QUOTE(jalina295 @ 2009 08 16, 21:45)
Sveikos,mergaites. As pati dirbu Klaipedoj. Siaip si procedura tikrai nera pigi. Laiko atima taipogi daug. Vidutinio ilgio plauko tiesinimas su kirpimu uztrunka apie 4-5 val,bet rezultatai super. Jei tavo plaukuciai buvo pries tai chemiskai garbanoti,tai jokiu budu negalima daryti tiesinimo,nes atsisveikinsi su plaukais. Nezinau,kas tai yra braziliskas tiesinimas,mes tokiu nesamoningu pavadinimu neklijuojame. Tiesiog yra saltasis ir karstasis pl-u tiesinimas. Butent karstasis ir yra daromas naudojant tiesinimo znyples. Laikosi pakankamai ilgai-pusmeti tai tikrai. Po to labai langvai pradeda banguotis,bet tai pliusas,kadangi nesiskiria nuo atauginejanciu pasaknu. Jei galiukus patiesinti su tiesinimo znyplemis, tai lietaus atzvilgiu,nereaguoja kol nusikerpa tiesinti galai.
Labadiena, na pradziuginot, kad galima ir sviesintus plaukus chemiskai istiesinti... as vis tamsinu tamsinu juos bet vistiek kaip velniukai islenda mano sviesi plauku spalva neiseina jos uzdengti na bet ne apie tai... norejau paklausti kiek sitas brangus malonumas kainuoja? kai nuejau vilniuje i figaro salona pamate mano plaukus sako ar buvo kadanors plaukai sviesinti atsakiau taip buvo bet dabar bandau tamsintis juos, tai grieztai grieztai atsisake juos tiesinti...as taip nuliudau...sako mergaite liksi be plauku
p.s. tai mano viso gyvenimo svajone tureti tiesius plaukus