QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 05, 19:12)
Lukstus uzpila vandeniu ir po keliu dienu su tuo vandeniu laisto augalus tai yra trasa,tai manau zino visos vyresnio amziaus namu seimininkes ir tai tikrai zinau ir as ir mano anyta.Tik ziuriu cia jau isvedziojimai jusu liejasi per krastus.
O daugiau nerasysiu nieko i Jusu zinutes nes nematau prasmes.
Aciu uz nuomone
(jei tai buvo jusu nuomone mane dominanciu klausimu)
nereikia nieko mirkyti, jei kasi tiesiai i zeme
galite googlintis ir visur jums ta pati rasys (gal nors tiek naudos is siu pasirasinejimu
). bet blogas paaiskinimas, nes tada anyta kaip ir gera visai lieka
kazkaip net liudna skaitant jusu postus, pykstate ant tu, kuriu kita nuomone, pykstate ant anytos, kuri gal nieko blogo nepadare. Savyje nematote nei piktumo, nei neigiamo poziurio i ivykius (tiek anyta turi slapta minti atsikraustyti, kokia negera ji, dar vat kiausini pakase ir dabar jau jus nelaime istiko, na kad ir ne simtaprocentine, bet vistiek negerai - trecias nestumas netiketas (ir kaip tai nutinka
), ir vat as ne taip sakiau, kaip jums noretusi), taip, as isvedzioju, o kaip kitaip, cia visa tema tik isvedziojimu, vienos nuomones as nelabai ir radau per visa tema, o pagaliau ir nuomone yra tik nuomone. bet paskaitykite, kiek privedziojote jus savo postuose, kazkokios samokslo teorijos liejasi per krastus, bet jus to nematote, tiesiog smagiau kitur, o ne savyje priezasties ieskoti ir kiek supratau, tai labai skaudu tai isgirsti. Na man atrodo kiekviena normali moteris radusi toki kiausini, papurtytu savo vyra, vaikus, gal sese ar mama, gal aukle, gal anyta pagaliau, butent tuos, kurie tai galejo padaryti, ir visu pirma isaiskintu, kad savo gelemis ji gali pasirupinti pati. Ir jau tik vienai kitai moteriskei su fantazija sautu i galva susieti tai su raganavimu
, o is ju vel tik menkas procentelis pultu cia ir nesiaiskintu su tai padariusiu asmeniu . Lengvo jums nestumo ir maziau pykcio savyje laikykite, nes vaikeli, tai tikrai neigiamai veikia. Pykstate dabar ant manes, o blogiau tai nuo to tik jums
O atsakineti i mano postus neprivalejote nei karto, tokiu taisykliu nera