Įkraunama...
Įkraunama...

Prakeikimai ir užkalbėjimai

QUOTE(Gytarė @ 2010 05 13, 18:17)
Patars, žinoma. smile.gif

aciu uz atsakymus. Dabar man labai idomu pasidare apie tas cerkviu ikonas. Gal zinote koki puslapiuka kur butu galima pasiskaityti apie ju reiksmes? Savisvietai
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 05 13, 19:55)
aciu uz atsakymus. Dabar man labai idomu pasidare apie tas cerkviu ikonas. Gal zinote koki puslapiuka kur butu galima pasiskaityti apie ju reiksmes? Savisvietai

Kada kam melstis

ir dar

Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 05 13, 19:06)

Nuosirdus aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dita555 @ 2010 05 13, 20:07)
Nuosirdus aciu  ax.gif

Prašom. 4u.gif

Gali parašyti man AŽ kokia problema - pasistengsiu patarti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 05 12, 19:14)
O kas tau trukdo pačiai pasidomėti, kodėl tos kojų venos išsiplėtę? Ar būtina visus peikti ir keikti? Geriau jautiesi, ant kitų šiukšles pildama?

Jei žmogus sako, kad 1+1 yra 1, tai pasufleravimas 'galbūt tu klysti?' nėra jokios šiukšlės. Kodėl visi turi ramiai linksėti į taktą, kai atvirai propoguojamas šarlatanizmas? Aš turiu pilną teisę iš to juoktis, nes tai YRA juokinga. O kai kuriais atvejais - net nusikalstama (vertimasis apgaule).
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 05 13, 19:38)
Jei žmogus sako, kad 1+1 yra 1, tai pasufleravimas 'galbūt tu klysti?' nėra jokios šiukšlės. Kodėl visi turi ramiai linksėti į taktą, kai atvirai propoguojamas šarlatanizmas? Aš turiu pilną teisę iš to juoktis, nes tai YRA juokinga. O kai kuriais atvejais - net nusikalstama (vertimasis apgaule).

O nepagalvoji, kad prisijuokus, gali ateiti diena, kai lėksi pas tuos, kurie anot tavęs verčiasi apgaule smile.gif Ir kas šiuo metu atrodo taip JUOKINGA, gali vieną dieną pasirodyti labai RIMTA...
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 05 13, 18:46)
gali vieną dieną pasirodyti labai RIMTA...

Klausti būrėjų, kodėl išsiplėtę kojų venos? come on.. Kaip jums žodis LIGOS už paaiškinimą? Kodėl susirgai? Tam yra krūva protingų paaiškinimų, tik reikia netingėti pakalbėt su kompetentingais žmonėmis.
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 05 13, 19:52)
Klausti būrėjų, kodėl išsiplėtę kojų venos? come on.. Kaip jums žodis LIGOS už paaiškinimą? Kodėl susirgai? Tam yra krūva protingų paaiškinimų, tik reikia netingėti pakalbėt su kompetentingais žmonėmis.

ligu priezastys ne visada yra protingai ir logiskai paaiskinamos. yra temyte gera "dvasines ligu atsiradimo priezastys" (gal ne visai tiksliai taip vadinasi)
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2010 05 13, 20:06)

dar
Atsakyti
QUOTE(Good_girl @ 2010 05 13, 18:52)

Ne būrėjų sritis pasakyti, kodėl išsiplėtę venos. Tu nuėjus pas gydytoją gi neklausi, kiek kainuoja verslo liudijimas. Kiekvienas žmogus dirba savo darbą.
Atsakyti
paneles, gal zinote, koki/-ia gera bioenergetika/-e ar bureja, kuris/-i galetu nuimti uzkeikima? i AZ, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaput @ 2010 05 18, 13:25)
paneles, gal zinote, koki/-ia gera bioenergetika/-e ar bureja, kuris/-i galetu nuimti uzkeikima? i AZ, aciu  4u.gif

L. Malinauskas
Atsakyti