Įkraunama...
Įkraunama...

Prakeikimai ir užkalbėjimai

QUOTE(Madrita @ 2010 06 10, 11:48)
Pasipasakosiu ir as.
Pries keleta metu persikraustem gyventi is miesto i nuosava (neseniai pasatyta) nama.Is karto atsirado daug zmoniu kurie pradejo pavydeti.
niekada,niekam nieko blogo nelinkiejau,jei kas prasydavo visada padedavau,priesu neturejau.mazdaug pries metus prie pat musu duru radom su vyru suns ismatus,gulejo tiesiai per vidury prie pat duru.Pagalvojom gal nakti koks kaimynu ar kitas kos suo pridare,neatkreipem i tai demesio ir tiesiog ismetem.Po to laiko iki siol mums ziauriai nesiseka,vis uzgriuva bedos ir labai rimtos.Ir visai neseniai sesuo pasake kad kad tai galejo buti ir visai ne suns darbas,kad zmones kurie linki mums blogo galejo tai padaryti.ka jus apie tai manot? Zinokit jau nebeturiu jegu verysad.gif

nu bet baisu,kai pagalvoji,kokiu zmoniu ant svieto yra...patys statomes nama,tai mazdaug zinau,apie ka kalba...verciau eitu dirbti,ir patys galvotu kaip savo gyvenimeli pasigerinti,nei kad nesamones isdarinetu doh.gif geriausia yra pradet pavydeti ir zmogui blogo linketi,o nepagalvoja,kad tie namai,ar kt dalykai uz aciu neatsiranda...ir reikia paciam,savo rankomis viska uzdirbti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 03, 07:38)
o dar cigone atejusi i darba pasake, kad mato virs manes prakeiskma blink.gif

Jums ir bet kuriam kitam "norimam" klientui taip pasakys bet kuri cigone ir bureja lotuliukas.gif Del to galit buti rami.
Siaip savo gyvenime sutikau dvi "juodasias nasles" - moteris, palaidojusias po kelis savo vyrus - tiesiog taip susikloste ju gyvenimas. Viena pastoviai issirinkdavo degradus - alkoholikus, narkomanus, banditus....O kitos du vyrai tiesiog mire nuo ligu, trecias zuvo avarijoje, tik ketvirtas nuo alkoholizmo...
Nekreikpkit demesio ir nesukit sau galvos del visokiu nesamoniu.
Aukstyn nosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rūtelė.ramunėlė: 15 birželio 2010 - 12:37
Teko man studijuot apie visokius užkeikimus ir burtus paskaitose, be to ir nemažai iš vyreniu zmoniu esu girdejusi. Uzkeikima gali nuimti tikrai ne bet kas. O uzkeikimai dazniausiai pereina ne tesiogiai tam zmogui, o jo vaikams. As pati manau, kad kazkas nuziurejo mane, o gal ir kazkas yra uzkeikes, nes man labai sunku yra pasiekti savo tikslus ir visada kur beissikraustyciau - griztu i pradine gyvenamaja vieta. Neiseina ileisti saknu kitur smile.gif O gal, tai susije su karminiais dalykais. Siaip, jei einate pas burejus, tai jie mato ar zmogus yra uzkeiktas, galite ir paklausti patys.
Sako, kad yra lemtingas laikas, ir jeigu ta akimirka prakeiki zmogu, netgi jei netycia kazka pasakai, tai istikro tam zmogui pradeda nesisekti.
Atsakyti
Svarbu prakeiksmo nepriimti schmoll.gif Į prakeikiantį, blogo linkintį žvelgti su didele meile ir atjauta. Tada jokie blogumai nebaisūs. Bėda tik, kad mes patys pykčio kupini, visur klastą įžvelgiam ir patys sau taip bėdos prisidarom.
Atsakyti
Mano teti kazkada dar maziuka apskritai motina ir sake geriau tave buciau uzkasusi verysad.gif Na jo tokia valdinga boba ir visa gyvenima nekente vyru ir net pagimdyto sunaus. Dabar kai musu seimoje vien tik bedos, nelaimes, skolos, liudesys, barniai, alkoholizmas tecio, manau jog tas prakeikimas nuo tecio persidave ir man su mama..Ar galetu taip buti unsure.gif Beje baba sake, jog vieni kaimynai kurie ten kazkada buvo salia jos namo ir nepasidalino zemes, ji nuejo ir i ju zemem ten ar kazko pribere ar kazka prikalbejo, kad poto kaimynai tie turejo issikraustyti, nes niekas nesiveise pas juos, nei gyvuliai nei augalai ir namai visada buvo salti kiek bekurentum...Manau tai susije verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 28 birželio 2010 - 10:32
Laba diena,buvau parasius kitoje temoje,bet konkreciu atsakymu ar patarimu negavau,tai gal cia kas galesit padet 4u.gif Atkeliu savo rasytas dvi zinutes is anos temos gal kas ka patars,ar bent nuomone parasysit.Aciu 4u.gif

