Sveikutes , vis paskaitineju jusu temute ir daug visokiu protingu atsakymu minciu cia randu
nezinau ar esu pati nuziureta ar prakeikta , kag isbandymu daug turiu gyvenime tai taip..bet su jais tvarkaus kazkaip
svarbu vaiku nepaliestu visokios negandos ...
Zinau kad yra zmoniu kuriu as nemegstu ir manes nemegsta juk negalima but vieni kitiems visi grazus ir geri
esu butent sugertukas , labai del visu artimu ir seip draugu bedu isgyvenu ,labai padeti noriu ir paskui jauciuos ne itin gerai, tai jauciu atima energijos kazkiek... bet su tuo ziogeliu visad vaikstau tai kazkaip ramiau reaguoju,gal sutapimas , gal psichologinis dalykas . na daug galeciau pasakot ..
As noreciau apue viena pazystama moteri papasakot ir pasakyt kad..ypac supykus ar su panieka istarti zodzii neapgalvosju gali tikrai prisaukt nelaime ,linke jie pildytis
Mama ,turi sunu 50m ir dukra 48.
Dukra turejo dukra28m tai mociute vis ..kad stiptum kad mirtum..nu ka ... nuzude mergina
issipilde deja..
Sunus seima antra sukures , netinka jai marti .. vis keikia ta sunu kad nevykelis , p[arazitas ..ir ka ...is ties nevykelis ir parazitas...suzlugde seima ,pradejo isgerinet ir tikrai parazituot, taip jau pora metu. isipilde
ta pati dukra... deja jai palinkejimai buvo tokie pat , kad dvestum kad isnyktum.. na siuo metu ji invalido vezime ,..o pries kelias dienas diagnozavo vezi ir ...sansu mazai..O dar ji sugyventini tureji ,tai tas zmogelis pasikore pries metus .. ko gero prikalbejus buvo taip pat kaip ir kitiems . o pacios neima nei velnias nei niekas ..bet visviena ateis atpildo valanda ..
As ir pykstu ant zmoniu ir pabambu ir keiksnoju bet linketi mirties niekada .. tegul gyvena tegul atlaiko tai kas kas duota...
Na prirasiau ,atsiprasau, bet norejos parasyti
Papildyta:
Tiesiog manau galima viska jei tik labai nuo "dusios" linki... o geriau tegul tie palinkejimai buna tik geri
Papildyta:
QUOTE(e_vaida @ 2010 01 20, 20:15)
Jei negrizo iki siol, tai gal jau ir nebegris.
Juk nebutinai gali grizti tam asmeniu, yra vaikai bus anukai juk jei musa tai tik ten kur skauda
Papildyta:
Tik nezinau kaip elgtis gal patarsit
mudvi su anyta"mylim" viena kita taip kad turbut abi pakiltumem i ora nuo palinkejimu..ne zodziu bet mintyse vis siunciu ja ir siunnciu ..senatven ir prostitute galetu tapti
(juokauju0 bet zinau kad ir ji mane visur visdada palydi, zvilgsniu ar burbtelejimu... kaip save pacia nuo sito apsaugot kaip nereagutoti i jos visokius kablius?/
dar suzinojau is sunaus 12m. ..esme ta kad siemet tureciau busta gauti ir tikrai isskrisiu i tuos namus su vejeliu nes jau atgyvenau su anyta pakaks
o ji gi tik vienturteli savo sunaituka ir turi
tai ji pasirodo mano vaikui ir sako ... tu neik su mama gyventi kai gaus buta .lik su manim..
as apakus buvau taip pasiutau ..nu galvoju sakes dar to betruko .. bet nieko palauksiu momento ir labai laiminga busiu kai savo namukus turesiu
anytos nekviesiu 12m tiek kiek gyvenau ten
aplamai daug sneka mano vaikam apie mane ..negero
aisku.. bet ka jau ..liezuvio juk neistrauksiu. o jei pasalysiu kad zinau tada ant vaiku gros..