel? zodziu iskilo daug klausimu ,baimiu,neapgalvotai,paskubomis ir per daug atvirai parasiau i foruma,bet va praejus kelioms dienoms,pasikalbejus su vyru,paskaicius jusu visu pamastymu,patarimu,isvadu,diagnoziu,aprimau ir nusprendziau perdaug i tai nesigilint.
Jums gal ir atrodau keista,paranojike ir dar visokia kitokia kaip kai kurios apie mane rase,bet kai jus domites tokiais dalykais tai jus ir ramiai mokate sureguot ir tvarkingai isdestyti savo mintis,o kai tai nutinka asmeniui kuris apie tokius dalykus nieko neismano julabiau yra siuo metu jautrus ir pazeidus,tai jis ir pradeda panikuot,metytis,nesureguliuot savo minciu ir elgiasi spontaniskai.
Zinau tik viena jei kada teks bendraut su zmogum kuris nusimano apie tokius dalykus ir kuris nesykstes pasidalint savo ziniomis,taip as pas ji tikrai paklausiu apie si ivyki.
Turiu dar viena klausima ar tiesa,kad negalima nesioti kryzelio ant saves,vaiko,del to,kad taip uzsidedamas papildomas kryzius ant saves?
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 06, 12:50)
Gal kvailokai nuskambes klausimas,bet ka reiskia pasakymas (dirbti su zmogum),jei zmogus duoda patarima ar issako savo nuomone tai jau ir skaitosi darbas su zmogum. Jei as neprasiau niekieno ,kad dirbtu su manim,o paskui tas zmogus raso,kad atsisako dirbt su manim kaip tai suprast. Ar cia tiesiog toks issireiskimas?
Klausk manes, nes kas gi tau uz mane gali atsakyti....Kalba eina ne apie patarima ar nuomone - siuo atveju tai tik tuscios kalbos ir tiek. Darbas su zmogum konkreciu atveju, - tai visu pirma Taro, o jei reikia, ir kitu mantiniu sistemu pagalba nustatoma ar buvo padarytas tikslinis negatyvus poveikis. Sio metodo deka galima pakankamai tiksliai issiaiskinti kokios kilmes negatyvas ir koks to tikslas. Jeigu tai pasitvirtina, sukuriama apsauga konkreciam atvejui ir konkreciam zmogui. Be abejones, didesne dali darbo pasidaro pats zmogus.....Tai ne valandu ir net ne dienos darbas. Ir nebesikarsciuok - niekas cia be asmeninio pokalbio nieko ir nesiruosė daryti. Lyg netureciau ka veikti....Paskaiciau, pagailo moters - pagalvojau - negi sunku padeti...O pasirodo, kad jinai nori tik nuomoniu ir patarimu.....
Tikiuosi atsakiau i klausima, kuris liete konkreciai mane.
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 06, 13:50)
Klausk manes, nes kas gi tau uz mane gali atsakyti....Kalba eina ne apie patarima ar nuomone - siuo atveju tai tik tuscios kalbos ir tiek. Darbas su zmogum konkreciu atveju, - tai visu pirma Taro, o jei reikia, ir kitu mantiniu sistemu pagalba nustatoma ar buvo padarytas tikslinis negatyvus poveikis. Sio metodo deka galima pakankamai tiksliai issiaiskinti kokios kilmes negatyvas ir koks to tikslas. Jeigu tai pasitvirtina, sukuriama apsauga konkreciam atvejui ir konkreciam zmogui. Be abejones, didesne dali darbo pasidaro pats zmogus.....Tai ne valandu ir net ne dienos darbas.
Taip as butent ir turejau Jus omeni,nenorejau rasyt i AZ nes kazkaip jau labai supykot ant manes ,kad savo zinute pakartojau kitoj temoj,o paskui dar ir daugiau priraset.Ir kodel rasot jog atsisaket dirbt su manim,kai as net neprasiau to?
Aciu uz paaiskinima
As pries kelias savaites susisiekiau su Vytautu Milium,norejau taro kortom pasiburt(apie kiausinius dar nieko nezinojau) ir as jo pirmiau uzklausiau ar galima nesciai burtis,jis man atsake ,kad ne. Uztat as nieko ir neprasau,kad kas dirbtu su manim,kad darytu kazka,tiesiog norejau suzinot galimas kiausiniu padejimo priezastis,pasekmes ,kaip suzinot ar daugiau nieko nepadeta,kaip apsisaugot,sie visi klausimai uzpuole mane pirmas dienas ir dar daug visokiu klausimu buvo sukile. Bet tiekto supratot mane kas kaip norejot,vistiek aciu uz bendravima nes kai yra su kuom apie tai bent susirasyt,nors ir nevisos nuomones priimtinos,o kai kuriu parasymai ir iskaudino,isliedama mintis rastu turejau galimybe aprimt ir viskas ramiai apmastyt.
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 06, 15:03)
Taip as butent ir turejau Jus omeni,nenorejau rasyt i AZ nes kazkaip jau labai supykot ant manes ,kad savo zinute pakartojau kitoj temoj,o paskui dar ir daugiau priraset.Ir kodel rasot jog atsisaket dirbt su manim,kai as net neprasiau to?
Aciu uz paaiskinima
As pries kelias savaites susisiekiau su Vytautu Milium,norejau taro kortom pasiburt(apie kiausinius dar nieko nezinojau) ir as jo pirmiau uzklausiau ar galima nesciai burtis,jis man atsake ,kad ne. Uztat as nieko ir neprasau,kad kas dirbtu su manim,kad darytu kazka,tiesiog norejau suzinot galimas kiausiniu padejimo priezastis,pasekmes ,kaip suzinot ar daugiau nieko nepadeta,kaip apsisaugot,sie visi klausimai uzpuole mane pirmas dienas ir dar daug visokiu klausimu buvo sukile. Bet tiekto supratot mane kas kaip norejot,vistiek aciu uz bendravima nes kai yra su kuom apie tai bent susirasyt,nors ir nevisos nuomones priimtinos,o kai kuriu parasymai ir iskaudino,isliedama mintis rastu turejau galimybe aprimt ir viskas ramiai apmastyt.
Aciu uz paaiskinima
Pyktis neigiama emocija, o as ju vengiu...Todel butu kvaila manyti, jog galeciau leisti sau bent menkiausia neigiama emocija del zmogaus, kuris man nereiskia nieko....Vytautas Milius turi gera mokykla, bet jis yra jaunas pradedantis vaikinukas, todel normalu, kad neturi patirties. O apie nescias jis tik viena ausim girdejo, kad negalima, bet nezino kodel (nescia ne psichinis ligonis ir viska jinai gali daryti, tiesiog skaitant informacija reikia atsizvelgti i tam tikrus niuansus ir viskas).....O pati aiskiau formuluok norus, nes jie gali ir issipildyti.....Jeigu nereikia konkrecios pagalbos, tai taip ir reikia pasakyti - pagalbos nereikia, noriu tik pasisneketi apie tai.....O ir man pamoka - geriau ta laika buciau paskyrus to vertam zmogui....