Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Speigė @ 2009 09 01, 09:23)
kalbejau su savo kirpeja del sio tiesinimo, sake, kad labai susigadina merginos plaukus, ypac turincios ilgus

Man sake kad nera labai jau kenksminga kuri daro. Ziurint kokia chemija kazkaip g.gif Tai dabar nezinau ka daryti verysad.gif
Atsakyti
smile.gif sveikutes garbanes,as viena is ju kuri turiu garbanotus pasiputusius bjaurius plaukus.negaliu susitvarkyti,visada juos susirisu i kuoduka,labai prasau patarimo kur kreiptis del tiesinimo ilgalaikio vilniuje,nebrangiai.ar pas gera specelista kuris sutvarkytu mano plaukus.galite rasyti ir i az,labai laukiu aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
Gal būtų įmanoma pamatyti nuotraukas prieš tiesinimą ir po?
Nesiryžtu ax.gif
Atsakyti
As savo kailiu patyriau braziliska plauku tiesinima. Super!!!!
Mano plaukai visko mate ir balinti ir tamsinti ir vel balinti.Puiki priemone nenaturalioms blondinems. Dariausi Londone. Bet neturiu planu i Londona.

Ieskau Lietuvoje ir niekur nerandu, o forumas ilgas, gal kur praleidau. Prasau atsiliepkite. As galiu mamytems Londone padeti susirasti kirpeja, jei jos kontaktai dar nepasikeite.
Atsakyti
QUOTE(jalina295 @ 2009 08 19, 18:34)
Pasikartosiu. Jei plaukai buvo balinami milteliais-taip,rezultatai nuvylia. Jei plaukai liko pasisiause,ko gero buvo perlaikyta,juolab i tas priemopnes yra dedamas apsauginis serumas,kurio sviesintiems plaukams reikia deti keliskart daugiau,nei reikia. Gal kirpejai truko siek tiek patirties. As su sia priemone dirbu jau ketvirti metai-problemu neturejau,o jei kirpeja jus buvo ispejusi,kokie rezultatai laukia,bet jus to nenorejote girdeti vien drl savo uzsispyrimo,tai dabar galite pikti tiktai ant seves.

tai kad laike tikrai trumpiai, ir apsauginio negailejo,kad pykt ant saves tai as zinau ant jos as ir nepykstu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jalina295 @ 2009 08 21, 15:37)
As pati dirbu su AlfaParf kosmetika. Nezinau kiek tiesos,bet girdejau ne is vienu lupu,kad net Lorealis pripazino musu firmos tiesinimo priemones,kaip viena is kieciausiu. Tai hidrotekstura. I tiesinimo krema pilasi apsauginis serumas,kuris savo sudeti turi mikrokempines. Proceso metu jos prasiskverbia i plauka ir viso proceso eigoje islaiko dregme. Po tiesinimo jos plaukuose islieka,tad po cheminuko plaukuciai nebuna labai issauseje. Ar atlaikytu antra tiesinima,nezinau,kadangi buvo tiesinta su kitos firmos priemonemis. Butu tiesinta su musiske,drasiai galeciau sakyti,kad bandom,nes tikrai esu tai dariusi,bet sureaguotu tavo atveju-nezinau. Jei tavo plaukai siuo metu nera dazyti visai,arba bent jau buvo lengvai tamsinami-galima rizikuoti,bet su dazymu sviesiau tai reiktu palaukti.

Kadangi dirbat su tom priemonem, gal zinot, ar galima butu daryti ne visiska tiesinima, na kad netempti tu plauku kaip stygas, bet kad liktu, tokie pasibangave?
Atsakyti
As dariausi ilgalaiki plauku tiesinima jau seniai, bet man tikrai buvo super thumbup.gif Veliau po metu pakartojau, nors sako, kad geriausiai pakartoti po pusmecio. Plaukai mano garbanoti ir puciasi, tai sios problemos kaip ir neliko, lengviau isvis su jais susitvarkyti buvo thumbup.gif
Dabar mastau apie pakartojima, nes kokie trys metai praejo jei ne keturi, pasiilgstu tvarkingu plauku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2009 12 16, 23:04)
As dariausi ilgalaiki plauku tiesinima jau seniai, bet man tikrai buvo super  thumbup.gif  Veliau po metu pakartojau, nors sako, kad geriausiai pakartoti po pusmecio. Plaukai mano garbanoti ir puciasi, tai sios problemos kaip ir neliko, lengviau isvis su jais susitvarkyti buvo  thumbup.gif
Dabar mastau apie pakartojima, nes kokie trys metai praejo jei ne keturi, pasiilgstu tvarkingu plauku  wub.gif

o kiek kainuoja tai ir kur dareisi/
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2009 12 18, 12:26)
o kiek kainuoja tai ir kur dareisi/

As dariausi pas savo kirpeja, o kiek kainuoja dabar nezinau juk ir seniai buvo. O ir manau pagal plauku kieki skaiciuojasi g.gif Na pasiklausiu kiek kainuotu dabar, mano laukai vos vos pecius pasiekia ax.gif
Atsakyti
Ieskau kas tiesinima plaukus Lietuvoje BRAZILISKU budu. Atsiliepkite. Jei norite kas Londoene rekomenduoju kreiptis aidut2009@googlemail.com Man kainavo 80sv.
Atsakyti
QUOTE(Paulinka @ 2009 12 18, 23:27)
Ieskau kas tiesinima plaukus Lietuvoje BRAZILISKU budu. Atsiliepkite. Jei norite kas Londoene rekomenduoju kreiptis aidut2009@googlemail.com Man kainavo 80sv.

O kaip atrodo tas Braziliskas budas ? 4u.gif
Atsakyti
Braziliskas, kaip man aiskino, skiriasi tuo nuo paprasto, kad su laiku plaukai grizta i buvusia padeti.Ir netinkamas sveikiems plaukams. Tai ir buvo, kaip tik man. Nuo balinimu nudziuvusiems plaukams. Nekeicia plauku strukturos viduje, laikosi ant plauku pavirsiaus. jei plaukai pazeisti geriau laikosi.

Mano plaukai buvo prarade blizgesi, pasisiause, net su lygintuvu buvo sunku istiesinti. Ne visiskai garbanoti, banguoti, o po brazilisko, blizga ir labai lengva issitiesinti. Pirma menesi reikejo, tik issiplauti ir dziovintuvu isdziovinti, be jokiu sepeciu. Jau 3 men praejo ir dar lengva susitvarkyti, bet jau antra diena po plovimo atrodo, kaip seniau, bet dar islikes blizgesis.

Galiu pasakyt, kad karta paragaves negali sustot. smile.gif

Skaiciau, kad kenksmingos medziagos ieina i sudeti, bet kur ju tik nera. As manau, kad cia turetu susirupinti kas kasdien daro, o kad i metus pora kart pasitiesinsiu, gal labai nepakenks.

Rezultatas super. Daug informacijos internete, kas skaitot angliskai. you tube irasius ismeta daug filmuotos medziagos. brazilian straightening i google iveskit.
Atsakyti