Įkraunama...
Įkraunama...

Prakeikimai ir užkalbėjimai

QUOTE(Good_girl @ 2010 05 20, 02:37)
Brangioji, pareiga tokius dalykus įrodinėti yra ne man, o tamstai smile.gif Čia tas pats kas įrodinėti, kad nėra nematomų dantukų fėjų, arba kad esi ne kupranugaris.

Palaukit, jus teigiate, kad nera dantuku fejos ir pan - as jusu klausiu - irodykit, o jus vel tiesiog isisukinejat smile.gif Kur as parasius, kad prakeikimai yra, ar ju nera? As jusu paklausiau, jei teigiat, kad nera irodykit.

Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 05 19, 15:18)
Prakeikimo nuimti niekas negali.

Išties gali tais atvejais, kai jis jau atidirbtas.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 05 13, 00:35)
dabar skaitineju temele apie ta cerkve prie Ausros VArtu, tai ziuriu kad negalima rasyti vardu zmogaus kurie nepakrisktyti, tai tarkim uz mama rasyti negaliu nes ji nepakrikstyta ir uz savo vaiku vardu irgi negaliu nes jie nekrisktyti?

Visų pirma, Jūsų Mamytei reikėtų pasikrikštyti. Vien tai pagerintų situaciją...
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2010 05 20, 02:16)
Palaukit, jus teigiate, kad nera dantuku fejos ir pan - as jusu klausiu - irodykit, o jus vel tiesiog isisukinejat  smile.gif  Kur as parasius, kad prakeikimai yra, ar ju nera? As jusu paklausiau, jei teigiat, kad nera irodykit.

Aš pasikartosiu - jei koks fruktas sugalvoja, kad yra kažkokios nežemiškos belzebubinės jėgos, kurios per nupezusio diedo ištartą frazę koreguoja kitų žmonių likimus - man nėra jokios pareigos įrodinėti, kad to nėra. Pareiga įrodinėti yra tam, kuris tokius dalykus prisigalvoja. Realiam pasauly juk galioja 'anti-nesąmoninė' prezumpcija, nes kitaip kiekvienam kokaingalviui ir jo idėjoms reiktų duoti eterį.
Atsakyti
nenusisnekek - jei nori kazkam primesti savo nuomone, turi ja pagristi ir irodyti. elementri retorika.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 05 20, 12:18)
nenusisnekek - jei nori kazkam primesti savo nuomone, turi ja pagristi ir irodyti. elementri retorika.

Aš visada stengiuosi savo nuomonę pagrįsti. Ką nori kad pagrįsčiau? Kodėl krūmai negali kalbėti?
Atsakyti
irodyk, kad fejos neegsiztuoja, argumentuotai - o ne stiliuje odna babushka skazala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 05 20, 12:21)
irodyk, kad fejos neegsiztuoja, argumentuotai - o ne stiliuje odna babushka skazala smile.gif

Skaityk praeitus postus, bandžiau tris kart atsakyt. Aš neturiu pareigos nei noro nei tikslo įrodinėti kiekvieno kokaingalvio fantazijų.
Atsakyti
o kodel manai, kad kitos tau turi kazka irodineti ? jei pasakei a, tai sakyk ir b, o ne tusciazodziauk. smile.gif ir dar rasai, kas esi blaiviai mastanti - nepasakyciau, apie elementarus dalykus negali rasyti savo pacios naudojamo bendravmo modelio ribose.
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 05 20, 12:44)
Aš pasikartosiu - jei koks fruktas sugalvoja, kad yra kažkokios nežemiškos belzebubinės jėgos, kurios per nupezusio diedo ištartą frazę koreguoja kitų žmonių likimus - man nėra jokios pareigos įrodinėti, kad to nėra. Pareiga įrodinėti yra tam, kuris tokius dalykus prisigalvoja. Realiam pasauly juk galioja 'anti-nesąmoninė' prezumpcija, nes kitaip kiekvienam kokaingalviui ir jo idėjoms reiktų duoti eterį.

Jei jus kazko nesuvokiate/nezinote/ nenorite pripazinti, tai nereiskia, kad to nera. Gal tai tik jusu ziniu trukumas...
Atsakyti
as rasyciau suvokimo smile.gif ziniu pas ja galva prikimsta - tik kas is to, kad nenaudoja smegenines pagal paskirti.
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 05 20, 13:27)
as rasyciau suvokimo smile.gif ziniu pas ja galva prikimsta - tik kas is to, kad nenaudoja smegenines pagal paskirti.

na taip. ir suvokimo. Bet manau ir ziniu. Kai kuriuos dalykus net bandoma pagrysti moksliskai. (kurie atrodo antgamtiski ar paranormalus). kazkada ir faktas, kad zeme apvali zmonem kele juoka, o paaiskejo kad cia tiesa...
Atsakyti