Siaip nieko baisaus,bet va keista. Gyvename name su sodu sodelis nedidelis ir pasaliniai patekt negali. Si pavasari tvarkydama turejau ismest viena kruma is vazono kuris 3 metus kuo puikiausiai zaliavo,bet si pavasari isdziuvo,iskratydama vazona radau kiausini,pagalvojau gal paukstis koks padejo,o gal lapes uzkase(gyvenu UK tai jos sitoj sali visur laksto) zodziu labai sio radinio nesureiksminau.
Po kurio laiko ravejau sodeli is priekines namo puses ir vel radau negiliai po akmeniu uzkasta kiausini  si kart atidziau apziurejau ir radau antspauda,vadinasi pirktas,vel galvojau gal lape,gal zmones lapes maitina,zodziu visokiu variantu prisigalvojau ir vel uzmirsau apie tuos radinius. Ir viena diena skaiciau SM ir uzmaciau,kad kiausiniai vaisingumo simbolis ir ten merginos rase,kad cigones juos uzkalba ar kazka dar su jais daro.
Ir man pasidare baugu ka gi tie kiausiniai pas mane sode veikia? Vienintelis zmogus kuris galejo juos padet tai yra anyta,ji buvo pas mus gruodziau-sausio men. atskridusi,daugiau tikrai niekas negalejo,nebent lapes kas turbut nelabai realu.
Ar teisingai manau,kad tai zmogaus darbas?
Jei taip tai koks to tikslas?
Beje laukiuosi visisko netyciuko,kuris uzkibo nesuvokiamu budu,pastojau nepraejus menesiui po anytos isvykimo,ar tai gali but susije?

Taip as juos ismeciau,bet vaikutis jau manyje,jei isties tai buvo uzkalbeti vaisingumui ar negalejau ismesdama pakenkt kudikiui?(nestumas gan sunkus nuo 11 sav stiprus kraujavimas kuris liovesi tik po 9 sav,praeita savaite hematoma jau stipriai apmazejus ).
Ir vistiek niekaip nesuprantu koks tikslas anytos taip padaryt,turiu 3 vaikus du is ju dar visai maziukai ,logiskai tik viena varianta turiu.Ji labai nori atvaziuot pas mus gyvent ,jau pati ne karta siulesi,tai gal ji tikisi,kad gimus dar vienam vaikui as nebesusitvarkysiu ir prasyiu,kad ji atvyktu 
Ir jei tai isties jos darbas,kaip zinot ar ji dar ko nepridarius,kaip apsisaugot nuo to ka ji galejo dar pakist kur nors 
Dar vienas keistas dalykas kaip tik esu su vyru savaitgali,man visada skauda kairi peti,tiesiog duria,o tik prasideda darbo dienos skausmas dingsta.Zodziu dabar atsirado visokiu paranoju,noretusi kazka padaryt,kad ramiau gyvent,bet ka? Pas ka kreiptis?
Kaip man dabar neramu,o dar tas jautrumas viskam .
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 05, 00:07)
Laba diena,buvau  parasius kitoje temoje,bet konkreciu atsakymu ar patarimu negavau,tai gal cia kas galesit padet 4u.gif  Atkeliu savo rasytas dvi zinutes is anos temos gal kas ka patars,ar bent nuomone parasysit.Aciu 4u.gif

Astulyte,
Jei kiausiniai turetu kazkoki tai '"mistini" rysi su vaisingunu, tai kiekviena negalinti susilaukti vaikeliu moteris tais "uzkalbetais" visokiu ekstrasensiu, bureju, cigoniu ir pan. kiausiniais butu apsikasusi visus sodus ir visus namu vazonus, turbut ir miegotu su tais kiausiniais po kaldra....jus taip nepagalvojot?
O anytai, ar kas tai bebutu, jei nera kas veikti, tai tegu tresia jums soda, cia jau NE JUSU problemos. mirksiukas.gif
Meskit visokias blogas mintis is galvos nono.gif
Atsakyti
[]noretusi kazka padaryt,kad ramiau gyvent,bet ka? Pas ka kreiptis?
[/quote]
gal jums vertetu pabendrauti su psichologu, issakyti savo nerima, tiesiog issipasakoti tai, kas jus slegia....
Jei esate tikinti, su kunigu....
Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rūtelė.ramunėlė: 05 liepos 2010 - 01:45
[quote=rūtelė.ramunėlė,2010 07 05, 00:41]
[]noretusi kazka padaryt,kad ramiau gyvent,bet ka? Pas ka kreiptis?
[/quote]
gal jums vertetu pabendrauti su psichologu, issakyti savo nerima, tiesiog issipasakoti tai, kas jus slegia....
Jei esate tikinti, su kunigu....
Sekmes jums 4u.gif
[/quote]
Nemanau ,kad jie atsakys i klausima koks tikslas kiausiniu padejimo aplink mano namus ir ar daugiau jokiu uzkalbejimu nera.
Gal tie kiausiniai net ir neuzkalbeti buvo,bet tai kaip jie tada atsirado?
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 05, 10:04)
Nemanau ,kad jie atsakys i klausima koks tikslas kiausiniu padejimo aplink mano namus ir ar daugiau jokiu uzkalbejimu nera.

