QUOTE(=Svaja= @ 2010 03 20, 18:23)
mudvi su anyta"mylim" viena kita taip kad turbut abi pakiltumem i ora nuo palinkejimu..ne zodziu bet mintyse vis siunciu ja ir siunnciu ..senatven ir prostitute galetu tapti (juokauju0 bet zinau kad ir ji mane visur visdada palydi, zvilgsniu ar burbtelejimu... kaip save pacia nuo sito apsaugot kaip nereagutoti i jos visokius kablius?/
dar suzinojau is sunaus 12m. ..esme ta kad siemet tureciau busta gauti ir tikrai isskrisiu i tuos namus su vejeliu nes jau atgyvenau su anyta pakaks o ji gi tik vienturteli savo sunaituka ir turi tai ji pasirodo mano vaikui ir sako ... tu neik su mama gyventi kai gaus buta .lik su manim.. as apakus buvau taip pasiutau ..nu galvoju sakes dar to betruko .. bet nieko palauksiu momento ir labai laiminga busiu kai savo namukus turesiu anytos nekviesiu 12m tiek kiek gyvenau ten
aplamai daug sneka mano vaikam apie mane ..negero aisku.. bet ka jau ..liezuvio juk neistrauksiu. o jei pasalysiu kad zinau tada ant vaiku gros..
dar suzinojau is sunaus 12m. ..esme ta kad siemet tureciau busta gauti ir tikrai isskrisiu i tuos namus su vejeliu nes jau atgyvenau su anyta pakaks o ji gi tik vienturteli savo sunaituka ir turi tai ji pasirodo mano vaikui ir sako ... tu neik su mama gyventi kai gaus buta .lik su manim.. as apakus buvau taip pasiutau ..nu galvoju sakes dar to betruko .. bet nieko palauksiu momento ir labai laiminga busiu kai savo namukus turesiu anytos nekviesiu 12m tiek kiek gyvenau ten
aplamai daug sneka mano vaikam apie mane ..negero aisku.. bet ka jau ..liezuvio juk neistrauksiu. o jei pasalysiu kad zinau tada ant vaiku gros..
O jei tu ją pamiltum?Ji tiesiog tokia yra,ir tu tokia kokia esi,bet galima žmones tiesiog priimti .Apkabinki nuoširdžiai,pasikalbėki (klausyki , o ne mintyse keiksnok , kad kalba "pievas nuo senatvės"),galų gale padaryk kokį darbelį už ją.Pirmą ,antrą kartą gal nesuveiks,bet paskui ką gali žinoti Išsikraustysi taikiai ir smagiai. Ji vaikui taip kalba nes myli ir bijo prarasti anūką.Kodėl bijo prarasti? Dėlto , kad jaučia neigiamą energiją iš tavęs ir atsako tau tuo pačiu. Meilė labai galinga,linkiu tau to suvokimo