Braziliskas, kaip man aiskino, skiriasi tuo nuo paprasto, kad su laiku plaukai grizta i buvusia padeti.Ir netinkamas sveikiems plaukams. Tai ir buvo, kaip tik man. Nuo balinimu nudziuvusiems plaukams. Nekeicia plauku strukturos viduje, laikosi ant plauku pavirsiaus. jei plaukai pazeisti geriau laikosi.
Mano plaukai buvo prarade blizgesi, pasisiause, net su lygintuvu buvo sunku istiesinti. Ne visiskai garbanoti, banguoti, o po brazilisko, blizga ir labai lengva issitiesinti. Pirma menesi reikejo, tik issiplauti ir dziovintuvu isdziovinti, be jokiu sepeciu. Jau 3 men praejo ir dar lengva susitvarkyti, bet jau antra diena po plovimo atrodo, kaip seniau, bet dar islikes blizgesis.
Galiu pasakyt, kad karta paragaves negali sustot.
Skaiciau, kad kenksmingos medziagos ieina i sudeti, bet kur ju tik nera. As manau, kad cia turetu susirupinti kas kasdien daro, o kad i metus pora kart pasitiesinsiu, gal labai nepakenks.
Rezultatas super. Daug informacijos internete, kas skaitot angliskai. you tube irasius ismeta daug filmuotos medziagos. brazilian straightening i google iveskit.