Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis plaukų tiesinimas

QUOTE(Tulpelyte @ 2009 06 06, 18:42)
Tikrai?  blink.gif  kaip liudna, kainos siek tiek pigesnes atrode, nors nesvarbu man, vistiek is Siauliu esu  lotuliukas.gif  o man rodos mano mieste nedaro tokiu dalyku...

Daro Šiauliuose 4u.gif Tiksliai žinau, kad daro kirpykloje "Prie Saulės", bet nežinau kuri meistrė bei kokias priemones naudoja. Taip pat daro mano kirpeja, kuri dabar dirba buvusiame Liuxe smile.gif, ji tiesina su Keune.... Aš jau mėnesį negaliu apsispręsti tiesintis, ar ne...Bijau, kad nenušiurtų plaukai. Bet kaip man aiškino mano kirpėja, kad tiesinimas labiau tikrai nepakenks, nei nuolatinis brūžinimas tiesinimo žnyplėmis. Sakė, kad tas ilgalaikis tiesinimas (na apie 4 mėn.laiko) nuima plauko pūtimą ir po tiesinimo tik šiek tiek reikia paformuoti plauką vėjeliu ir šepečiu. Žodžiu stebūklų turbūt nebūna, bet man rekomendavo, nes bus lengviau tvarkytis. Mane jau užkniso kas antra dieną prie plaukų praleisti po kažkur 1,5-2 valandas doh.gif
Atsakyti
o gal zinot kur daro klaipedoi ir kokios kaineles. 4u.gif
as tai negalvociau labai pakenks plaukui ar ne, vistiek niekur palaidais plaukais iseit negaliu nes ir islyginti tuoi susisiausia kaip pudelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 07 02, 09:47)
Daro Šiauliuose  4u.gif  Tiksliai žinau, kad daro kirpykloje "Prie Saulės", bet nežinau kuri meistrė bei kokias priemones naudoja. Taip pat daro mano kirpeja, kuri dabar dirba buvusiame Liuxe smile.gif, ji tiesina su Keune.... Aš jau mėnesį negaliu apsispręsti tiesintis, ar ne...Bijau, kad nenušiurtų plaukai. Bet kaip man aiškino mano kirpėja, kad tiesinimas labiau tikrai nepakenks, nei nuolatinis brūžinimas tiesinimo žnyplėmis. Sakė, kad tas ilgalaikis tiesinimas (na apie 4 mėn.laiko) nuima plauko pūtimą ir po tiesinimo tik šiek tiek reikia paformuoti plauką vėjeliu ir šepečiu. Žodžiu stebūklų turbūt nebūna, bet man rekomendavo, nes bus lengviau tvarkytis. Mane jau užkniso kas antra dieną prie plaukų praleisti po kažkur 1,5-2 valandas  doh.gif

na as irgi zinau kad daro tuo paprastu budu...
As noreciau to japonisko, su goldwell priemonem, jis laiko apie metus... kaip kalbejau su viena pasidariusia forumiete tai laiko tol kol neatauga, ir issiplovus galva net nereikia su jokiu fenu dziovinti nes automatiskai patys tiesiai isdziuna mirksiukas.gif O mazdaug kokia kaina pas jusu kirpeja? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas zino kur daromas japoniskas plauku tiesinimas Siauliuose 4u.gif ? Laaabai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit dar kokiu parasyti adresu, kur daro Japoniska chemini adresa? blush2.gif Nesvarbu kokiame mieste. Labai reikia, bet niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
bet sviesintiem plaukam tai nedaro arne sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misskiss: 04 rugpjūčio 2009 - 12:22
Ziurint kuriuo budu noresi, jei tuo paparastu tai daro man atrodo mirksiukas.gif O pavyzdziui issitiesinus taip dar galima ir su znyplem pareguliuot biski? g.gif As bijau visiskai nesusigadinti plauku verysad.gif bet atrodo kad nnet nera kitos iseities, puciasi nerealiai jie, absoliuciai nei tiesus nei garbanoti doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kas liecia tiesinimo,tai tikrai nera toks baisus dalykas. As pati dirbu su AlfaParf kosmetika,ir labai dziaugiuosi tiesinimui skirtais produktais. Plauko kokybe islieka ta pati kokia ir buvo. Sviesintus plaukus galima tiesinti,jei jie nebuvo balinami milteliais,o buvo dazyti kreminiais dazais.
Atsakyti
QUOTE(jalina295 @ 2009 08 13, 23:37)
Kas liecia tiesinimo,tai tikrai nera toks baisus dalykas. As pati dirbu su AlfaParf kosmetika,ir labai dziaugiuosi tiesinimui skirtais produktais. Plauko kokybe islieka ta pati kokia ir buvo. Sviesintus plaukus galima tiesinti,jei jie nebuvo balinami milteliais,o buvo dazyti kreminiais dazais.

Del sviesinimo pradziuginot. O ar nereaguoja su cheminiu garbanojimu? O jus tiesindama naudojate znyples, t.y. tiesinate vadinamu "relaxer" budu ar brazilisku? Kiek laiko laikosi rezultatas?
Atsakyti
Mane irgi domina blush2.gif ir kokiame mieste dirbate? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistiene @ 2009 07 02, 09:47)
Daro Šiauliuose  4u.gif  Tiksliai žinau, kad daro kirpykloje "Prie Saulės", bet nežinau kuri meistrė bei kokias priemones naudoja. Taip pat daro mano kirpeja, kuri dabar dirba buvusiame Liuxe smile.gif, ji tiesina su Keune.... Aš jau mėnesį negaliu apsispręsti tiesintis, ar ne...Bijau, kad nenušiurtų plaukai. Bet kaip man aiškino mano kirpėja, kad tiesinimas labiau tikrai nepakenks, nei nuolatinis brūžinimas tiesinimo žnyplėmis. Sakė, kad tas ilgalaikis tiesinimas (na apie 4 mėn.laiko) nuima plauko pūtimą ir po tiesinimo tik šiek tiek reikia paformuoti plauką vėjeliu ir šepečiu. Žodžiu stebūklų turbūt nebūna, bet man rekomendavo, nes bus lengviau tvarkytis. Mane jau užkniso kas antra dieną prie plaukų praleisti po kažkur 1,5-2 valandas  doh.gif

O ta jusu kirpeja kartais ne Kristina? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,mergaites. As pati dirbu Klaipedoj. Siaip si procedura tikrai nera pigi. Laiko atima taipogi daug. Vidutinio ilgio plauko tiesinimas su kirpimu uztrunka apie 4-5 val,bet rezultatai super. Jei tavo plaukuciai buvo pries tai chemiskai garbanoti,tai jokiu budu negalima daryti tiesinimo,nes atsisveikinsi su plaukais. Nezinau,kas tai yra braziliskas tiesinimas,mes tokiu nesamoningu pavadinimu neklijuojame. Tiesiog yra saltasis ir karstasis pl-u tiesinimas. Butent karstasis ir yra daromas naudojant tiesinimo znyples. Laikosi pakankamai ilgai-pusmeti tai tikrai. Po to labai langvai pradeda banguotis,bet tai pliusas,kadangi nesiskiria nuo atauginejanciu pasaknu. Jei galiukus patiesinti su tiesinimo znyplemis, tai lietaus atzvilgiu,nereaguoja kol nusikerpa tiesinti galai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalina295: 16 rugpjūčio 2009 - 20:49