visiskai sutinku su jumis drinks_cheers.gif , nes tie zmones tokiais marazmais netiki....
O pasiuliau nueiti kitu tikslu, kad ir jus itikintu tuo, ir jus pagaliau nusiramintumet ir neieskotumet bedu ten, kur ju nera....
Neigiamos emocijos jus paveiks labiau, nei tie visi kiausiniai, ir visi kiti "uzkalbejimai", kuriu jus taip intensyviai ieskot.
Karta mes gaivinom savo prietaru apsesta anyta...Susapnavo moteriske savo mirti pranasaujanti sapna, tai toks is to siaubo jai prabudus uzkilo spaudimas, sirdies aritmija, priesinsultine situacija...Vos gydytojai atstate....Ka reiskia psichologinis isitikinimas...
Supraskit, Astulyte, kad visi prietarai ir uzkalbejimai veikia tuos, kas jais tiki ir daznai tiek, kiek jais tiki ...Kas netiki, to ir neveikia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2010 07 05, 09:33)
visiskai sutinku su jumis drinks_cheers.gif , nes tie zmones tokiais marazmais netiki....
O pasiuliau nueiti kitu tikslu, kad ir jus itikintu tuo, ir jus pagaliau nusiramintumet ir neieskotumet bedu ten, kur ju nera....
Neigiamos emocijos jus paveiks labiau, nei tie visi kiausiniai, ir visi kiti "uzkalbejimai", kuriu jus taip intensyviai ieskot.
  Karta mes gaivinom savo prietaru apsesta anyta...Susapnavo moteriske savo mirti pranasaujanti sapna, tai toks is to siaubo jai prabudus uzkilo spaudimas, sirdies aritmija, priesinsultine situacija...Vos gydytojai atstate....Ka reiskia psichologinis isitikinimas...
Supraskit, Astulyte, kad visi prietarai ir uzkalbejimai veikia tuos, kas jais tiki ir daznai tiek, kiek jais tiki ...Kas netiki, to ir neveikia... mirksiukas.gif

Taip suprantu,bet tiesiog norisi zinoti ar tuos kiausinius padejo zmogus(anyta) ir kokiu tikslu ji tai dare,va sitas manes neramina labiausiai.Nes visgi tai musu seimos zmogus ir daro tokius dalykus.As nesakau,kad viskas mes 100% prakeikti,uzkalbeti ar dar kokie,bet jei tai ji padejo taigi ne seipsau.As noriu suzinot koks to gali buti tikslas,ar tas zmogus mums pikto linki,jei taip tai manau geriau tokio zmogaus vengti. Nera taip,kad as jau viskas aptikejau jog ves prakeikti ,nuziureti,bet pats faktas,kad kazkas nori itakot mus nesvariais budais mane zudo,vat ir noriu suzinot ar tai galejo but dedama vaisingumo(9nevaisingumo tikslu),kaip suzinot kas tiksliai tai padare ir ar tai isties gali paveikt. Tikiuosi suprantate ka noriu pasakyt ax.gif

O siaip as tikiu ,kad yra zmoniu kurie gali nuziuret,prakeikt,uzkalbet,bet nemanau,kad tai kiekvienam duota,nezinau kokie sugebejimai to zmogaus kuris padejos,(galimai uzkalbetus,prakeiktus kiausinius),bet ,kad egzistuoja kazkas nepaaiskinamo as tikiu.
Ir beje apie sapnus,mano vyro brolis pries kazkiek laiko susapnavo krentanti lektuva ir po kazkurio laiko visa spauda mirgejo apie suduzusi lektuva,pries kelis menesius susapnavo vel krentanti lektuva ir po keliu savaiciu nukrito lenku lektuvas,jis mums apie sapnus pasakojo ne po ivykio ,o pries,taip,kad dabar ir pasakykit kas ar tai buvo perspejimas,ateitis matymas,ar tiesiog sutapimas.Speliot galime viska ir visi,bet va realybes ir tikros tiesos manau nepasakys niekas.Uztat ir ieskau zmoniu nusimananciu,kurie domisi apie visus tokius reiskinius kurie eiliniam zmogui gali atrodyti juokingi.Tiesiog noriu paaiskinimo,tik matau,kad SM tai surast be sansu,taigi ieskosiu zmogaus pas kuri galeciau nueit ir pasikalbet.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte:) @ 2010 07 05, 12:14)
Tikiuosi suprantate ka noriu pasakyt ax.gif

Taip, suprantu...Kiekvienam butu nemalonu, svelniai tariant, kad kazkas vaiksto po tavo teritorija, kazka knisa, rezga, iesko....O jus savo anytos nepazistat taip gerai, ka ji sugebetu padaryt?...Na pvz. turiu draugu, pazistama cigone ir kelis giminaicius, kurie uzsiima juodaja magija, bet zinau "kiek kas toli nuejes", ir jei kazka panasaus rasciau, numanyciau kieno tai darbas...
Atsakyti