Man tai vistiek subjektyviai skamba. Tiesa, pati nesu lyginus. Bet čia gal pojučių dalykai. Neaišku kaip jaustumeis apsilankius, tarkim, budistų šventykloj ar dar kur. Ar iš visų kur teko buvot išsirtum būtent cerkvę pojučio prasme? Gal kitam kiti maldos namai stipresnį įspūdį paliktų. Nors tikiu kad tai ne tik įspūdžio reikalas
Man tai vistiek subjektyviai skamba. Tiesa, pati nesu lyginus. Bet čia gal pojučių dalykai. Neaišku kaip jaustumeis apsilankius, tarkim, budistų šventykloj ar dar kur. Ar iš visų kur teko buvot išsirtum būtent cerkvę pojučio prasme? Gal kitam kiti maldos namai stipresnį įspūdį paliktų. Nors tikiu kad tai ne tik įspūdžio reikalas
Matai, kai pastovi prie trijų kankinių karsto (ir vos išstovi, nes energijos mėto į šonus), o paskui nueini į visų numylėtąją katedrą, pasijunti ten lyg muziejuje...Cerkvė yra tarsi gyva, o katalikų bažnyčios- lyg muziejai. Va toks skirtumas.
Užsipirkit mišias už save dėl sveikatos ir sėkmės (pusei metų) cerkvėje prie Aušros Vartų, o už priešus (jei tokių turite ) uždekit žvakutę prie ikonos "Умягчение злых сердец".
Jau kiek mane gyvenime prakeikę... Ir atrodo tiems žmonėms nieko nepadariau... Motina, kaimynė, buvusi uošvienė..... Kaimynė ligonis, bet išrėkė, kad prakeikiu ir tavo vaiką.... (nes neva jai triukšmauja virš galvos, o jai buvo tik 3 m.)... Kartais pagalvoju gal dėl to ir nesiseka... O kaip dukrai kaži bus????
1. Stačiatikių kitoks kryžius. Sakoma, kad dėl to kryžiaus cerkvėje labai stipri energetika.
2. Cerkvės, o ypač vienuolynai pastatyti ypatingose vietose. Tie, kas statė, žinojo tas vietas.
1. Stačiatikių kitoks kryžius. Sakoma, kad dėl to kryžiaus cerkvėje labai stipri energetika.
2. Cerkvės, o ypač vienuolynai pastatyti ypatingose vietose. Tie, kas statė, žinojo tas vietas.